Nordic Repair

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg fik sat ny skærm og panserglas på min iPhone. Telefonen blev derpå meget følsom og fik sit eget liv, hvor det var umuligt at styre den og fx skrive SMS, fordi den selv valgte taster. Jeg le... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter en dyr iPad air reparation er jeg dybt skuffet over deres erfaring, home knap dingler sidder løst grundet at de ikke havde sat puder under knappen (inden de satte digitizer fast), min org skærm... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik skiftet en revnet skærm på min Sony Xperia Z3 Compact d 11. April 2016, og fik samtidig monteret Antibreak Glass, på deres anbefaling. Efter kort tid begynder den at revne igen langsomt fra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Formidabelt!! Jeg havde været forbi en billigere reparatør, inden jeg besøgte denne herre. De havde sat skærmen forkert på og derfor duede min tlf lige pludselig ikke. Herren i Nordic Repair... Mehr ansehen

1. Telefonreparaturdienst
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Handy-Recycling und Entsperrservice
  4. Computerreparaturdienst
  5. Datenrettungsdienst

Über Nordic Repair

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

✔️ Reparation · Tilbehør · Gadgets
✔️ Smartphones · Tablets · PC · Mac
✔️ 365 dages servicegaranti
✔️ Originale reservedele
✔️ Specialiserede teknikkere
✔️ Konkurrencedygtige priser
✔️ Høj brugervurdering (5 stjerner)

Reparationsservice 🛠

Nordic Repair® udfører kvalitetsbevidst og pålidelig reparationsservice af smartphones, tablets, PC og Mac til konkurrencedygtige priser. Langt de fleste af vores reparationer klares inden for 1 time, så du hurtigt kan komme videre med dine gøremål. Med brug af originale reservedele sikrer vi samtidig den højeste kvalitet og holdbarhed af det udskiftede, og yder altid 365 dages fuld garanti på den reparerede del.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af det udførte arbejde, for at du som kunde skal være tilfreds med vores service. Med over 20 års team erfaring, kan du vide dig helt sikker at din enhed er i trygge samt kompetente hænder. Alle vores teknikkere er specialiseret indenfor feltet, og holder sig løbende opdateret med den nyeste know-how samt tekniske produktviden. Men bare rolig selvom det kan lyde nørdet, er vi bestemt lette at have med at gøre. Vores passionerede personale sikrer at du får rette vejledning og råd, og gør sit for at du skal forlade os med et smil på læben!

Tilbehør & Gadgets ⌚️

Hos Nordic Repair® finder du et bredt bredt udvalg af tilbehør og gadgets i både butik samt webshop. Vi har nøje udvalgt produkterne i tæt samarbejde med vores leverandører, sikrende høje kvalitetskrav til konkurrencedygtige priser. Når du handler hos os, risikere du aldrig at købe et ukurrent produkt såsom lader, kabler mv., men kan stole på at produktet lever op til strenge kvalitetskrav. Slut med at bruge en masse dyre lærepenge på produkter som ikke holder hvad de lover eller er beregnet til! Besøg os i butikken eller klik dig ind på vores webshop allerede nu, og udforsk vores udvalg af tilbehør og gadgets med leveringstid på 1-2 hverdage!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Effektive og servicemindede!

Effektive og servicemindede dækker den positive oplevelse jeg havde i butikken

Hej Sanne.

Det glæder os at du har været tilfreds med vores service,
og vi ser frem til at kunne betjene dig en anden gang.

Alle gode gange 3 - Super service og opfølgning

Efter 3 forsøg lykkedes det at få leveret en telefon som virker. ifabrik gav aldrig op og fandt fejlen på telefonen, til trods for det tilsynelandende var noget andet end det som vi troede var galt. Tak for god opfølgning og service!

Fejl i tidligere anmeldelse

Jeg forvekslede to firmaer ved seneste anmeldelse.
Perfekt service og hurtig reparation.

Hej Lars.

Mange tak for din bedømmelse her på Trustpilot.

VI er glade for at vi kunne hjælpe dig, og ser frem

Nemt og hurtigt

Meget hurtigt og nemt-

Hej Rune.

Vi er glade for at du har været tilfreds med vores service,
og at vi kunne hjælpe dig på kortest muligt tid. Vi ser frem

Nyt batteri iPhone5

Den er god igen og det gik lynhurtigt

Hej Lotte.

Det glæder os at du har været tilfreds med vores service,
og ser frem til at kunne betjene dig en anden gang.

Udmærket service

IFabrik, skiftede skærmen på en iPad og da den efterfølgende ikke kunne forbinde sig til wifi, tog de den uden brok retur og fiksede den.
Den har fungeret fint siden jeg fik den retur.

Hej Dan.

Mange tak for din bedømmelse her på Trustpilot.

Vi er glade for at vi har kunne løse dit problem på bedste vis.
Vi glæder os til at kunne betjene dig en anden gang,
og forhåbentlig gør os fortjent til alle 5 stjerner.

Hurtigt og venligt

Hej Jan.

Mange tak for din bedømmelse her på Trustpilot.

Vi er glade for at du har været tilfreds, og ser frem

Betjening samtale

Jeres altid friske sind smil

12. Februar 2016

Hej Flemming.

Mange tak for din bedømmelse her på Trustpilot.

Vi er glade for at vi har levet op til dine forventniger, og at
vi kunne løse dit problem på bedste vis. Vi glæder os til at
kunne betjene dig en anden gang, og forhåbentlig gør os
fortjent til alle 5 stjerner.

Defekt produkt og Dårlig Kundeservice

Jeg har fået repareret en iPad Air hvor glasset var gået i stykker. Tager den forbi iFabrik og får dem til at skifte glas. Ved indlevering er det første de gør at tjekke at enheden lader, hvilket de konstatere at den gør.
Da jeg efter 3 dage får min iPad igen er glasset skiftet men nu kan iPad'en ikke lade mere.
Da jeg beder iFabrik om at tage imod iPad'en og reparere lade stikket bliver jeg pure afvist. Det kan ikke lade sig gøre for deres teknikere at lave fejl på ladestikket ved skift af skærm.
De fortæller at de har procedure for at sikre sig imod fejl - men ønsker ikke at udlevere disse.

12. Februar 2016

Hej Bo.

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er naturligvis kede af, at du føler at have fået en dårlig oplevelse, da vi som udgangspunkt ønsker at alle vores kunder er glade og tilfredse. Samtidig er det dog vigtigt at man som kunde er reel i sine henvendelser - uanset hvor man måtte henvende sig.

Du indleverede din iPad med henblik på at få udskiftet glasset, som var blevet knust i forbindelse med at den var blevet tabt. Denne reparation blev udført efter aftale, og du modtog også en fungerende iPad retur igen. Anden gang du henvender dig til os, var i forbindelse med at du mente at din tænd/sluk knap ikke fungerede. Denne viste sig alligevel at fungere da du var inde i butikken, til trods for at du ihærdigt trykkede adskillige gange på den i flere minutter i forsøg på at vise, at den ikke fungerede. At du så igen efterfølgende kommer retur for tredje gang, og ønsker GRATIS at få repareret dit ladestik da det pludselig ikke virker længere hænger ikke sammen i vores verden. Vi hjælper gerne vores kunder - men arbejder ikke gratis. Heldigvis er dette noget som langt de fleste kunder udmærket ved.

Vi reparerer kun det som du beder os om, og tester ligeledes kun de funktioner som enheden er repareret for - dette står desuden også oplyst i de reparationsbetingelser du underskriver ved indlevering. Det samme gælder f.eks dit autoværksted når du skal have skiftet dæk - her tester man jo ikke hvorvidt sædevarme, blinklys eller andet virker, da dette naturligvis intet har med et dækskfite at gøre.

Bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig betjening

Afleverede en defekt iPhone og efter blot 2,5 time var den ordnet - jeg købte julegaver imens

26. Dezember 2015

Hej Michelle.

Mange tak for din bedømmelse her på Trustpilot.

Vi er naturligvis glade for, at vi har levet op til dine forventniger,
og at have ydet dig en god service. Vi ser frem til at kunne
betjene dig en anden gang.

Hurtig og venlig repr.

Svigtet af Telia, der ikke ville overholde deres garantiforpligtigelse, blev jeg reddet af iFabrik i Waves, så mobilen igen kunne oplades. Og der var ekstra velvillighed, da de hørt om mine tidsplaner.
De manglede desværre et jackstik, så det også kunne repareres. Og de tilbød ikke at hjemtage det (måske uudsagt "for dyrt til mobilen" ?)

23. Dezember 2015

Hej Gunnar.

Mange tak for din bedømmelse her på Trustpilot.

Vi er glade for, at vi har kunnet hjælpe dig, og at
det også passede ind i dine tidsplaner. Vi ser frem

Skift af Iphone skærm

Super hurtig udskiftning af smadret Iphone skærm

21. Dezember 2015

Kun godt at sige

21. Dezember 2015

Hej Lisbet.

Vi er glade for at vi har levet op til dine forventniger,
og at vi kunne løse dit problem på bedste vis. Vi glæder

Fantastik

God service 😄

Hej Susanne.

Mange tak for din bedømmelse her på Trustpilot.

Vi er glade for at du har været tilfreds, og ser
frem til at kunne betjene dig en anden gang.

SMUKT

professionelt arbejde. venligt og hjælpsomt personale. Judith sørensen

Hej Judith.

Vi er glade for at du har været tilfreds med vores service,
og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Fint og hurtigt

Alt som var som aftalt

Hej Poul.

Vi er glade for at vi har levet op til dine forventniger,
og at vi kunne løse dit problem på bedste vis.

Vi glæder os til at kunne betjene dig en anden gang.

Flot service....

De var venlige og tog hurtigt hånd om problemet.. Det er et sted jeg vil gå igen, både økonomisk og deres vejledning på problemet... Tak :-)

Hej Tina.

Mange tak for din bedømmelse her på Trustpilot.

Det glæder os at du har været tilfreds med vores vejledning,
og ser frem til at kunne betjene dig en anden gang.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super betjening

Vi fik en top klasses kundeservice - Dog måtte jeg tilbage med begge telefoner og få lavet dem om, detter gjorde de med et smil og var super søde, dog noget irriterende at jeg måtte køre tilbage 2 gange.

Hej Joan.

Mange tak for din bedømmelse her på Trustpilot.

Vi er rigtig kede af, at du har været nødt til at komme retur en ekstra
gang. Desværre sker det en sjælden gang, at der viser sig fejl
på nye batterier fra producenten - som det var i dit tilfælde.

Vi er dog glade for, at vi hurtigt kunne afhjælpe problemet, og
ser frem til at kunne betjene dig en anden gang, og forhåbentlig
gør os fortjent til hele 5 stjerner.

Hurtig

Kom med mit barnebarns mobil helt smadret der gik en time så ringede de mobilen var færdig og bom den var som ny flot arbejde og tak

Hej Marian.

Vi er glade for, at vi har kunnet hjælpe dig på kortest
muligt tid, og at du er tilfreds med resultatet. Vi glæder

Hurtig og super service.

Hej Winnie.

Mange tak for din bedømmelse her på Trustpilot.

Vi er glade for, at vi har levet op til dine forventniger,
og at have ydet dig en super service. Vi glæder os til
at kunne betjene dig en anden gang.

iFabrik

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr