Nordiska Galleriet SE Bewertungen

2 652
TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Butiken och varorna hållet toppklass men de allra bästa är att om du behöver fråga eller omnågonting går fel så har de en utmärkt kundtjänst. Korrekt, snabb handläggning och trevligt bemötande med kun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag köpte en dyr espressomaskin från Rocket via Nordiska Galleriet. Det visade sig att det var fel på maskinen, inte bara en gång, utan två. Men vilken tur då a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een melkopschuimer besteld en die werd snel verstuurd. Echter heb ik door DHL twee maanden moeten wachten omdat ze het tot 2x toe kwijt raakten. Ondertussen onderhield NO GA pro actief contact... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde en Stringhylla för 18.000:-, alla delar fanns i lager. Efter tre veckor fick jag besked att produkten lämnat Nordiska Galleriets lager. Det är nu tre veckor sedan och transportören har f... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

6. Wohnmöbelgeschäft

Über Nordiska Galleriet SE

Vom Unternehmen geschrieben

DESIGNMÖBLER OCH INREDNING SEDAN 1912

Möbler och inredningsdetaljer från hela världen

Hos oss hittar du designmöbler och inredningsdetaljer från hela världen. En samling unika objekt som vi har tagit hem från jordens alla hörn. Varenda möbel och detalj du ser är handplockad från våra hundratals välkända leverantörer och designers. Gemensamt för alla är hantverket som gjort dem till tidlösa klassiker eller framtida stjärnskott.

Ett heltäckande sortiment

Vi har över 300 exklusiva varumärken vilket ger ett heltäckande sortiment. Tack vare vår långa historia har vi kunskapen som krävs för att hjälpa dig att hitta den design som håller högst nivå. Vi säljer bara det bästa och enbart möbler från erkända formgivare. Naturligtvis är allt vi säljer äkta varor som är original.

Vi har samlat det bästa på en plats. För att du ska kunna uttrycka din designidentitet fullt ut. Vår erfarenhet och kunskap finns alltid till ditt förfogande.

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

2652 Bewertungen

81 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leveransen försenades

Leveransen försenades. Första estimat 4v. Förseningen meddelades sista dagen i veckan då den planerats att komma. Nästa meddelande var att leveransen lämnat NG som ett kolli. PostNord skickade två kolli. Rörigt.

7. März 2025

Hej Patrik,

Stort tack för att du har tagit dig tid att ge oss din feedback. Vi ber om ursäkt för att vi inte lyckats leva upp till förväntningarna. Vi strävar alltid efter en positiv kundupplevelse, oavsett vad ärendet handlar om.

Ibland kan det uppstå förseningar då vi behöver invänta leveranser från våra leverantörer, och vi förstår att det kan vara frustrerande.

Jag ser att en kollega har varit i kontakt med dig med uppdatering om din leverans och jag hoppas att du upplever att du har fått bra hjälp med ditt ärende.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick rekommendera att köpa en annan typ…

Fick rekommendera att köpa en annan typ av lampa till min Seletti men lampan lyser ej.

Hej Arvid,

Stort tack för att du har tagit dig tid att ge oss din feedback. Vi ber om ursäkt för att vi inte lyckats leva upp till förväntningarna och vi strävar alltid efter en positiv kundupplevelse, oavsett vad ärendet handlar om.

Vi lägger stor vikt vid att hjälpa våra kunder att hitta rätt produkter och strävar alltid efter att ge så korrekta rekommendationer som möjligt. Ofta tar vi även hjälp av våra leverantörer för att säkerställa att vi föreslår rätt artiklar.

Vi beklagar om det i detta fall kan ha uppstått någon missuppfattning som lett till att du fått en lampa som inte fungerar med din Seletti.

Jag ser att en kollega har varit i kontakt med dig och jag hoppas att du upplever att du har fått bra hjälp med ditt ärende.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Altför sen leverans

Altför sen leverans. Nära tre månader. Kunde varit bra att veta att beställd produkt inte fanns i lager när vi beställde.

Hej Per,

Stort tack för att du har tagit dig tid att ge oss din feedback.

Vi beklagar att leveranstiden inte framgick tydligt vid din beställning. Det är självklart inte vår avsikt, och vi förstår att det kan vara frustrerande att inte ha fått tydlig information från början.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår kommunikation och tar med oss din feedback. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss – vi hjälper gärna till!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Utmärkta möbler och design samt…

Utmärkta möbler och design samt jättetrevlig personal i butiken. Det som drar ner är två saker. Det måste framgå mycket tydligare att varor inte kan returneras. Bara för att man väljer färg på en tex en fåtölj är det inte alls självklart för många att den fråntas returrätt. För det andra är det inte acceptabelt att man inte annonserar en väntetid på 2 månader när man beställer på nätet. Det måste också dyka upp som en varning. Hade jag sett väntetiden hade jag inte beställt. När jag insåg att det var 2 månader kunde jag inte returnera. Oacceptabelt.

6. März 2025

Service i världsklass!!

Vi köpte ett sidobord med dörrar förra sommaren. Glipan mellan dörrarna var ganska stor så vi hörde av oss 8 månader efter inköpet! De kom och fixade detta dagen efter vilket är service i världsklass!!

21. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Om man köper varor för 50.000 kr…

Om man köper varor för 50.000 kr förväntar man sig att få uppbärning av möblerna till lägenheten eller att få den möjligheten föreslagen. INTE att få varorna levererade med PostNord till trottoarkanten.
Som relativt nyinflyttad svensk från Schweiz blir man chockerad över denna dåliga service.

10. März 2025

Antwort von Nordiska Galleriet SE

Det valda leveransalternativet innehöll tyvärr inte möjlighet för uppbärning. Jag ser att en kollega har varit i kontakt med dig och jag hoppas att du upplever att du har fått hjälp med ditt ärende.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varierande upplevelse

Varierande upplevelse. Vid telefonkontakt inför köp, och senare inför leverans, var min upplevelse mycket bra, bl.a. kunde de senarelägga utleveransen med kort varsel när jag upptäckte att jag troligen inte kunde vara hemma berörd dag.

Själva leveransen var värre med en stressad chaufför som helst hade lämpat av lastpallen med min vara på vändplanen utanför huset. Med lite övertalning fick jag honom att åtminstone ställa pallen i hissen. "Leverans till dörr/tomtgräns" kan betyda lite olika beroende på om man bor i villa eller flerfamiljshus. Kanske inte direkt Nordiska Galleriets fel, men de har trots allt valt leveransföretag.

Informationen om varan på Nordiska Galleriets webb var svårtolkad för en amatör. Jag fick uppfattningen att lampan var dimbar genom att styra strömstyrkan via en dimmer i strömbrytaren. Så var inte fallet - lampan fungerade inte med befintlig Plejd DIM-01. Monterings- och medskickad inkopplingsanvisning för min lampa som kostade kring 30 tkr var sämre än för en IKEA-pall för 100 kr! Ok - lamptillverkarens fel, men Nordiska Galleriet är dess representant. Inte ens anlitad elektriker lyckades i första försöken! Ett kopplingsschema för elektriker borde åtminstone funnits länkat från webben.

Hörde pga installationsproblemen av mig till Nordiska Galleriets kundtjänst som lovade att återkomma, när kontaktad handläggare inte visste något om produkten, men som aldrig gjorde det.

Nåväl elektrikern listade ut det till slut! Lampan hänger äntligen där den skall och är rent ut sagt skitsnygg :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ingen utav de 3 Buster & Punch lamporna…

Jag har nu fått min skada godkänd. Bra hantering utav deras reklamationsavdelning!
/Kenneth

7. März 2025

Hej Kenneth,

Stort tack för att du har tagit dig tid att ge oss din feedback. Tyvärr verkar din registrering av en reklamationsförfrågan inte nått fram till oss. Men jag ser att en kollega har tagit i kontakt med dig nu för att hjälpa dig med ditt ärende och jag hoppas att du upplever att du har fått bra hjälp.

Om du har några fler frågor eller funderingar kring ärendet är ni självklart välkomna att återkomma till oss.

Åsa

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr