Nordicapex Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke få fat i nogen og det er ikke…

Kan ikke få fat i nogen og det er ikke de produkter man bestiller som man får

26. Mai 2022
Nordicapex-Logo

Antwort von Nordicapex

Vi har indsendt kunden til inkasso og derefter fogedretten (Hvorefter kunden skriver dette review)

Kunden sendte en indsigelse som jeg gerne vil dele, men det kræver kundens samtykke. Kunden kan opdatere sin anmeldelse med indsigelsen.

Her er vores svar på hans indsigelse:

Løbehjulets model: På vores tidligere hjemmeside og Trustpilot side fremgik det tydeligt, at det omhandlede et MS energy løbehjul som er betydelig dyerer end et Xiaomi m365.

Dette kan bekræftes via det arkiverede screenshot af hjemmesiden fra den periode, hvor du foretog din bestilling: https://web.archive.org/web/20221128145346/https://nordicapex.com/ (samt se vedlagt screenshot)

Returneringsforsøg:
Vi beklager, hvis du har oplevet udfordringer med at komme i kontakt med vores kundeservice vedrørende returnering af løbehjulet. Dog har vi gang på gang fremsendt returneringsadressen, hvortil du intet har gjort, i mange måneder.

Vi forstår din frustration over situationen, men vi fastholder, at der er tale om en korrekt faktura da du reelt har været i besiddelse af løbehjulet i mange måneder nu.

En del af abonnementet var løbende vedligeholdelse af løbehjulet, men eftersom at du ikke har villet returnere det kan vedligeholdelsen ikke finde sted.

Hvis du ønsker at returnere det defekte løbehjul, bedes du venligst sende det til ----------

-------------
Sagen afsluttes formentlig inden for de næste par måneder når den har været igennem retten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Egentlig skulle der være 0 stjerner men…

Egentlig skulle der være 0 stjerner men så kunne jeg ikke fortælle hvor stort dette fupper firma Nordicapex er.....penge bliver trukket med det samme, løbehjul bliver bare aldrig sendt og modtaget. Ingen kontakt på mail eller mobil. Har været nød til at få kontakt andre vej fx. Igennem families virksomhed..... Fuld af l... og dårlige undskyldninger og venter stadig på at pengene er retur på min konto.....

15. November 2021
Nordicapex-Logo

Antwort von Nordicapex

Det er fair at Rikke har været utilfreds, men ikke et retvisende review på nogen måde.... lidt træls.

For at give lidt kontekst:
Virksomheden udlejede løbehjul med reparation og support i still med swapfiets, som dengang også forsøgte med løbehjul. Produktet blev markedsført som et billigt alternativ til gadeløbehjul på minuts basis. Og oplevede stor vækst efter at de blev fjernet fra gaden i København.

Rikkes bestilling på 2 løbehjul blev lavet med et kreditkort som ikke stemte overens med hendes navn. Bestillingen skulle derfor igennem en længere proces.

Forløb:
- Rikke bestiller Onsdag d. 10 november omkring kl 16:00
- Sagen bliver automatisk blokeret pga. Rikke ikke bestiller med sit eget kreditkort.
- Torsdag d. 11 bliver sagen gennemgået manuelt, af mig og jeg videresender forløbet til Alex.
- Fredag d. 12 Alex Kontakter Rikke om at lave en ny bestilling med eget kreditkort og sende ID til CPR validering.
- Fredag d.12 Rikke besvare henvendelsen omkring middag, Alex når ikke at vende retur før arbejdsdagen er omme.
- Lørdag d.13 Rikke Sender et ultimatum, men vi har ikke åben i weekenden, så det bliver ikke læst.
- Søndag d.14 Rikke, gennem cvr registreret antager jeg, finder min mors virksomhed og ringer til hende.
- Søndag d.14 Min mor kontakter mig, vi er begge lidt undrende over Rikkes egeren, men jeg tager på kontoret og refundere Rikkes bestilling. Rikke modtager en mail med refunderings notifikation.
- Mandag d.15 Refundering kan vare op til 4 hverdage afhængig af kreditkort. Rikke modtager ikke pengene retur mandag fra betalingsløsningen.
- Mandag d.15 Rikke skriver en noget så ubehagelig anmeldelse.
-Tirsdag eller onsdag har Rikke hendes penge retur på kontoen

Et par bemærkninger:
-Vi har 2 hverdage til at behandle en bestillingen.
-Pga. mistanke om svindel, er der forlænget behandlingstid
-Vi er i dialog om fredagen med Rikke.
-Hvis man handler på nettet og ikke får sine vare kan man lave et kreditkorts chargeback. Vi har aldrig modtaget et chargeback.
-Lejen af produktet starter ved bestilling pr lejekontrakt, og kunden kan altid møde op og afhente.
-Virksomheden oplevede stor svindel.
-Mellem 20-40% af bestillinger var forsøg på svindel.
-Svindlere ville bruge andres kreditkort og bestille et løbehjul til deres adresse
-Brugere blev CPR valideret og ID skulle fremvises/sendes for at undgå dette.
-Eller svindlere var registreret i RKI med stor gæld og udnyttede at virksomheder ikke kan inddrive gæld fra dem.
-Virksomheden havde på højdepunktet 1.3 millioner til inddrivelse gennem inkasso

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres kundeservice er ikke til at få…

Deres kundeservice er ikke til at få fat på. De har trukket 1788kr udover de 675kr i oprettelse og levering for to løbehjul der virkede i 14 dage.
Når man ringer og skriver til dem får man intet svar.
Hold jer fra dette firma.

17. Juli 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr