Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otydlig och bristfällig information kring frakt och returer. Fraktavgift drogs vid retur utan att det framgick vid köpet eller hur stort avdraget skulle bli. Returprocessen var krånglig, långsam och... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gjorde en beställning via CDON (vilket också visade sig vara ett Noll Stjärnigt Bolag). Enligt Mail så var mitt paket på väg men gick inte att söka på sändningsnummer. Några dagar senare k... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

LOUSY COMPANY

Mars månad 2024 köpte vi via CDON ett elektriskt salt- och pepparkvarnset från Zwilling.
Efter betalningen fick vi en orderbekräftelse där det stod att säljaren är Nordgross i Sverige.

För cirka en månad sedan slutade saltkvarnen att fungera.
Därför kontaktade vi CDON.
De vidarebefordrade mitt mejl till Nordgross.

Nordgross har kontaktat oss och meddelat att eftersom varan köptes för länge sedan (fortfarande inom två års reklamationsrätt) kan de inte vara behjälpliga med något.

I grund och botten är det CDON som är säljaren eftersom vi har betalat fakturan till dem.
Men plötsligt har vi blivit en boll mellan två företag.

Slutsatsen måste vara att aldrig handla hos något av de berörda företagen, eftersom de inte vill leva upp till gällande lagstiftning.

17. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otydlig och bristfällig information…

Returprocessen var krånglig, långsam och krävde upprepade mejl för att få instruktioner. Mycket låg servicenivå, kan inte rekommenderas.

1. Dezember 2025

Noll Stjärnor

Enligt Mail så var mitt paket på väg men gick inte att söka på sändningsnummer.

Några dagar senare kom det in pengar på mitt konto.

Omöjligt att få tag på deras kundservice så ringde CDON som efter letande såg att beställningen blivit cancellerad.

Noll meddelande, noll kontakt, noll stjärnor till de här skojarna.

6. Dezember 2025

Verkar BLUFF Beställde en TV genom coop/CDON

Beställde en TV genom coop/CDON
Går ej att spåra.Enligt Schenker som skulle lev.finns den inte i deras system.Om man går o läser Trustpilot verkar de ha lurat många.När man handlar genom.COOP och
deras samarbetspartner CDON väntar man dig inte att bli lurad.Hur kan detta samarbete fortgå ????? Stefan e

18. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lång leveranstid men OK

Visserligen tog leveransen lång tid, ca 16 dagar, men kundsupporten funkade och jag fick svar. Min Google-klocka var välpackad och funkar toppen. Väljer dock nog en annan webbutik än CDON (Nordgross samarbetspartner) nästa gång.

22. Juli 2025

Beställde en tv åt min mamma den 12/12

Beställde en tv åt min mamma den 12/12. Enligt bekräftelsen skulle tvn komma 18-20 december.
Tvn kom aldrig, mailade dom och frågade vad som hänt. Fick svar idag att den var slut i lager. Hur kan man sälja något man inte har?
Rekommenderar att man aldrig handlar där.

2. Jänner 2025

Fup firma!!!

Havde købt en lyseblå mikrobølgeovn til over 700 kr. Modtog en gammel brugt mikrobølgeovn som var fuldstændig smadret. Fup firma! Køb aldrig derfra.

23. Oktober 2024

KØB IKKE NOGET HER

Køb ikke noget her, og ej heller ikke på CDON det er fake og opfylder ikke deres garantiforpligtigelser når produktet går i stykker

10. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trasig produkt mottagen, motarbetar retur.

Beställt en stekpanna som kom fram skadad (oval). Registrerade omedelbart, men de förhalar och försvårar maximalt reklamation av produkten. Hittills 16 dagar och 10-15 bilder, men de har inte lämnat något besked, trots att det är otroligt uppenbart. Undvik Nordgross. Värt att betala några kronor till till en seriös butik som bryr sig om kundens bästa. Köpt via CDON, som borde omvärdera samarbetet med leverantören.

1. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde kattmat via cdon 3 st burkar…

Beställde kattmat via cdon 3 st burkar 560kr
Brukar beställa från bittba därifrån beställer jag 3st kartonger ca 700 kr, trodde min dumma djävul att det var 3 kartonger från nordgross, har kontaktat cdon minst 10 gånger, ingen hjälp, nordgross inget svar, kan man polisanmäla

8. Jänner 2024

Hemsk dålig kundservice

Hemsk dålig kundservice! Jag köpte tallrikar och flera var trasiga i transporten, dåligt packade som de var. Jättesvårt att få nya tallrikar eller pengar tillbaka! Köp inte från Nordgross!

11. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otroligt svårt att få ett vettigt svar…

Otroligt svårt att få ett vettigt svar om hur jag ska returnera en vara, slutar med att jag skickar med rekommenderat brev för 200 kr för att slippa tjafs och kunna bevisa att produkten skickats tillbaka.

Efter att jag sett att varan hämtats ut av dem fortsätter de skriva om HUR jag ska returnera produkten och om hur de kommer dra av pengar för frakten fast det är jag som betalt 200 kr för returen.

De svarar inte på det jag frågar om och är helt omöjliga att ha kontakt med. Skulle aldrig beställa något av dem igen.

29. Juli 2023

Otroligt otrevlig kundservice!

Otroligt otrevlig kundservice!! Aldrig varit med om liknande.

Detta är svaret jag fick när jag begärde att dom skulle kontakta PostNord som är boven i dramat för att jag aldrig fick mitt paket:

"Hej,

Tack för att du kontaktar oss.

Det är ditt fel, du fick inte ditt paket från servicestället i tid. Paketet levererades i tid."

Beställde en elscooter från CDON. Betalade extra för att PostNord skulle skicka till ett annat serviceställe. 1,5v senare väljer PostNord att istället returnera denna tillbaka. Jag har således inte gjort något fel. Utan bara väntat på att få mitt paket.
Förklarar detta för NordGross som mycket otrevligt begär 42€ för returkostnader.

Kommer anmäla detta till ARN.

1. Juli 2023

Don’t waste your time

This company should be removed from CDON.com. I ordered from them through CDON, received no receipt or confirmation or any information, but was charged still. I checked their website, it says this store is unavailable. After several days I still had no info, I sent them a message asking about my order. They claimed it has been confirmed and I just didn’t receive anything because their website is “under construction”. They said I would receive tracking info for my package in 1-2 days. 3 days later I sent another message, and CDON replied that my order was missing and has been cancelled. Why would they lie? I don’t understand. Huge inconvenience as I needed this item ASAP, but at least now I know I can order it from somewhere else. In no way can I recommend this company. Watch out for them, they’ll just waste your time.

21. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr