Nordiska Galleriet SE Bewertungen

2 652
TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Butiken och varorna hållet toppklass men de allra bästa är att om du behöver fråga eller omnågonting går fel så har de en utmärkt kundtjänst. Korrekt, snabb handläggning och trevligt bemötande med kun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag köpte en dyr espressomaskin från Rocket via Nordiska Galleriet. Det visade sig att det var fel på maskinen, inte bara en gång, utan två. Men vilken tur då a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een melkopschuimer besteld en die werd snel verstuurd. Echter heb ik door DHL twee maanden moeten wachten omdat ze het tot 2x toe kwijt raakten. Ondertussen onderhield NO GA pro actief contact... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde en Stringhylla för 18.000:-, alla delar fanns i lager. Efter tre veckor fick jag besked att produkten lämnat Nordiska Galleriets lager. Det är nu tre veckor sedan och transportören har f... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

6. Wohnmöbelgeschäft

Über Nordiska Galleriet SE

Vom Unternehmen geschrieben

DESIGNMÖBLER OCH INREDNING SEDAN 1912

Möbler och inredningsdetaljer från hela världen

Hos oss hittar du designmöbler och inredningsdetaljer från hela världen. En samling unika objekt som vi har tagit hem från jordens alla hörn. Varenda möbel och detalj du ser är handplockad från våra hundratals välkända leverantörer och designers. Gemensamt för alla är hantverket som gjort dem till tidlösa klassiker eller framtida stjärnskott.

Ett heltäckande sortiment

Vi har över 300 exklusiva varumärken vilket ger ett heltäckande sortiment. Tack vare vår långa historia har vi kunskapen som krävs för att hjälpa dig att hitta den design som håller högst nivå. Vi säljer bara det bästa och enbart möbler från erkända formgivare. Naturligtvis är allt vi säljer äkta varor som är original.

Vi har samlat det bästa på en plats. För att du ska kunna uttrycka din designidentitet fullt ut. Vår erfarenhet och kunskap finns alltid till ditt förfogande.

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

2652 Bewertungen

(2 652)

80 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De håller inte vad de lovar på hemsidan

När jag sökte på internet efter en trancherkniv Yaxell Zen 18 cm hittade jag en på rea hos Nordiska galleriet. När jag klickade på länken kom jag till Nordiska galleriet, men fick svar att sidan saknades. Jag hittade kniven på hemsidan, men till ett betydligt högre pris. När jag ringde så fick jag svaret att kniven var slutsåld trots att det inte står så på hemsidan. De ville inte stå för det pris som stod på sökresultatet för deras företag. Trots att jag skickade en skärmdump där det lägre priset på kniven framgick, daterad idag när jag ringde 2006-02-03.

3. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt en String reol med…

Jeg havde bestilt en String reol med tre hylder. De kom hurtigt - desværre var den ene hylde med fejl. Jeg kontaktede firmaet og skrev en klageanmeldelse, som jeg blev bedt om. Fik hurtigt kontakt med deres Claim Agent, som var behjælpelig og hylden er byttet ud. Dejligt - når det nu varen ikke var ok. Så de fem stjerner er for servicen!!

26. November 2025

Hej Jill,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad skönt att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt med att byta ut hyllan. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, även när något inte går som det ska. Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för dina fem stjärnor!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte en Hashiralampa där dimmern gick…

Köpte en Hashiralampa där dimmern gick sönder. Blev inte betrodd att det var dimmern det var fel på utan de trodde att jag hade fel sorts lampor i. De skickade egna lampor jag skulle testa men de blev motbevisade. Denna process tog 2 månader. Skickade inbtot 3 filmer som visade felet.
Efter denna tiden hotade jag med ARN och då fick till svars att de inte skulle hjälpa mig med ny lampa utan ville göra en återbetalning efter att jag skickat tillbaka lampan. Lampan är jättesvår att packa utan att skadas och undrade ifall jag fick lämna den i butiken i Göteborg utan svar. Har gett upp och dragit tillbaka reklamationen och byter dimmern själv. Frågade ifall de kunde hjälpa till med en ny dimmer men inte fått svar.
Ida på kundsupport är inte vidare hjälpsam. Lång svarsfrekvens.
Bra hemsida med fina produkter men för guds skull handla någon annanstans.

16. Jänner 2026

Hej Emelie,

Tack för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse. Jag beklagar verkligen att du känner dig missnöjd med hanteringen av ditt ärende, det är absolut inte så vi vill att våra kunder ska känna.

Jag vill informera dig om att vi nu har tagit ärendet vidare internt och säkerställer att du blir kontaktad igen för att hitta en bra lösning. Tack för ditt tålamod så här långt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bättre för miljön med sodastremer

Jag köpte en sodastreamer. Den var väldigt värd priset mycket enklare att kunna göra bubbelvatten till middagen hemma en att behöva lägga massa pengar på att köpa plastflaskor med bubbelvatten.

18. März 2025

Hej Judith,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din Sodastreamer och att den gör det enklare och mer prisvärt att njuta av bubbelvatten hemma. Vi tycker också att det är ett smart och hållbart val! Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vänlighet

Vänlighet, omtanke, hjälpsamma och ett proffesionellt bemötande.

2. Jänner 2026

Hej Birgitta,

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att du upplevt vårt bemötande som vänligt, omtänksamt och professionellt. Att kunna ge hjälpsam och trygg service är något vi värdesätter högt, så din feedback betyder mycket för oss. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Superservice från nordiska galleriet

Superservice från nordiska galleriet. Dom levererade personligen hem min lo-spelare dagen innan julafton eftersom den försvunnit i frakten, även fast den beställdes över en månad innan jul. Mkt tacksam för servicen och trevligt bemötande!

23. Dezember 2025

Hej Anja,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och bemötandet. Vi är glada att vi kunde lösa situationen och se till att din skivspelare kom fram i tid till jul. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss.

Retraso en la entrega de 2 meses

Hice una compra de unos cubiertos porque en la web decía entrega la primera semana de diciembre. Al hacer la compra recibí un email diciendo que entrega primera semana de enero y ahora recibo otro email diciendo primera semana de febrero. Un retraso de 2 meses mínimo y mienten con el stock que tienen.

29. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De trækker pengene for ordren før man…

De trækker pengene for ordren før man får en estimeret leveringstid. Jeg købte noget bestik og ud for 1 af tingene stod der “snart på lager”. Det betød at min samlede bestilling først kunne sendes når alt var på lager. To dage efter betalingen får jeg en mail om at levering vil blive efter 5 uger. I dag har jeg så modtaget en besked om yderligere 5 ugers forsinkelse- tror modtageren af min julegave bliver lidt skuffet over at modtage den i februar!

13. Dezember 2025

Bra kundservice

Bra pris och snabb leverans. Tyvärr blev beställningen transportskadad av leverantören. Nordiska galleriet löste detta snabbt och enkelt på mycket bra sätt!

7. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr