Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Kun gode oplevelser med Norm Invest! Formuen vokser og kundeservice er i top. Kompetent og effektiv rådgivning! Får altid svar indenfor få timer. Kæmpe anbefaling at lade dem investere for dig!
Unternehmen hat geantwortet
Norm Invest agerer særdeles hjælpsom. Jeg fulgte de enkle instrukser jeg havde modtaget fra jer, for oprettelse af min Aktionærkonto. Derefter foretog Norm Invest flytning af det aftalte beløb, og d... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com
Kontaktinformationen
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
god servise
God oplevelse
Jeg har været meget tilfreds med Norm Invest.Jeg har nu lukket min konto,da pengene var investeret som gave til mine børnebørn. De har på 6 år fået et meget fint afkast. Lukning af kontoen er gået både hurtigt og professionelt.
Kun ros herfra.
Vores porteføljemanager skal have stor…
Vores porteføljemanager skal have stor ros, altid hurtig til svare og komme med tilbage melding.
Anbefalers herfra:
Anbefalers herfra:
Altid kontaktbare
Gode til at rådgive
Mine pensioner stiger støt og roligt😊

Antwort von Norm Invest
Altid professionel og hurtig service!

For 5 aar siden startede jeg investere hos Norm Invest
For 5 aar siden startede jeg investere hos Norm Invest. Nu saelger jeg det mest af min invest som oprindelig planlagt sammen med Norm Invest og fik det forventede afkast som N.I. havde regnet med. Alting gik som skulle og ingen problemer med at koebe eller salg overhovedet. 5 stars igen til Norm Invest.

Kun gode oplevelser med Norm Invest

Antwort von Norm Invest
Hurtig service og overskuelig proces…
Hurtig service og overskuelig proces med udbetaling

Super 👍
Super 👍
Solidt afkast med minimale omkostninger. Vigtigt for mig er, at man kan ringe for evt. afklaring af spørgsmål, det kan man, og får hver gang en seriøs og professionel behandling og ikke mindst svar på spørgsmål

Antwort von Norm Invest
Godt produkt og god service
Godt produkt og god service - klar anbefaling!

Antwort von Norm Invest
Jeg har nu brugt Norm Invest i snart 7…
Jeg har nu brugt Norm Invest i snart 7 år og har kun gode ting at sige. Altid hurtig og hjælpsom respons, og nemt at bruge appen.

Antwort von Norm Invest
I er altid hjælpsomme og gode at komme…
I er altid hjælpsomme og gode at komme i kontakt med

Hurtig og professionel behandling
Altid hurtig og behagelig behandling ifm. spørgsmål og gennemførelse af ordre.

Jamen Jamen.
Jamen Jamen.. når man er er investerings 'idiot' så er dette helt perfekt.. jeg føler mig tryg hele vejen igennem..! Langt sjovere end og have penge i banken og da noget mere givtigt.. 👍

Antwort von Norm Invest
De yder altid en yderst god rådgivning
De yder altid en yderst god rådgivning, de er meget hjælpsomme. De svarer hurtigt på mails. Jeg føler mig tryg ved at investere penge hos Norm invest

Antwort von Norm Invest
Hurtig ekspedition af mine ønsker
Hurtig ekspedition af mine ønsker i forhold til min portefølje.

Antwort von Norm Invest
Min konto blev pludselig blokeret uden forklaring
Min konto blev pludselig blokeret uden ordentlig varsel eller forklaring. Da jeg spurgte hvorfor, blev jeg bedt om at indsende yderligere dokumentation for at få løst problemet, hvilket jeg gjorde med det samme.
Siden da har jeg ikke modtaget nogen form for respons, og min konto er stadig blokeret. Manglen på kommunikation og gennemsigtighed er stærkt utilfredsstillende, især når det handler om ens egne midler.
Jeg forventer som minimum klar information og rettidig support – noget jeg desværre ikke har oplevet her.
STAY AWAY

God kundeservice og stabile afkast
God kundeservice og stabile afkast

Antwort von Norm Invest
God service og rigtig gode til deres…
God service og rigtig gode til deres investeringer 👍😎

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.