norlysplay.dk Bewertungen 264

TrustScore 1 von 5

1,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har 8 flex som streaming. Der er bare ikke en skid flex i det. Jeg kan ikke få lov til at udskifte kanaler overhovedet. Har fejlmeldt til servicedesk med servicerapoortnummer SP-INC0266677. Jeg har... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil ikke engang give det 1 stjerne. Simpelthen den værste streaming app nogensinde. Det er nærmest hver og hver anden dag det ikke virker. Og nej det hjælper ikke at logge af/skifte kode/slette... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kun en tåbe køber Norlys play. Hvis man ikke har andre muligheder,så man tilgivet. Men dårligt produkt,men mange udfald.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Håbløs service, hvis den da overhovedet findes. Tidligere kunne man under Boxer nemt løbende skifte sine kanaler på hjemmesiden. Nu er det een stor rodebutik, hvor man kører rundt i cirkler uden at få... Mehr ansehen

1,2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kæmper månedligt med Norlys der…

Jeg kæmper månedligt med Norlys der fakturerer for ting jeg ikke har bestilt. Senest internet og router, som de påstår jeg har bestilt. Jeg har haft firma betalt internet i tyve år, så hvorfor skulle jeg betale for internet ved Norlys.
Nu har de faktureret mig 1295 kr for en router de har sendt, som jeg ikke vil betale for at sende tilbage.. og jeg nægter at betale mere nu. Så nu truer de med at lukke for mit signal i morgen, hvis jeg ikke betaler.
Derudover er der 200 kr på rykkergebyr, på trods at at jeg har klaget over regningen to gange. Får bare en melding om at de har ekstra ordinært travlt..
ALDRIG ALDRIG TAGE NORLYS..
min første negative anmeldelse på trustpilot, men føj en behandling ..
Dette gælder ikke den søde kundeservice medarbejder, der kun er budbringer..

11. August 2025

lange ventetider på kundeservice

jeg nøjes med 1 stjerne, en ½ ville række
Jeg er tidligere Boxer kunde og var meget tilfreds lige ind til.
Mage til dårlig kundeservice skal man finde sig i. kommunikation der er misvisende. DEt er utroligt at Norlys ikke tager ved lære af alle de klager der er herinde.
Jeg har bestilt Flex8 og hentet kort. Det virker, indtil i dag, hvor minekanaler er væk igen.
Jeg vil aktivere Norlys Play, som jeg ikke kan. De skriver at jeg vil modtage et aktiverings link, hvilket aldrig kommer.De skriver at NU har de løst Flex8 bestillingsweb og sender det nye link, som så stadig ikke virker.
Når man har monopol på TV via antenne, kan man ikke tillade sig at behandle sine gamle kunder sådan. Hvis jeg går streaming vejen, så bliver det ikke Norlys.
KOM NU IND I KAMPEN

4. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NorlysPlay tager R.... på deres kunder

NorlysPlay tager r.... på deres kunder Big Time.

Tegnede et Streaming abonnement 8. juli 2025 med bekræftelse på mail samme dag kl. 9.36. Jeg fortryder dog hurtigt. og ringer ind for at opsige med det samme, ca. 10.50. MEN fordi jeg har været inde på NorlysPlay omkring kl.10, bortfalder min fortrydelsesret. og jeg skal betale fuld pris for noget jeg ikke engang har brugt. Jaaaa men du har jo været inde og aktivere din konto bliver der sagt i telefonen. Jo vel, men hvordan skal jeg kunne fortryde noget jeg ikke ved om jeg er tilfreds med, hvis jeg ikke kan se det i første omgang. Jeg er med på at det står skrevet med småt, men der må sku da være lidt rimelighed i det, og eller en fornuftig kundeservice - jeg har jo ikke brugt produktet i 5 min. Men det er de fuldstændig ligeglade med. Kundeservice på højt plan, eller....... Hold jeg langt væk fra Norlys på alle fronter, de tager r.... på kunderne.

8. Juli 2025

Norlys – elendig kundeservice, fejl på fejl og spild af tid

Norlys – elendig kundeservice, fejl på fejl og spild af tid
Gør dig selv en tjeneste og hold dig langt væk fra Norlys.

Min oplevelse med dem har været én lang række af fejl, frustrationer og håbløs kundeservice. Ved oprettelsen blev mine oplysninger tastet forkert ind, da Norlys – trods online tilmelding – stadig bruger manuel indtastning i et internt system (!).

Der har været konstante problemer med Norlys Play, hvor jeg bl.a. ikke kunne ændre mine tv-kanaler. Norlys’ løsning? At oprette dobbelt konti – hvilket blot skabte dobbelt rod og kaos i mit kundeforhold.

Deres netforbindelse er desuden yderst ustabil. Jeg har gentagne gange været nødt til at genstarte routeren for at få forbindelse. Og senest er jeg blevet opkrævet 540 kr. for noget, jeg aldrig har godkendt. Aftalen – som endda foreligger skriftligt – nægter Norlys at forholde sig til, selvom fejlen utvivlsomt er deres.

Når man forsøger at få hjælp, bliver det næsten komisk. Telefonkøen er konsekvent over 40 minutter, og når man endelig får fat i en medarbejder, er det som at tale med en ustabil version af deres app: inkonsekvent og forvirrende.

Alt i alt har jeg spildt mellem 19 og 21 timer over 9 måneder på at forsøge at få styr på fejl, som Norlys selv har skabt. Jeg har nu opsagt alle mine aftaler og går videre til Teleankenævnet.

Norlys er uden sammenligning den dårligste leverandør, jeg har haft – både teknisk og servicemæssigt.

23. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rykker gebyr er en fast del af fakturering

Jeg har været med fra starten da boxer tv tilbage i 2008 blev tilgængeligt i Danmark. Efter Norlys har overtaget Boxer, bliver det farvel og tak herfra.
Norlys har 2 gange opkrævet rykkergebyr uberettiget – selv på den seneste faktura som først forfalder om 14 dage. Grådighed og elendig kundesupport.
Norlys har vedkendt sig fejlen men bliver ved med at opkræve rykkergebyr konsekvent…….. svineri.
Tilmed har mit tv-kort har ikke fungeret siden starten af juni måned. Norlys har tilbudt 50 kr. i kompensation men hvad pokker hjælper det når man ikke kan se TV. Latterligt

23. Juni 2025

Opsigelse nærmest umulig

De fleste streamingtjenester har i dag en simpel opsigelses knap. I norlysplays tilfælde skal man sende en mail. Jeg sendte en mail og efter en periode en bekræftigelse på en opsigelse. Alligevel modtager jeg en regning for den kommende måned.
Det virker ikke helt "up to date" det som der foregår på Norlys. Deres selvbetjening minder om noget fra stenalderen.

22. Juni 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Farvel Norlys

Nu har jeg i flere uger bøvlet med teknisk support for at få løst en fejl, der gør det umuligt for mig at vælge kanaler i mit Vælg Selv 10 abonnement. 😳

Hver eneste supporter, jeg har talt med, virker som om de ikke aner, hvordan de skal fikse deres egne systemer. Der bliver lovet og snakket, men intet bliver løst.

Til sidst besluttede jeg mig for at opsige mit abonnement og i stedet streame via TV 2’s favoritabonnement. Da jeg ringede for at opsige mit Norlys-abonnement, overtalte fyren mig til at overveje deres streamingtjeneste. Den viste sig dog at være dobbelt så dyr som det alternativ, jeg allerede havde fundet, men jeg sagde, at jeg ville tænke over det.

I mellemtiden havde han imidlertid slettet og opsagt mine abonnementer!! Da jeg sagde, at vi lige skulle vente, til jeg havde haft tid til at overveje hans tilbud, sagde han, at han igen havde annulleret opsigelserne.

Men ak! 😟
Nu kunne han ikke finde ud af at få Vælg Selv 10 tilbage igen. Forklaringen lød, at det var fordi det hørte til et gammelt system, og at nye kunder bliver lagt ind i et nyt system.

Han ville forsøge at løse det i løbet af dagen og vende tilbage. Det gjorde han selvfølgelig ikke.

Næste dag kontaktede jeg ham igen via e-mail, men han vidste stadig ikke, hvad han skulle gøre, og bad mig kontakte teknisk support(!)

Jeg sad i 40 minutter i telefonkø uden at komme igennem. Til sidst skrev jeg en e-mail og bad om at få opsagt hele molevitten.

Kort tid efter fik jeg en bekræftelse på opsigelsen. Men jeg fik også en anden mail, hvor der stod, at jeg skulle bekræfte en ny ordre og læse den igennem.???

Problemet var bare, at der slet ikke var vedhæftet nogen ny ordre.

Jeg ringede igen, og den næste person, jeg talte med, sagde, at jeg bare skulle se bort fra ordrebekræftelsen. Det gamle system sendte desværre engang imellem nogle mærkelige ting ud til kunderne, når man ændrede noget i deres opsætning, forklarede han.

Farvel til Norlys

12. Juni 2025

SNYDT FOR CHAMPIONS LEAGUE FINALEN

SNYDT FOR CHAMPIONS LEAGUE FINALEN

Tak til Norlys, som stoppede mit abonnement på dagen før finalen 31/5, men nu opkræver mig penge for hele måneden! 👏🏽🤬

Hilsen en fodboldfan hvis eneste grund til at have NorlysPlay i 2025 var netop denne turnering

31. Mai 2025

Tv2 virker ofte ikke

Tv2 virker ofte ikke, som regel mellem kl 19 og 21 viser fejlen noget er galt der er for mange brugere på nettet, har klaget adskellige og får uduelige vejledninger som jeg nu efter adskillige forsøg har opgivet.

8. Juni 2025

En elendig oplevelse

Jeg købte en TV-streaming pakke efter drøftelse med sælger i telefonen.
Tv-streamingen lever slet ikke op til det, der markedsføres på hjemmesiden og sælgeren sagde i telefonen.
Man kan på TV-app kun se live tv - ikke streame allerede viste udsendelser. I web-browser version kan man se allerede viste udsendelser, men man kan ikke spole i udsendelserne.
Ringede til kundeservice og fik forklaringen om, at det var noget man arbejdede på at løse på et tidspunkt - tidshorisont ukendt. Jeg forsøgte derfor at refundere mit køb med begrundelsen om, at produktet ikke leverede det, der var markedsført. Svaret var, at det kunne jeg ikke, da jeg allerede havde taget produktet i brug. Jeg spurgte til, hvordan de havde forestillet sig, at jeg skulle opdage, at produktet ikke virkede, hvis jeg ikke måtte tage det i brug. Det kunne kundeservice godt se, men det ændrede ikke noget. Jeg kunne ikke refundere og kunne kun opsige med en måneds varsel.
Min konklusion er, at Norlys er en utroværdig virksomhed, der er ligeglade med kunderne. Jeg kommer aldrig til at anskaffe et produkt fra Norlys igen og anbefaler alle andre til at holde sig væk.

20. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Håber ikke at I betaler Viaplay en…

Håber ikke at I betaler Viaplay en krone, ingen adgang til fodbold ud over uk, + massere af genudsendelser , på genudsendelser spredt ud over sendefladen. Og idag selveste pokalfinalen kan I ikke lade mig se. Hvorfor skal jeg betale +831 for genudsendelser og manglende indhold for Jeres underleverandører, som I ikke har styr på overhovedet????¿¿¿??¿

29. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frustration over kundeservice og…

Frustration over kundeservice og support. Der er oprettet 'en sag' på Norlys' fejl ved skift af tv-pakke. Det tager 3-5 dage at genetablere. Hvis jeg var ny kunde ville det være samme dags oprettelse.
Jeg skifter nu.

26. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ved at have to tv pakker

Ved at have to tv pakker, af den store slags, og vil lukke den ene ned da man ikke er på adressen mere, er helt umuligt - jeg har siden marts ikke haft streaming mulighed eller log in til Norlys Play, og de siger, efter utallige gange at det skal migreres over fra Stofa, men må sige at deres troværdighed ikke er til stede. Det er helt klar en vilje til at løse problemet der mangler. Har henvendt mig utallige gange og de siger de vil prøve at løse det. Men hvordan kan man sælge noget man ikke kan levere ?

1. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hver morgen jeg skal logge på så siger…

Hver morgen jeg skal logge på så siger den for mange bruger i mit område . Talte med en fra norlys i telefon som sagde at jeg skulle logge af og på igen sad i en 1/2 time og gjorde det før jeg kom på . Men den eneste løsning der var på problemet var at jeg stod tidligere op om morgenen for at logge på før andre brugere . Helt ærligt hvad er det dog for et svar at få

21. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Appen er oftere nede, end den virker

Har haft abonnementet i godt et år og brugt det hver søndag, når mit fodboldhold har spillet. Mit bud er, at ca. hver anden gang jeg har skulle se fodbold har appen nede, og da fodboldkampene er søndag eftermiddag er deres tekniske support lukket. Jeg har nu opsagt mit abonnement.
Kan kun fraråde på det kraftigste at købe abonnement hos Norlys.

18. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Noget værre rod med tv-boks, som ikke virker.

Jeg kontaktede Norlys d. 15.05.25, fordi min tv-boks ikke virker.
Jeg har længe haft problemer med, at billedet fryser, signalet forsvinder, funktionen “Guide” virker ikke, så jeg kan ikke optage eller se optagelser, og jeg kan ikke længere spole tilbage i programmerne eller gå tilbage til tidligere udsendelser.
Jeg fik at vide, at man ikke længere kører opdateringer på tv-boksene, da planen er, at de skal udfases, og alle skal bruge deres app i stedet.
Desværre er app’en ikke kompatibel med LG fjernsyn (vi har udelukkende LG, det nyeste kun et par måneder gammelt), så hvis jeg fremover vil se fjernsyn, blev jeg informeret om, at jeg selv skal købe en Cromecast. Alternativt kunne man forsøge at fjern-opdatere min tv-boks, men der er en risiko for, at den så slet ikke virker, så jeg overhovedet ikke kan se fjernsyn.
Alle mine optagelser er desværre tabt, det kan jeg leve med, men jeg spurgte, hvordan det kunne være, at jeg stadig betaler leje af boksen, hvis man godt ved, at de ikke virker, og blev tilbudt, at man godt kunne afmelde den med det samme - hvilket så også ville bevirke, at jeg ikke kunne se fjernsyn.
Nu aner jeg ikke, hvad jeg skal gøre ??? Jeg kan godt købe en Cromecast, men læser herinde, at andre har store problemer med app’en, så måske er pengene bare spildt.
Jeg er overhovedet ikke teknisk minded, og aner ikke engang, hvordan man bruger Cromecast, men fik at vide, at jeg fremover skulle optage på den.
Jeg har tidligere været godt tilfreds med Norlys, og er glad for den programsammensætning, de tilbyder, så det er rigtig ærgerligt, at de tilsyneladende er blevet for store, og ikke længere interesserer sig for kundeservice.

15. Mai 2025

Nu jeg meget utilfreds …

Nu jeg meget utilfreds …. Igen går signalet ned denne gang 9 maj kl 06:55. , på tv2 news som vi har som ekstra kanal . Meget frustrerende igen at skulle ringe for at få signal igen.
Ser frem til at få en dekort på mit NORLYS abonnement.

9. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr