Jag ringde, fick personlig service och råd om vilka trappsteg till mina Weland takstegar och exakt hur många bultsatser och av vilken sort som jag skulle beställa till monteringen. Toppen med sån serv... Mehr ansehen
Bra service och framför allt mkt bra priser och plåten helt okey,,0,5 mm vilket gör en jäkla skillnad mot 0,4 på styvhet ,,kommer handla mer där 💪👌
Jag har beställt två gånge där. Först beställde jag ett FTX aggregat och fick ett bra pris efter lite förhandling. Den andra gången var det några rör böjar och den ena var beställningsvara som skulle... Mehr ansehen
Beställde samma produkt från ett stort byggvaruhus i somras och då tog det en månad innan det kom efter en massa strul och telefonsamtal. Beställningen ifrån norosteel kom på EN dag. Ringde kundsuppor... Mehr ansehen
Über Norosteel AB
Vår butik i Marieholm i Skåne län har ett stort lager på alla våra produkter som du även finner i vår webbshop. Vi säljer både till privatpersoner och företag.
Populära produktkategorier
- 0413 - 730 62
- info@norosteel.se
- norosteel.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Enkelt att hitta produkten
Enkelt att hitta produkten, enkel beställning, rätt produkt och rimligt snabb leverans
Jättebra pris och snabb leverans!
Snabb och pålitlig leverans
Snabb och pålitlig leverans. Bra kvalitet på materialet.
Smidig köp och snabb leverans
Smidig köp och snabb leverans. Känns bättre att köpa av de mindre handlarna än av de stora butikskedjorna.
Prisvärt och smidig leverans
Välsorterad butik
Välsorterad butik, jag köpte en produkt som var lite svår att få tag på. Men här var det inga problem.
Informativ sida, tydliga bilder och supersnabb leverans!
Bra produkt
Snörasskyddet som jag beställde överensstämmer med mina förväntningar. Snabb leverans och ett hanterbart pris
Blev uppringd ang missuppfattning om…
Blev uppringd ang missuppfattning om leveranställe tackar jag för
Bra service på telefon
Bra service på telefon. Uppföljning med personligt mail om leveransdatum och varför det skulle dröja lite.
Perfekt leverans och min montering funkade utmärkt.
Bra service och verkade kunniga.