Jeg havde lavet en helt katastrofal fejl i appen og fået slettet det forkerte bookingnummer – med otte flybilletter til april 2026. Av! Allerede næste morgen ringede jeg til dem og fik fat i den søde... Mehr ansehen
ER DER NOGLE DER VED HVORDAN MAN FÅR FAT I DEM DER PÅ MAIL SVARE SÅLEDES: Kind regards, Norwegian Air Shuttle AS HAR IKKE HØRT NOGET efter min henvendelse ud over et “sagsnummer” - har efterfølg... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk medarbejder
Allerede næste morgen ringede jeg til dem og fik fat i den sødeste medarbejder, som uden tøven genetablerede bookingnummeret, så vi 8 personer kan komme afsted som planlagt i april 2026.
ER DER NOGLE DER VED HVORDAN MAN FÅR…
ER DER NOGLE DER VED HVORDAN MAN FÅR FAT I DEM DER PÅ MAIL SVARE SÅLEDES:
Kind regards,
Norwegian Air Shuttle AS
HAR IKKE HØRT NOGET efter min henvendelse ud over et “sagsnummer” - har efterfølgende fulgt op med yderligere oplysninger…
KUN med larmende tavshed til følge😟
Usei os serviços desta empresa nos dias…
Usei os serviços desta empresa nos dias 15 e 22 de Agosto, do Porto para Oslo e Oslo para o Porto. Na viagem de regresso danificaram a minha mala. Apresentei queixa ainda no Aeroporto do Porto e depois no site da empresa visto que não tem nenhum apoio no Aeroporto Sá Carneiro. Demoraram um mês e meio a resolver e apenas me devolveram 80% do valor da mala. A mala tinha 19 dias e fez a primeira viagem, apresentei o recibo comprovativo da compra. Nunca mais vou viajar nesta companhia.
Vælg et andet flyselskab
Vælg et andet flyselskab, det er ikke værd at hidse sig op over, de er bare det værste!!!
Snyder og svindler.
Jeg forstår godt hvorfor de har nedgang i passagere!
Frihedsberøvelse uden kompesation!
Flyvet var først forsinket, hvilket er træls med okay vi kan vente og der er masser af muligheder for at gå på toilet, købe snacks og strække ben.
Pludselig er flyvet nærmest ikke forsinket og vi bliver alle kaldt ind i flyet.
Her bliver det så meget irriterende, for efter at alle er kommet på flyet får vi afvide at nu skal vi vente i 1 time, fordi man ikke nåede sin flytid!!
...nu er man så indespærret på et lille sæde, uden toilet, vand og snack.
Det kan simplethen ikke være korrekt, at flyselskabet kan slippe afsted med dette.
Jeg ved det ikke er en engangs ting, for dem vi rejse med hjem fortalt at det samme skete for dem på vej ned til Mallorca
Konkursen truer
Det er måske ikke så mærkeligt at Norwegian fornyeligt gik konkurs.
I Las Palmas lufthavn i lørdags den 14.6.2025 missede jeg Norwegian-flyet til København (CPH) på grund af hvad jeg finder var dårlig information om gateafgang.
Efterfølgende var der ingen hjælp at hente i lufthavnen for hvordan jeg kunne komme til CPH. Jeg gik forgæves rundt i én time før jeg tilfældigt mødte den lufthavnsmedarbejder, der have udleveret mig boarding pass. Hun meddelte mig at det ikke var hendes problem hvordan jeg ville komme til CPH og at hun ikke var ansat af Norwegian, som i øvrigt ikke havde nogen repræsentant i lufthavnen. Efter at have ventet i 10 minutter kom hun og afleverede et telefonnummer til Norwegian i Danmark - hvorefter hun gik. I telefonkøen foran mig var der 18 personer og da jeg endelig kom i gennem til en medarbejder fik jeg blot at vide at jeg selv skulle gå på nettet og finde og booke et fly til CPH. Hvis hun skulle hjælpe med bookningen ville der blive pålagt et stort agentgebyr og at det var en forudsætning at jeg straks overførte betalingen til Norwegian. Norwegian havde et fly dagen efter til Oslo eller Stockholm, men at jeg der skulle vente 10 timer før jeg kunne komme til CPH. Gudskelov fik jeg den ide at ringe til min søn og få ham til at gå på Momondo og købe og maile mig flybillet med Vueling til CPH via Barcelona.
I situationen altså en total mangel på bistand og service fra Norwegians side.
Da jeg kom hjem skrev jeg til Norwegian og spurgte om de havde nogle bemærkninger til det skete og om der evt. var nogle kompensationsmuligheder. Norwegians eneste svar var at de "meldte hus forbi" og henviste mig til at høre den kortudsteder jeg havde brugt ved billetkøbet om de kunne give mig nogen kompensation. Jeg finder at der i gennem hele forløbet ingen support overhovedet, har været fra Norwegians side.
Fremover vil jeg, alt andet lige, vælge at benytte et andet flyselskab end Norwegian.
Vi oplevede lang ventetid og stor kaos…
Vi oplevede lang ventetid og stor kaos ved indcheckning til Stockholm den 22 maj og blev opkrævet 400 kr for en kuffert som der allerede var betalt for en gang . Det er påingen måde ok og nu kan vi ikke få pengene refunderet . Dårlig service
Dårlig kundeservice
For en måned siden sendte jeg en mail til Norwegian, da jeg ikke kan få deres nye system med Spenn til at virke. Jeg har booket flybilletter til 4 voksne, og ifølge Spenn burde vi optjene nogle point, men vi fik ingen ved bookingen, og efterregistreringen fungerer ikke. Jeg har bedt Norwegian om hjælp til at få det til at fungere, men de gider åbenbart ikke svare mig.
Frygtelig kundeservice
Jeg har booket disse billetter og straks da jeg får bekræftelses mailen kan jeg se, at jeg har tastet den forkerte udrejse dato. Vi har et arrangement med venner lørdag, 26. april så JA klodset af mig at taste forkert - men ærgerligt at vi først ankommer om mandagen, 28. april.
Jeg kontakter så ticket.dk hvilket i sig selv er en jungle. Ringer til hovednummeret som er i Sverige og får så langt om længe fat i en medarbejder, der taler svensk som giver mig et dansk tlf. nummer. Her får jeg fat i en utydelig engelsktalende kvinde, som jeg forklarer mit problem og jeg beklager fejlen mange gange, men hun kan på ingen måde kan hjælpe med andet, end at sende mig et betalingslink til et support fee. Hun kan ikke engang fortælle mig hvad beløbet på det fee er, ej heller om det så vil betale for min ændring af datoen. Jeg tager chancen og siger ja tak, og går så ind og betaler de 300 DKK som jeg ser via linket, at det koster. Så får jeg her mandag morgen to mails med info om at hvis datoen skal ændres, koster det 1.000 DKK pr. billet?????
Den oprindelige billet koster 1.950 DKK. Hvordan i alverden kan det være rimeligt, når jeg kunne (OG BURDE) have betalt for en ændringsforsikring på omtrent 300 DKK pr. billet? Den ændrings procedure bliver vel ikke pludseligt dyrere at udføre? Derfor ringer jeg så til jer - Norwegian (også en engelsktalende medarbejder), men får her at vide, at I ikke har hjemmel til at hjælpe mig men, at jeg kan sende en klage til jer, hvilket jeg så gør nu. Jeg har aldrig nogensinde oplevet så ufleksibel og dårlig kundeservice, og det undrer mig at I hos Norwegian anvender sådan et bureau som Ticket.dk - som I jo på en eller anden måde er connected med, siden jeres telefonnumre er mistænkelig tæt på hinanden - og alligevel kan I ikke hjælpe mig, efter i øvrigt, at have siddet i tlf. kø i 17 minutter. Jeg ved simpelthen ikke hvor jeg skal gå hen med min frustration, og ærgrelse over både min egen fejl, men så sandelig også den mangel på service fra, hvad jeg troede var et fornuftigt og kundevenligt selskab. Jeg ser frem til at få jeres svar.
Sender nedenstående sammen med klagen til Norwegian til Ticket.dk
Og da jeg så på opfordring fra Norwegian havde sendt min klage til dem, får jeg nu en returmail, at jeg skal klage til jer, da Norwegian ikke har noget med det at gøre. Så JA - jeg er virkelig utilfreds. Et er, at jeg har lavet en fejl, men at sagsbehandlingen, informationen (eller mangel på samme) og den u fleksibilitet jeg har oplevet fra alle de involverede parter, skriger til himlen af dårlig service og inkompetence
Norvegian har fralagt sig ansvaret mht
Norvegian har fralagt sig ansvaret mht. billetsalg. De bruger et firma kaldet Ticket.dk, som sjovt nok har næsten samme tlf.nr. Norvegian 🧐
Nå men min søde kæreste bookede vores billetter om formiddagen. Tastede forkert så datoen var 2 dage efter den dato vi ville/skulle afsted til en fødselsdag i Marbella. Fejlen blev opdaget nogle timer senere, vi ringede op og for bare at kigge på sagen, ville de have 300 kr. Vi betaler modvilligt. Svaret kommer og det kan godt lade sig gøre at ændre datoen, for 1000 kr. per billet !!??
Den afgørelse ville vi anke...men det kostede så 300 kr, at få dem til at kigge på det en gang mere...kuk kuk. Vi kunne have købt en "dato forsikring" til 300 kr, men gjorde det ikke, da det jo lå 100% fast hvad dag vi skulle afsted. Jeg er ved at brække mig af vrede over det...har aldrig oplevet eller hørt om dårligere kundeservice i mit 60 årige liv.
Undgå Norvegian / Ticket.dk hvis du kan !!!!!
Vi rejste fra Faro i Portugal til København med en mellemlandig på 1 time i Stockholm. begge ruter med Norwegian. Pga dårligt vejr blev turen til Stockholm væsentlig forsinket, så kabinepersonalet rykkede os fra 21. række til 1. række, og vi havde efter landing 10 minutter til at nå fra den ene ende af lufthavnen til den anden. Umiddelbart mission imposible, men vi nåede flyet og så samtidig vores bagage blev læsset på flyet. Imponerende!
Luftens svar på DSB.
Luftens svar på DSB.
Priser på billetterne er som deog ganske fair, men når man for 11 gang ud af 14 i 2024 sidder med + 30 min forsinkelse på turen CPH-GTW og retur.
Så er mdet trist ikke at have et alternativ, da at tage til en af de andre lufthavne i London er for tidskrævende i forhold til hor jeg arbejder
Novegain hæver pengene på konto, men så forvsinde de
I dag betalte jeg for restbeløbet for vores rejse - via Norvegian hjemmesiden, og deres løsning med Trustly (- hæver på din bankkonto).
Trods det der deres løsninger der er brugt, og at penge ER blevet hævet på min bankkonto, siger Norvegian at jeg har annulleret under betaling, og at de er ligeglade. Jeg må rette henvendelse til min bank.
Det er altså jeres løsning, og jeres aftale med Trustly - så når den fejler, skal I da løse problemet med betalingen. Det er ikke min løsning der er benyttet - men jeres. OG jeg har tydeligvis ikke annulleret betalingen, når pengene er trukket på min konto.
TIl gengæld var jere callcentermedarbejdere utroligt arrogant, og sagde at de kunne hun da ikke bruge tid på når jeg har annulleret betalingen selv - MEN DEN ER ALTSÅ IKKE ANNULLERET FOR PENGENE ER TRUKKET.
Jeg havde endnu et spørgsmål: Jeg har bestilt 1 kuffert og et golfsæt pr rejsende - og det fremstår bare som 2 stykker bagage. Jeg spurgte om hun kunne bekræfte at det var 1styk kuffert og 1 golfsæt - hvor svaret var: Du skal betale ekstra for golfsæt. Dette var svaret 4 gange i træk, hvorefter røret blev lagt på. Hvorfor kunne hun ikke bare tjekke om det var 1 af hver, eller om det faktisk var registreret forkert?
DET ER DEN MEST ARROGANTE BEHANDLIG JEG HAR FÅET NOGEN SINDE.
Jeg har rejst langt over 50 gange med Norvegian, men denne gang tror jeg I har været for nedladende til at det nogen sinde sker igen.
Det har snyder os over 1300 dk kr.
Olika upplevelser under olika resor
Olika upplevelser under olika resor, men generellt är det ett helt okej företag.
Cannot buy luggage in advance
If you buy a Norvegian flight from Ebookers, you cannot buy luggage in advance. Not from Ebookers, not from Norvegian. Norvegian tells you to call Ebookers, Ebookers tells you to call Norvegian. And this was not told in advance. In Norvegian web-pages they tell you can buy luggage in advance.
Katestrofe
I disse corona tider har jeg forsøgt at købe 2 flybilletter med et ledigt betalt sæde imellem. Det var meget svært. Jeg kunne over tlf. købe et sæde + et ledigt sæde. Men af mærkelige årsager kunne jeg ikke købe det sidste sæde. Det skulle ske online. Hvad nu hvis der er en der køber sædet online ???? Samtidig med at jeg køber de 2 andre sæder over tlf. Det kunne jeg ikke få svar på. Det endte med at medarbejderen afbrød forbindelsen. Det brugte jeg en time på.
Har nu købt flybilletter hos SAS det gik fint. Jeg må erkende at jeg er svært skuffet efter mange år som kunde.
Aflyser og flytter din rejse når det passer dem
Pas på når I køber hos Norwegian. Deres måde at drive forretningen er at sælge flere biletter end de reelt har plads for, og så flytte din flyafgang når det passer dem. Jeg går glip af 3 dage fra min ferie, og dermed taber jeg penge på 3 dages betalt parkering og hotel. Selv om de har nogen gang lavere priser, i den sidste ende betaler man mere, og får oplevensen ødelagt. Aldrig mere norwegian for mig!
mangler penge retur
mangler penge retur
Vi skulle rejse med norwegian til malaga den 5 april, som blev aflyst på grund af corona, vi har skrevet flere anmodninger om at få vores penge retur, men hører absolut intet, vi har fået nogle cach point, som vi ikke kan bruge da flyrejser er uaktuellle for os, vi har også prøvet med telefonkontakt, men det er helt umuligt at komme i forbindelse
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Umulig at komme igennem til firmaet via telefon, og når man skriver mail svare de ikke. Har forsøgt at få 47.000kr retur siden april
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.