Nordnet Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk plattform med god og enkel oversikt over alle typer investeringsmuligheter, fra enkeltaksjer til diverse fond. Appen er brukervennlig og gir sanntidsstatus på investeringene, noe som gjør d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har testet ut ulike private banking hos flere banker i Norge, for meg personlig er Nordnet best i klassen. Stort utvalg av fond og andre produkter. En solid app som er topp klasse. Fordeler som pa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nordnet har utviklet seg veldig mye fra 2016, da jeg ble kjent med plattformen. Masse handle muligheter, informative blogg innlegg. I startårene hørte jeg mye på pengepodden, det har jeg ikke hørt på... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lett å logge inn. Analytikkerens sin anbefaling ( kjøp- hold- salg) er en håpløs sak. Vet aldri når den er oppdatert, burde være hver dag, men skjønner det kan være krevende. Ellers burde det være e... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

• Karl Johans Gate 16C, 0154, Oslo, Norwegen

• nordnet.no

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

276 Bewertungen

Alle Bewertungen

191 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Litt mye småplunder

Litt mye småplunder. Ellers greit.

Hei,

Takk for ærlig tilbakemelding.
Det er fint å høre at du generelt opplever plattformen som grei, men vi har selvfølgelig lyst til å fjerne det du beskriver som småplunder, slik at du får en best mulig opplevelse hos oss.

Hvis det er spesifikke ting eller feil du ofte støter på i appen eller på nettsiden, må du gjerne sende oss en melding via meldingstjenesten vår så vi kan undersøke det nærmere.

Takk for at du hjelper oss med å bli bedre, og ha en fin dag videre! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg synes det leveres et meget godt produkt…

jeg synes det leveres et meget godt produkt med enkel interface og generelt sett meget god informajon /kunnskap OM produktene.

Hei,

Vi ønsker å gjøre det enkelt for enhver å forstå markedet og investere, så dette er en tilbakemelding vi setter veldig pris på!

Takk for at du deler din opplevelse! 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gjør aksjer og fond gøy å følge med på

Gjør aksjer og fond gøy å følge med på! Gir inspirasjon til å lære og bli bedre. Har gode hjelpemidler.

Hei,

Takk for din tilbakemelding!
Det er motiverende for oss å lese at vi inspirerer deg til å lære mer og utvikle deg som investor – det er akkurat det vi brenner for!

Masse lykke til på reisen videre, vi heier på deg! 🚀

God kunde service

God kunde service, rimelig løsning. Jeg har hvert trofast kunde i mange år og er veldig fornøyd

5. Mai 2026

Hei,

Takk for fem stjerner og ikke minst for at du har vært en trofast kunde hos oss gjennom mange år!
Vi blir glad for å lese at du er fornøyd med både kundeservicen og løsningene våre, og vi lover å fortsette å stå på for at du skal være like fornøyd i årene som kommer også.

Ha en riktig fin dag videre! 😊

Liker Nordnet veldig godt

Liker Nordnet veldig godt. Det er en oversiktlig platform slm dekker mine behov for å ha mine investeringer samlet.
Kundeservicen er veldig god og de svarer ganske raskt når spørsmålene dukker opp.
Anbefales til alle som vil starte med investeringer og ikke minst bruke aksjeskolen du finner på plattformen.
Lykke til med investeringen.

Takk for din tilbakemelding🩵

Det er utrolig hyggelig å høre at du er så fornøyd med både plattformen og kundeservicen vår! Ekstra stas er det at du trekker frem Aksjeskolen. Vi brenner virkelig for å dele kunnskap, så det at du anbefaler den videre til andre som vil i gang med investeringer, setter vi enormt stor pris på.

Masse lykke til med investeringene dine videre du også!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med både utvikling av…

Veldig fornøyd med både utvikling av tjenestene og tilgang til funksjoner

Hei,

Vi jobber kontinuerlig med å rulle ut nye funksjoner og forbedringer, så det gir oss masse motivasjon til det videre arbeidet å høre at du er fornøyd.

Ha en super dag videre! 👍

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er en dekkende og god tjeneste for…

Det er en dekkende og god tjeneste for mitt behov.

Hei,

Takk for hele fire stjerner og så godt å høre at våre tjenester dekker dine behov!
Skulle du ha innspill til hva som skal til for å fortjene den siste stjernen i fremtiden, må du aldri nøle med å si ifra.

Ha en riktig fin dag videre! 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enkel trygg og oversiktlig…

Enkel trygg og oversiktlig sparing/investering. Bra med motiverende premiering for spareavtale. Hva som ikke er full så bra er at transaksjoner mellom zerokonto og tilkoblet kredittkonto er realisjonsutløsende. For mange transaksjoner frem og tilbake så har du potensielt realisert 10 ganger mer en du har i portefølje. Det gir ingen mening. Zero burde ikke føre til realisasjon før du har tatt ut netto mer enn du har satt inn.

Hei,

Takk for din tilbakemelding og det er godt å høre at overordnet er fornøyd med vår plattform!

Vi skjønner godt at skattereglene for kredittkontoen koblet til Investeringskonto Zero (IKZ) kan virke ulogiske. Grunnen til at det fungerer slik, er de strenge statlige skattereglene som gjelder for denne kontotypen. Vi forstår veldig godt at det hadde vært mer gunstig om dette var løst på en annen måte, men vi må forholde oss til regelverket som er satt for denne kontotypen.

Vi tar uansett med oss tilbakemeldingen din om hvordan dette oppleves i praksis. Takk for at du deler tankene dine, og masse lykke til med sparingen videre!🚀

Beste plattformen i Norge

Hei,

Takk for denne fantastiske tittelen 🏆
Vi skal fortsette å stå på hver dag for å holde på den plasseringen hos deg.

Ha en flott dag videre!

Alt for høye avgifter

Alt for høye avgifter. Kurtasjen er høy men akseptabel. Problemet er at i tillegg kommer valutavekslingsgebyr på 0,5% tur-retur - det er kriminelt! De nekter å tilby valutakonto på IKZ for normale brukere. Trenger sårt et alternativ som ikke spiser opp avkastningen i avgifter.

Hei,

Takk for din tilbakemelding, selv om det er kjedelig å høre at du opplever kostnadene våre som for høye.

Vi forstår veldig godt frustrasjonen rundt valutavekslingsgebyr ved handel i utenlandsk valuta, og at ønsket om valutakonto på Investeringskonto Zero (IKZ) er stort blant våre brukere. Grunnen til at dette ikke tilbys i dag handler om tekniske og skattemessige rammeverk rundt selve kontotypen, men vi tar absolutt med oss tilbakemeldingen i videre arbeid.

Jeg vil bare presisere at ved automatisk veksling (uten valutakonto) er valutapåslaget 0,25 % per kjøp og salg.. Vedlegger mer informasjon her:

Hvis du ønsker lavere vekslingsgebyr, er det mulig å opprette valutakonto på en vanlig Aksje- og fondskonto (AF). Da blir påslaget 0,075 % på markedskursen. Vi forstår at gebyrer merkes, men dette skal være svært konkurransedyktig sammenlignet med andre meglerhus for privatkunder.

Takk for din tilbakemelding den er tatt med videre og ha en fortsatt fin dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flott og oversiktlig handelsplattform…

Flott og oversiktlig handelsplattform for oss hobbyinvestorer.

Hei,

Å gjøre markedet tilgjengelig og forståelig for hobbyinvestorer er en av våre aller viktigste oppgaver, og det er hyggelig å høre at du er fornøyd med løsningen vår

Masse lykke til med investeringene dine videre og ha en fortsatt fin dag! 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har blitt mye bedre de siste årene og…

Har blitt mye bedre de siste årene og det har kommet mange nye funksjoner og verktøy. Kan være vanskelig å logge seg på når det er store bevegelser i markedet og det er stor trykk.

Hei,

Takk for fire stjerner og for at du legger merke til jobben vi har gjort med å rulle ut nye funksjoner og verktøy de siste årene – dette har vært et stort fokus hos oss.

Samtidig må vi bare beklage at du har opplevd problemer med innloggingen når det koker som mest på børsen. Når det er ekstreme bevegelser i markedet opplever vi en enorm pågang, men vi vet hvor kritisk det er for deg som investor å komme inn akkurat da. Dette med stabilitet under høyt trykk er noe IT-teamet vårt har et kontinuerlig og stort fokus på å forbedre.

Takk for din ærlige tilbakemelding og at du hjelper oss med å bli bedre. Ønsker deg en flott dag videre!

Veldig oversikllig nettside.

Hei,

Det er utrolig hyggelig å høre at du opplever nettsiden vår som oversiktlig – det er nettopp det vi jobber for!

Ha en riktig fin dag videre, og lykke til med investeringene. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel i bruk og informativ.

Enkel, lett å sette opp egne lister, som jeg selv vil. Oversiktelig. Fin pålogging og god app.

Hei,

Det er godt å høre at du opplever løsningene våre som smidige.

Masse lykke til videre med sparingen din! 👍

Jeg liker Nordnet

Jeg liker Nordnet. Tillitsvekkende plattform på alle måter og gode priser

Hei,

Takk for fine ord - Det er godt å høre at du opplever plattformen vår som trygg og at du føler du får igjen mye for pengene.

Takk for at du velger oss og ha en fortsatt fin dag! 🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nordnet ga meg lysten til å spare

Nordnet ga meg lysten til å spare, når det blir så enkelt og gøy. Tommel opp

Hei,

Dette er noe av den beste feedbacken vi kan få!
Vi brenner for å gjøre sparing enkelt og tilgjengelig for alle, og slike ord gir stor motivasjon til hele teamet vårt i det videre arbeidet.

Masse lykke til med sparingen videre, vi heier på deg!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

best i norge+modere med regelmesige nye…

best i norge+modere med regelmesige nye opptateringer

30. April 2026

Hei,

Vi jobber hele tiden med å rulle ut nye, moderne oppdateringer og forbedringer, så det er gøy å høre at at dette blir lagt merke til og satt pris på.

Takk for hyggelig anmeldelse og ha en fin dag videre! 🩵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra användargränssnitt och nice app

Bra användargränssnitt och nice app. Det enda negativa är väl att det tar lång tid att köpa och sälja fonder, vilket borde kunna gå betydligt snabbare än 4-5 dagar.

30. März 2026

Hei!

Tusen takk for fem stjerner og hyggelige ord om appen vår, det setter vi stor pris på! ⭐

Når det gjelder behandlingstiden på 2–5 dager, har vi forståelse for at dette kan oppleves som lenge. For å forklare prosessen, sender vi din bestilling til fondsforvalter senest neste virkedag. Herfra avhenger liggetiden av forvalters egne tidsfrister for oppgjør.

Ønsker deg en strålende dag videre! 🌞

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr