Nordisk Campingutstyr Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I bought a refresh set to a caravan, good price and speedy delivery. Nothing to complain about. Recommended highly.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjøpte et High Peak Camo 6.0 telt som kom innen en uke. Teltet var skadet ved ankomst. Fikk valget mellom nytt telt eller avslag på 1500,- på teltet jeg hadde kjøpt. Valgte avslaget da jeg trengte t... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

The Basic Nature Travelchair Ultralight’Relax’ arrived today. The elastic bands needed to be shortened by 10 to 15 cm each. The seat fabric required real manhandling in order to get the poles into the... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi købte et Kampa x air tailgater, og efter opsætning herhjemme i haven hvor vi lod det stå natten over var hele toppen sunket ned. Efter ny oppumpning var det jo logisk lige at tjække ventilerne og... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Campingausrüster
  2. Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi selger camping- og Outdoorutstyr til virkelig gode priser! Vi satser på merkevarer som f.eks CADAC, DWT, FIAMMA, BANNER, THULE, PETROMAX, CAMPINGAZ, ALKO, TRUMA og THETFORD. -Ta gjerne kontakt for råd.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

40 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rask levering

Rask levering, god service.

17. September 2025

Antwort von Nordisk Campingutstyr

Tak for din fine anmeldelse.

Godt å høre at alt gikk som forventet :)

Mvh
Team NCU

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Quick and accurate dispatch

4. September 2025

Antwort von Nordisk Campingutstyr

It's great when everything goes as it should.

Thank you for your review and have a great day.

Kind regards,
Team NCU

Anbefales ikke

Jeg fikk tilsendt del og har prøvd å komme i kontakt med de siden juni 25 uten noen form for tilbakemelding. Har da prøvd både mail og telefon.
Forferdelig kundebehandling. Anbefaler ikke i det hele tatt.

Svaret deres bygger bare opp under anmeldelsen ved å kalle meg for en "martin"

Dette er samme mail som.den orginale henvendelsen ble sendt til. Du har også svart meg på tekstmelding om at du var travel Morten, jeg har også sendt henvendelsen til dere på sms så det å si at dere ikke kjenner til saken er rein løgn.
Trist at jeg måtte legge inn en anmeldelse her for i hele tatt å komme i kontakt med dere.

Mailen er nå sendt på nytt til samme adresse som sist.

9. September 2025

MERK redigert svar
Hei Martin
Du har helt rett i at det er en e-post fra 17. juni, jeg så først tilbake den 25/6 som du skriver. Jeg prøver på ingen måte å lyve. Jeg fikk bare inntrykk av at bestillingen din var fra juli, men jeg fulgte bare ikke opp ordentlig, beklager. Jeg beklager oppriktig at jeg ikke fulgte opp tekstmeldingen din. Jeg har sluppet unna dette i sommerrushet, dette er ikke bra nok, og jeg beklager. Jeg vil ta hensyn til dette under den spesielle soneevalueringen for å optimalisere fremover. Jeg har sendt riktig støttehjul i dag.

Vennlig hilsen Morten

Air jack.

Det var en fin opplevelse. Rask levering og godt produkt.
Kommer til å kjøpe mere av dem. 👍👍👍👍👍👍.

15. August 2025

Hei Kjell

Det er alltid hyggelig å få positive tilbakemeldinger.
Tusen takk skal du ha.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vaskebørsten var skadet ved mottak

Vaskebørsten var skadet ved mottak, sendte mail for klage fikk aldri svar. Anbefaler ikke å handle her.

16. Juli 2025

Hei, Kristian.

Takk for at du skriver her på trustpilot.
Jeg vet ikke hvorfor e-posten din har blitt oversett, men jeg beklager. Jeg sender en ny i dag.

Mvh Morten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Får ikke kontakt med firma, eller fått noen varer

Bestilte en kjøleboks 15/7/25. Ikke motett noe enda. Prøvd og send fler mailer og ringe. Ikke fått noe svar eller kontakt med foretak om status på varen
Ville tenkt meg om to ganger før jeg hadde handlet noe her i fra.
Tviler på jeg ser disse pengen igjen...

15. Juli 2025

Hei BB
Dette er ikke godt nok. Ettersom vi har hatt en uheldig lagerfeil.
Vi har forsøkt å skaffe varen du har bedt om fra andre leverandører. Dette har ikke lykkes, og jeg har kansellert bestillingen din, da de ikke vil være tilbake før 26. april.

Jeg beklager den behandlingstiden og mangelen på tilbakemelding og undskylder meget dette.

Tullefirma.

Bestilte fra de den 18 juli, fikk pakken kort tid etterpå, ETTER at jeg har sendt mail om kansellering dagen etter bestilling. Ringt flere ganger, sendt sms og eposter. Har nå klaget inn til Klarna og de tar saken seriøst.

Makan til tullefirma har jeg ALDRI opplevd. Styr unna. Fant til og med det jeg bestilte til halv pris på Clas Ohlson.

4. August 2025

Hei Ronja

Jeg beklager den manglende oppfølgingen fra vår side. Vi har dessverre manglet to kolleger midt i høysesongen. Dette har dessverre betydd en betydelig forverring av vår kundeservice. Jeg ber så mye om unnskyldning.

Saken din er nå håndtert, og du har mottatt en e-post herom.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte Outwell Vermont 7 air med noe…

Bestilte Outwell Vermont 7 air med noe tilbehør, et premium telt fra Outwell. Sto få igjen på siden deres så regnet med de hadde det inne då. Bestilte heldigvis med Klara då det var feil i systemet deres. Dette kan så klart skje.
Eg prøvde og ringe, fikk beskjed om å sende SMS og sendte epost. Ble oppring samme dagen fra Danmark der de forklarte at de ikke hadde teltet og at det var feil i systemet. De ville tilby meg et annet telt til ca samme pris, som de mente var samme kvalitet. Eg hadde heldigvis satt meg en del inn i Outwell sine telt og så dermed med en gang at dette var et Delux telt, et bra telt men ikke like bra som Premium teltene. De ville tilby meg dette Delux teltet som kostet det samme som premium teltet som var på 20%.. De var veldig på at det teltet eg hadde bestilt ikke kom inn på lenge og det andre de tilbød var det bare et igjen på og at det var et Premium telt det også... Det er stor forksjell på disse teltene i smarte løsninger inne i teltet pluss vannsøyle. Synes det er frekt å påstå at det er et Premium telt.. Her ville eg ikke forhånds betalt for varene. De var kjapp på å ta kontakt derfor får de to stjerner. Hadde eg ikke brukt Klara hadde eg heller ikke vist at ordren var blitt kanselert då det står ingen ting på min side hos dem. Kan så klart ta tid å oppdatere siden. Sendte også epost om å få bekreftet at ordren var kanselert.

28. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte campingbord og noe div andre…

Bestilte campingbord og noe div andre småting. Lang leveringstid og når varene først kom manglet bordet. Sendte mail uten noe svar, sendte ny mail og venter enda på svar. Prøvde og ringe via de 2 nummerene på nettsiden og begge nummerene var ikke i bruk.

15. Juli 2025

Fryktelig

Fryktelig! Jeg prøver å få returnert en vare og de svarer ikke på epost eller telefon. Jeg har forsøkt i nesten 2 uker

29. Juli 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lang leveringstid

Alt ok. Men å skrive 2-4 dager levering er misvisende. Dette er tydeligvis fra dere har meldt inn varen til opphenting. Så kommer frakt tiden i tillegg!

21. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr