Nordiskbylien Bewertungen 7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veldig dårlig kvalitet på tøyet

Veldig dårlig kvalitet på tøyet. Og ekstremt dårlig kundeservice. Står 14 dager retur, men fikk plutselig regning på 79kr for retur. Tok alt med klarna, tok over 3 mnd før de behandlet returen. Har fått jevnlige purringer. Ville holdt meg unna dette selslapet.

25. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Anbefaler ikke ByLien

Bestilte en kjole til full pris før jul, i håp om at den skulle komme frem til nyttår. Det tok lang tid før den ble sendt fra lageret, og mens jeg ventet på at den skulle komme frem ble kjolen satt ned til halv pris.
Pakken kom ikke frem til nyttår, og jeg måtte etterlyse den. Spurte samtidig om å få redusert pris siden alle kjoler nå var satt ned, og siden vi var et stykke ut i januar, og kjolen enda ikke hadde ankommet.
Fikk et ufint nei til det, og beskjed om at fristen for levering før jul var noen dager før jeg bestilte.
Kjolen kom og stod ikke til forventingene, verken passform eller kvalitet var bra. Valgte derfor retur. Over en uke etter at returpakken er hentet ut av de, har jeg enda ikke fått mail på at returen er mottatt. Alt må etterspørres, og de har lang responstid.
Kjenner jeg har fått nok av denne bedriften.

9. Jänner 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har kjøpt meg noen kjoler og de er…

Har kjøpt meg noen kjoler og de er kjempefine, men de er ikke laget for oss som er lave, alt for mye stoff i ryggen og bryste, har kjøpt S bruker M til vanlig men er alt for mye stoff. Fint at de skal lage kjoler til alle, men hva med oss som er under 160 og litt overvektig... blir vi glemt....

2. Mai 2025

Trange sko

Sko: trange der du stikker beina nedi, og skoen er veldig høy bak, slik at man får veldig trykk på tærne nedover bakker.
Men, skoene er gode på flatmark og veldig rimelige.

30. März 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kjøpte loungwear og var kjempefornøyd

Kjøpte loungwear og var kjempefornøyd. Men så brettet strikken i livet seg og var umulig å fikse. Tok kontakt med kundeservice, og fikk pengene tilbake uten problem og fikk beholde buksa. God service.

11. Jänner 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Buksen er stor i str, men dårlig stoff

Veldig vakkert print på pysjene, gledet meg til å endelig bytte ut de slitte med en ny fin . Buksen er stor i str, men null stretch, så når jeg setter meg ned i sofaen så strammer den og allerede på dag 2 så har den raknet litt i sømmen etter å ha pakket inn julegaver på gulvet. Pysjen er fin og god i str når man står eller sitter stille. Når man priser 649 kr for en pysj burde det forventes at produktet skal holde lenger enn 2 dager med riktig str.

21. Dezember 2023

Tights og singlet

Kjøpte tights og singlet.
Singleten var for liten og virket myyye trangere enn tightsen. Tightsen er superfin på og behagelig. Ruller litt ned i livet, som er litt irriterende og som reklamen sier den ikke skal gjøre, men er så comfy ellers at jeg lar det være.

Ser ut som man må betale både for retur og for å bestille i riktig størrelse, som jeg mener er 1 frakt for mye. Venter også på svar på om jeg får 15% rabatt på singlet i ny størrelse da jeg handlet opprinnelig topp til 15% avslag. Vant til at de ordner det hos feks Getinspired.

24. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr