Super firma , skønt med direkte kontakt med ejer, en mand der til og stole på en aftale er en aftale. har købt mine træpiller her i mange år, i år købte 33 paller , helt træk god pris og god kvalitet... Mehr ansehen
Har kun positivt at sige om Nordens Brænde, altid et bredt udvalg af træpiller, træ og briketter. Gode konkurrence-dygtige priser, og altid en god lagerbeholdning. Servicen er også helt i top, al... Mehr ansehen
Så kan det vist ikke gøres bedre. Bestilling onsdag aften, opfølgning, via tlf. fra firmaet torsdag og levering af ordren fredag middag, på Sjælland. Godt produkt, fremragende service. Sådan!
Opdatering: Nordens Brænde er vendt tilbage på min henvendelse og har beklaget den manglende kvalitet af brændet, en kvalitet som de desværre ikke altid selv er herre over. Vi har efterfølgende... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vores fokus er at sælge billig kvalitetsbrænde til glæde for miljøet og økonomien. Vi fokuserer altid på at tilbyde kunderne de bedste priser, så du kan
Knivholtvej 9, 9900, Frederikshavn, Dänemark
- nordenssalg.dk
altid fair og gode priser,og en god…
altid fair og gode priser,og en god service,og behandling
Kan kun anbefales
Super god service, altid til en lav og konkurrence dygtig pris, jeg køber altid mine træpiller der, det er nemt og hurtig.
Nordjyllands bedste sted at købe…
Nordjyllands bedste sted at købe træpiller !!
Go pris og service !!!!!
Altid frisk og god betjening
Altid frisk og god betjening
Altid til god pris, passer det ikke lige med åbningstiden finder Kasper hurtigt og nemt løsningen
Levering til døre til netto pris
Mange kunder tager vel ikke fejl og slet ikke jyder
Tome op
Fantastisk service og super priser.
Fantastisk service og super priser.
Har handlet der i nogle år nu efterhånden og der har aldrig været problemer med noget som helst!
Før fik jeg leveret piller fra Tyskland men Nordens Brænde har ingen problemer med at være med på prisen!
Tommel op.
God service 👍
God service 👍
God kvalitet og pris Mats 👌👍
Har handlet her i flere år.
Gode konkurrence-dygtige priser, og altid en god lagerbeholdning.
Servicen er også helt i top, altid et hurtigt svar på de fleste tider af døgnet, kan kun anbefales.
👍👍
Vil gerne lige sende 5 stjerne til …
Vil gerne lige sende 5 stjerne til Nordens Brænde. God pris og rigtigt god kvalitet på det leverede brænde. Hurtig levering. Og måske det vigtigste rigtig god service. Vi havde bestilt uden fragt, men en opringning og problemet var løst. Så vi ved hvor vi skal købe vores næste brændetårn.