Dårlig kundeservice - sender totalt ubrugelige varer, men vil kun bekræfte at det er de rigtige varer de har sendt. De sender nedenstående svar på ønske om returnering af varer: Vi forstår,... Mehr ansehen
Jeg blev betaget af den dansker, der på Facebook fortalte om de her fantastiske bh’er, som kunne forhindre hængebryster. Så jeg skyndte mig at bestille. Da der så gik mere end tre uger, før jeg m... Mehr ansehen
Ok produkt Efter at ha bestilt læste jeg Trustpilot og blev noget nervøs Leggins jeg har modtaget er sendt fra Kina. Bedste TEMU kvalitet Så positivt oplever trods det bukserne er alt for små.... Mehr ansehen
Dårlig retur politik
Dårlig retur politik.
Sikken en omgang svindel og humbug. Varen passede ikke og ville sende retur. Ja tak 10 usdollar. Og så ville der gå over en måned inden der ville ske yderligere. Det er sku nemmere at handle på Temu. De har da en retur politik der siger spar to.Hold jer fra dette firma.
Fusk!
De sender nedenstående svar på ønske om returnering af varer:
Vi forstår, at det er vigtigt at finde den rigtige størrelse, og vi stræber efter at give dig en problemfri shoppingoplevelse. For at hjælpe vores kunder med at træffe det bedste valg, har vi inkluderet en detaljeret og præcis størrelsesguide i produktlisten. Den størrelse, du modtog, matcher den, du valgte på købstidspunktet, hvilket sikrer, at vi leverer præcis i henhold til ordrespecifikationerne.
På grund af denne udvælgelsesproces kan vi desværre ikke acceptere en returnering i dette tilfælde, da produktet ikke blev sendt ved en fejl. Vi er dog her for at hjælpe dig på enhver mulig måde med tips til størrelser eller besvare eventuelle yderligere spørgsmål, du måtte have til fremtidige køb.
Du er velkommen til at kontakte os når som helst; vi værdsætter din tilfredshed og er forpligtet til at hjælpe dig med eventuelle andre behov.
Desværre kan man ikke give mi dre end…
Desværre kan man ikke give mi dre end en stjerne
Snyd og falsk reklamering. De burde lukkes
Dårlig kvalitet og svarer overhovedet ikke til det viste
Øv for en forretning
KØB IKKE
Dernæst får jeg en e-mail om at de ikke vil godkende retur da de ikke anerkender at str guiden ikke er korrekt. De er utroværdige og fulde af løgn i deres markedsføring
Køb IKKE bh’er hos NordicGoodsHub!!
Da der så gik mere end tre uger, før jeg modtog noget som helst, gik jeg på hjemmesiden og kunne se, at det var Kina-varer.
Da de endelig kom, prøvede jeg dem på. Helt aldeles skuffet! Den push-up-effekt, der skulle være, var en alt for tyk vat-rondel, som kunne ses igennem stoffet. Den sad på ingen måde på samme måde omkring brystet, som det ellers blev vist på Facebook. Og den flotte måde, brysterne ville sidde på, var der ikke, for skålen var mindst to skåle for lille, selvom jeg havde købt efter mål.
Efter at have læst alle andres anmeldelser, er jeg da meget nervøs for, om jeg kan returnere dem - og om jeg får penge tilbage… Sjovt, når de på deres hjemmeside reklamerer for ‘fantastisk kundeservice ‘!
de har reklameret for noget, men sender noget andet
de har reklameret for noget i facebook , så har jeg bestilt men de har sendt mig nogen andet end det jeg havde bestilt. Nogen billig og det dårligste kvalitet. man skal ikke køber fra dem, de snyder!
Virkelig dårlig kundeservice.
Virkelig dårlig kundeservice.
Køber en vare som ikke sidder godt.
Men fordi det ikke er en forkert størrelse eller en defekt varer, eller at det er deres skyld, ja så kan den ikke returneres.
Man kan jo ikke vide om man kan bruge varen inden man har prøvet den. Så spild af penge at handle der😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Jeg kan desværre ikke anbefale at købe…
Jeg kan desværre ikke anbefale at købe fra dette sted. Efter tre uger modtog jeg endelig mine bh’er, men selvom jeg bestilte størrelse XL, fik jeg størrelse M, som er alt for små. Jeg har også sendt en e-mail for en uge siden, men har stadig ikke fået noget svar. Det er meget skuffende og dårlig kundeservice.
Køb IKKE herfra
Købte efter deres størrelsesmål, men de er alt for små. Og kan ikke returnere dem, da de har sendt det, jeg bestilte. Dette altså til trods for, at deres størrelsesmål IKKE passer. Så KØB IKKE HERFRA.
Hvis jeg skulle kunne passe deres bh…
Hvis jeg skulle kunne passe deres bh skal jeg vist have en på hver bryst....
Har man A-B eller C skål kan man måske passe dem. Bestemt ikke hvad de lovede på hjemmesiden.
Handel ikke her!
Handel ikke her!
Bestilte BH’er efter deres mål. Skålen var alt for lille. Ønskede at sende retur efter deres retur politik, men det er umuligt. Der står firmaet er i England, men retur adressen er i Kina. Lad endelig være med at bestille hos dem, der er penge lige ud af vinduet desværre. Jeg får ihvertfald ikke mine penge retur!
SPILD AF PENGE- Str. svarer ikke til deres anbefaling
Str. på BH´erne er ikke som de skriver - bestilt en M som skulle passe til en 75 abcdef - omkreds er ok men skål str. er kun til en A og B!
Bestilte bh fra dem
Bestilte bh fra dem, tog en mrd inden det kom, og alt for lille bruger normalt en str large og det her var så lille at det svarede til en str small
Hold jer langt fra dem
Og sende retur er der ikke noget der hedder koster mere end jeg gav for varerne
On website it would fit up to H cup
On website it would fit up to H cup. On product it only said C cup. And the product did not fit H cup.
Utroligt ringe service
Utrolig ringe service. Retur koster 150 kr ! De opfordre til at forære varen væk i stedet for at sende retur ?!
Har fået rabatkode i stedet for så jeg kan købe endnu mere fra dem 🙄 Amerikansk når det er bedst !!
Kunne jeg give minus stjerner var det…
Kunne jeg give minus stjerner var det sket. Hold jer langt væk. Tingene er meget værre end Temu og SHEIN. Der får man i det mindste gratis retur og penge tilbage. Det gør man ikke her. Og det er virkelig dårlige, i mit tilfælde, bh’er.
Virkelig dårlige produkter og service.
Virkelig dårlige produkter og service.
Hold jer langt væk
It is a hoax!
It is a hoax!! I Got plastic parts with wire attached nothing inside no eletronic parts what so ever this is a scam!!
Ok produkt, laaaang ventetid
Ok produkt
Efter at ha bestilt læste jeg Trustpilot og blev noget nervøs
Leggins jeg har modtaget er sendt fra Kina. Bedste TEMU kvalitet
Så positivt oplever trods det bukserne er alt for små.
Så husk bestil 2-3 nr større end normalt også selv om der er målskema
Desværre kan man ikke give nul…
Desværre kan man ikke give nul stjerner.
aldrig i mit liv har jeg oplevet så dårligt service, de snakker og snakket.
bestilte noget til et mindre beløb d. 26.10.25 og her fra har jeg fået en snak fra de varmelande.
mit råd til jer alle HOLD jer væk. siden bør gøres utilgængelige i DK-.
har også været i dialog med Paypal om at stoppe samarbejdet, det bliver der kigget på.
Opkrævning for ingenting.fået…
Opkrævning for ingenting.fået inkasso,som jeg ikke kender noget til..faktura.339500370129.men nu vil jeg så politi anmelde det.ingen varsler ingen ting bare indkaaa0
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.