I bought a refresh set to a caravan, good price and speedy delivery. Nothing to complain about. Recommended highly.
Das sagen Bewerter
Kjøpte et High Peak Camo 6.0 telt som kom innen en uke. Teltet var skadet ved ankomst. Fikk valget mellom nytt telt eller avslag på 1500,- på teltet jeg hadde kjøpt. Valgte avslaget da jeg trengte t... Mehr ansehen
The Basic Nature Travelchair Ultralight’Relax’ arrived today. The elastic bands needed to be shortened by 10 to 15 cm each. The seat fabric required real manhandling in order to get the poles into the... Mehr ansehen
Vi købte et Kampa x air tailgater, og efter opsætning herhjemme i haven hvor vi lod det stå natten over var hele toppen sunket ned. Efter ny oppumpning var det jo logisk lige at tjække ventilerne og... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi selger camping- og Outdoorutstyr til virkelig gode priser! Vi satser på merkevarer som f.eks CADAC, DWT, FIAMMA, BANNER, THULE, PETROMAX, CAMPINGAZ, ALKO, TRUMA og THETFORD. -Ta gjerne kontakt for råd.
Kontaktinformationen
Hejreskovvej 11-B, 3000, Helsingør, Dänemark
- service@nordiskcampingutstyr.no
- nordiskcampingutstyr.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Svindel
Fikk en spritkomfyr som ikke fungerer, fikk beskjed på mail at jeg kunne få pengene tilbake. Sender komfyren tilbake og hører ingenting. Stiller spørsmål og får da beskjed om at det ikke er en gyldig retur, men dette var så klart en reklamasjon. Nå nærmer det seg et halvt år, de har sluttet å svare på mail og de sitter nå med pengene og komfyren.
Styr unna!
Styr unna! Svindler folk på returer og krever over halve beløpet betalt. Møkkaselskap! Handle andre steder. Ordrenr. : 129043

Antwort von Nordisk Campingutstyr
Veldig bra pris for en AGM batteri
Veldig bra pris for en AGM batteri. Levering var veldig rask.

Antwort von Nordisk Campingutstyr
I recommend it 100% I am from Poland I…
I recommend it 100% I am from Poland I ordered a battery from Nordisk Campingutstyr for my car which was left in Norway and the battery was delivered very quickly and very fresh as it was produced 2 months ago I recommend it and thank you for the trouble-free service

Varen blev leveret hurtigt
Varen blev leveret hurtigt - havde forud en god telefonisk kontakt. Fin service.
Jeg kan se på Trustpilot, at der i overskriften foregår en sammenblanding af den danske og den norske hjemmeside - lidt forvirrende hos Trustpilot eftersom man på den første side har valgt hvilken virksomhed man vil anmelde

Antwort von Nordisk Campingutstyr
Rask levering og virker som god…
Rask levering og virker som god kvalitet.
Rask levering, riktig vare
Varen eg bestilte kom raskt i pakkeboksen nær min bolig.
Very good customer-service
Very thorough help and advice for choosing the correct winter cover for our motorhome.
Topp service😊
Good service.
Good service.
Had a little delivery problem ( due to Norwegian Post I guess?)
But it was picked up real quick and deals with after I send an email.
Thanks!
Useriøst firma
Bestilte ett fortelt til vår bobil.. Fikk det raskt innen 1 uke.. Men det viste seg at teltet ikke passet vår markiseskinne som bli lovet ved telefonsamtale..Ville sende teltet i retur,har prøvd å ringt ex antall ganger,sendt Mail uten å få svar.. Stoppet betalinga via klarna..Maken til useriøs virksomhet skal du lete lenger etter… Asbjørn Skjærseth
Fikk ved litt feil tastetrykk bestilt…
Fikk ved litt feil tastetrykk bestilt dobbelt,mailet anng feilen og fikk svar innen en time på at den ene orderen ble kansellert . Supert 👍
Kvalitet og rask levering
Anbefales.
Billigere enn Ali Express 🙂 Valgte Nordisk Campingudstyr fordi de kunne levere raskt.
Misfornøyd med service
Misfornøyd med service, sen levering. Bestilte 24. juli og har ikke mottatt varer til 3569 kr. Jeg har ringt, sendt e-post som ikke er besvart.
Bestilte utstyret, bla High Peak paviljong som jeg ønsket bruke på jaktprøve og i fjellet nå! Er dere til å stole på?

Rask levering
Rask levering. Bare prøvemontert Reimo one beam. Fornøyd så langt

Nettsted med gode priser
Nettsted med gode priser, kjapp og god service, og RASK levering.
Anbefales absolutt.
Fast delivery and corret item
Fast delivery and corret item. Nice price too. Great :) *****
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.