Ātra piegāde, izpalīdzīga klientu menedžere. Rezultatīvi sadarboties ar telefona robotu gan nesanāca, jo, piemēram, nepaspēju apskatīties un nosaukt garu pasūtījuma numuru, robots neuztvēra atbildi ar... Mehr ansehen
делала заказы перед рождеством, скорее всего, не по вине компании, а по вине почтовой службы, заказ вовремя не пришел, но сервисная службыа Notino попыталась сделать все, что возможно. решением возн... Mehr ansehen
Разнообразие товара восхищает. Нравится, что сайт напоминает о том, что лежит в корзине. Часто бывают скидки. Заказала первый раз свою посылку еще очень давно и упаковка была хорошей, без дефектов. Д... Mehr ansehen
Ļoti patīk kāds ir Jūsu veikaliņš. Viss ir ļoti labi saprotams un pārskatāms. Tā pat komunikācija ar Jums. Jūs ļoti labi atbildējāt uz man iztresējošiem jautājumiem un palīdzējāt izvēlēties preci kas... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Большой выбор,приятные цены,быстрая…
Большой выбор,приятные цены,быстрая доставка
Labs veikals ar plašu piedāvājuma…
Labs veikals ar plašu piedāvājuma klāstu, biežām atlaidēm, ātru piegādi. Ļoti apmierināta ar savu iepirkšanās pieredzi.
Ātra piegāde
Ātra piegāde. Labi iepakota prece. Paldies.
The recommendation page is very…
The recommendation page is very relevant, the website is clear and i easily can find everything i need, the navigation panel is clear too
Viegli pasūtīt,ātra piegade un ir…
Viegli pasūtīt,ātra piegade un ir pieejami zīmoli kuri netirgojas citus
Ātra piegāde
Ātra piegāde, izpalīdzīga klientu menedžere. Rezultatīvi sadarboties ar telefona robotu gan nesanāca, jo, piemēram, nepaspēju apskatīties un nosaukt garu pasūtījuma numuru, robots neuztvēra atbildi ar pauzītēm
Pieņemamas cenas un ātra
Pieņemamas cenas un ātra , bezmaksas piegāde. Ļoti patīk!
Everything like expected
Product was exactly, what i expected, delivery quick and convenient.
Vairākas reizes esmu iegādājusies…
Vairākas reizes esmu iegādājusies skropstu tušas, Korejas ražojums, ļoti apmierina kvalitāte un ātrā piegāde. Esmu ieteikusi šo produktu arī saviem draugiem.
Manam pirkumam solīja pielikt klāt…
Manam pirkumam solīja pielikt klāt dāvanu. Pasūtījums atnāca,bēt dāvanu ne atsūtīja!
Good quality products
Good quality products, fast delivery.
Preces atbilst izvēlētai kvalitātei
Preces atbilst izvēlētai kvalitātei. Ātra piegāde!
Patīkami sadarboties!
There was a problem with the parcel(it…
There was a problem with the parcel(it was damaged) and I received an excelent service and help. Want to thank Tamara especially for helping me with the problem and solving it.
Patīk serviss
Patīk serviss, produkcija, ātra piegāde.
Atnāca bojāts produkts
Atnāca bojāts produkts. Bērnu rotaļlietām virsū bija smirdīgs krēms. Preču komplektetājs tādu preci bija ielicis sūtījumā. Tas bija tieši pirms Ziemassvētkiem, un, ja es būtu sūtījusi atpakaļ preci, bērns paliktu bez kārotās dāvanas. Customer Support piedāvāja tikai nosūtīt atpakaļ. Nevis uzreiz sūtīt vietā vai veikt daļu naudas atmaksas. Vairs te neiepirkšos principa pēc.
Interneta veikals Notino.lv
Interneta veikals Notino.lv — esmu sajūsmā! Pasūtu jau ne pirmo reizi, un katru reizi viss ir perfekti. Cenas tiešām vislabākās, piegāde ātra un vēl bez maksas. Ļoti patīk šāds servisa līmenis. No sirds iesaku visiem! Veikala nosaukums — notino.lv.
Vienkārši pasūtīt un ātra piegāde.
Patīkams aromāts
Nopirku, jo bija labas atsauksmes un, jā, arī man patīk šīs smaržas. Notino.lv jau esmu iepirkusies iepriekš un viss apmierina, nav bijušas problēmas ar pasūtījumiem. Kad beigsies šīs smaržas, vēlos iegādāties citas līdzīgas. Iesaku!