Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte «walking pad» som viste seg å ikke være som bildet på nett. Sendte mail for å klage. Aldri noe svar og nå er domenet parkert. Fremstår som svindel. Produktet var ikke som Bildet, funker d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hadde bestilt manualer med levering hjem. Først var manualer forsinket med 1.5 månad. Så vart manualer sendt i posten og ikke hjemmelevering som ein hadde betalt for. Dei gav ikke beskjed om at... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Får ikke svar på reklamasjon/garanti Jeg kjøpte en walkingpad her i starten av året, etter et par måneder så kom det en feilmelding som gjorde at den ikke kan brukes. Jeg tok kontakt med kundeservice... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Norsk produsent av smarte treningsprodukter. Mest kjent for sine justerbare manualer.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

lang leveringstid

De sliter litt med og overholde leveringstid de opplyser. Svartiden på e-mails kunne også have været bedre. Men ellers fornøyd!

30. April 2024

Antwort von northflex.no

Hei Lars! Du skal ha fått sporing 😊 Det er litt lengre behandlingstid per e-post og jeg beklager det, men varene vil jeg tro komme tidlig neste uke pga helligdag🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 2 stk manualer og 2 stk…

Bestilte 2 stk manualer og 2 stk kettlebell adapter, sendt i post som tre leveranser. Ene kettlebell adapteren kom ikke frem så jeg kontaktet dem, og fikk svar kjapt og beskjed om at de sender ny adapter. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med service. Forsendelsen kom også raskt i posten, et par dager bare. Produktene ser solide ut, er lette å justere og føles bra ut i hendene, så jeg har store forventninger. Anbefales.

26. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte i begynnelsen av mars 2x24kg…

Bestilte i begynnelsen av mars 2x24kg manualer 1x40kg manual samt kettlebell adaptor. Betalte for hjemlevering. 24kg manualene og kettlebell adaptoren ankom hentested etter ca. 10 dager. 40kg ble lovet send senest 4. april. Forsikret meg at denne ville komme med hjemlevering som avtalt. Dette ble bekreftet. Etter mye surr komme 40kg manual til hentested 25. april - ikke hjemlevering. Pakken veide 23kg totalt og 40kg manual manglet de to største vektskivenne på hver side. Kommunikasjon med NorthFlex er forferdelig. Dem svarer ikke på tlf - prøv gjerne å ringe før bestilling - og dem har ikke kontroll på ordrer når dem kommuniserer over epost. Styr unna!!!

25. April 2024

DÅRLIG!

Jeg bestilte en WalkingPad, men mottok den aldri. Etter flere kontakt på telefon og Mail ble jeg informerte at det hadde blitt registrert flere betalinger enn varer på lager.

Kommunikasjonen med kundeservice er dårlig.

19. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte mølle for en og en halv mnd…

Bestilte mølle for en og en halv mnd siden. Har sendt mange mailer og ringt. Fått svar innimellom. Fikk beskjed om at mølla var sendt nå fredag, og den skulle være her senest i går. Fikk mail I dag om at mølla ikke kommer, ingen begrunnelse🤷‍♀️ Meget useriøst, så styr unna her😡 Prøver å ta kontakt nå, men selvfølgelig ingen svar, hverken på mail eller tlf😡

18. April 2024

Hei Wenche,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager misforståelsen fra vår side. Vi tolket det feil og trodde du ønsket å kansellere hele ordren, men nå forstår vi at det kun var deler av ordren du ønsket å kansellere. Møllen vil bli sendt til deg så snart som mulig :)

Med vennlig hilsen,

Gi dem en sjanse.

Før jeg bestilte på Northflex leste jeg alle anmeldelser her på Trustpilot. Jeg var litt skeptisk først, men tenkte jeg tar sjansen. Dette angrer jeg ikke på. Jeg sendte de epost med en gang og lurte på hvor lenge det tar før jeg kan forvente bestillingen (Benk + manualer 40kg)

Det tok 3 dager så hadde jeg svar og de fulgte opp med info hele veien. 10/10 opplevelse. Jeg tror de gjør så godt de kan og at det i blant er i overkant mange ordre å behandle.

15. April 2024

Super service!

Kjøpte 2stk justerbare manualer og stativ. Produktene samsvarer med beskrivelse,god kvalitet. Veldig imøtekommende og god kundeservice.

8. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nå har jeg både sendt dere Mail flere…

Nå har jeg både sendt dere Mail flere ganger, deres tlf nmr kommer kun til person svar. Dere har lovet meg dere skulle komme en tur til meg og få fikset på walking pad og hittil har ingen enda kommet. Veldig trist at jeg må sitte og mase gang på gang. Og ingenting blir gjort!

5. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig kundeservice og manglende varer

Bestilte to stk manualer 4 mars. Fikk beskjed om at 1/3 kolli var klart til henting i postnord sporingen. Der kom en manual som manglet 4 skiver. De to manglende kolliene hadde ikke blitt sendt, så jeg kontaktet kundeservice. Fikk beskjed om at Marius skulle sjekke opp, men hørte ikke noe mer. Plutselig fikk jeg melding fra postnord om at ordren min var blitt returnert. Ringte dem og de bekreftet at det var gjort en feil hos de. Purret 6 ganger på forskjellige dager på kundeservice til northflex som har avslått telefon og tydeligvis kun mottar meldinger. Ingen svar å få.

Postnord kan ikke stoppe returen og sier Northflex er nødt til å ordne opp. Nytteløst når de er totalt uinteressert i å svare opp…

26. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tok kontakt å lurte på når pakken…

Tok kontakt å lurte på når pakken skulle bli sendt,den skulle sendes dagen etter å jeg skulle på sporing, flott respons.men snart 1 uke etter,prøvd å ta kontakt,men det virker som dem har sunket under jorden .forstår ting kan være hektisk, men når kunden føler at man maser,er det lite hyggelig. Kjekt med riktig informasjon underveis.

22. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg venter fremdeles på Rowling PadPro…

Jeg venter fremdeles på Rowling PadPro som ble bestilt, og betalt 4.desember 2023. De følger ikke opp henvendelse fra meg . Skremmende useriøst.har prøvd å ringe mange ganger, bedt om at dere ringer tilbake, men det skjer ikke .. har ringt igjen nå, ikke noe svar. Venter fremdeles på varen . Ble lovet den i løpet av 1 til 1 1/2 uke fra dato 12. mars…..
Har forsøkt å komme i kontakt med dere igjen … ingen respons dessverre . Må vurdere andre tiltak kanskje. Nå har jeg bedt om å få pengene tilbake, og ble lovet det i løpet av forrige uke, ingen betaling har skjedd .
Må vel anmelde forholdet i løpet av uken tenker jeg . Trist at selskapet få lov å holde på slik

4. Dezember 2023

Hei Berit,

Jeg finner ikke ordren din i systemet. Kan du vennligst ringe kundeservice? 😊

Hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nå er det muligens feil å gi dere skyld…

Nå er det muligens feil å gi dere skyld i dette.
Men bestilte for over 2 uker siden og postnord klarer nå ikke å lokalisere pakken, og har stått er på vei til utleveringssted i 1 uke nå.
Som gjør at jeg står uten 2 manualer som var bestilt.
Hva jeg gjør videre?

UPDATE : northflex ordnet opp med postnord, og pakkene er nå på vei. Veldig fornøyd med oppfølgning

27. Februar 2024

Antwort von northflex.no

Hei. Vi har vært i samtale med dem i dag tidlig og fått dytt denne i riktig retning.

Begge kolli har fått sporing på terminal i dag, så PostNord har fått kontroll på pakken. De forsøker levering de første dagene i neste uke. 😊

Hilsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service, men gode produkter

Det tok lang tid fra kjøp til mottak av varene og sporingsnr. ga ikke info om hvor varene befant seg. Først når betalingsfristen var utgått og Klarna stoppet betalingen begynte det å komme info via sporingsnr. Det var ikke mulig å få kontakt med leverandøren.
Produktene er nå mottatt de har forventet kvalitet.

11. Februar 2024

Hei Per,

Vi beklager den negative opplevelsen du har hatt, og vi tar til oss tilbakemeldingen din. Det er likevel positivt å høre at du er fornøyd med produktet.

Jeg har undersøkt saken, men har dessverre ikke funnet tidligere e-poster fra deg. Vær oppmerksom på at telefonlinjen kan være svært travel til tider, og vi beklager hvis du har hatt problemer med å komme gjennom.

Med vennlig hilsen,
Sindre

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr