Thomas var behagelig, vidende og super kommunikativ. Processen med at vælge og købe et smukt ur var behagelig og helt igennem som den skal være. En helt klar anbefaling til andre der tænker at handle... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Not Just a Watch er du sikret en tryg oplevelse. Jeg ved, at tillid og tryghed er altafgørende, når man skal købe eller sælge et luksusur. Min mission er at sørge for, at dit drømmeur kommer om håndleddet, og at intet vil være overladt til tilfældighederne. Jeg rådgiver dig hele vejen igennem købsprocessen, og du vil hos Not Just a Watch altid kunne forvente en høj service, men næsten vigtigere, en meget personlig og troværdig købsoplevelse. Er du interesseret i at se et ur fra mit sortiment, eller søger du blot inspiration, så hjælper jeg dig med at finde det ur, der matcher lige netop din stil og personlighed. Alle urene opbevares i bankboks, så aftal venligst tid for besigtigelse i god tid.
København , Dänemark
- thomas@notjustawatch.dk
- notjustawatch.dk
Thomas var behagelig
Thomas var behagelig, vidende og super kommunikativ. Processen med at vælge og købe et smukt ur var behagelig og helt igennem som den skal være. En helt klar anbefaling til andre der tænker at handle hos ham.
Klar klar anbefaling
Jeg havde en helt igennem fantastisk købsoplevelse hos Thomas Nowak fra Not Just A Watch. Fra første kontakt følte jeg mig mødt i øjenhøjde. Det hele var utroligt jordnært og uden nogen form for pres. Thomas er både imødekommende, ærlig og tydeligt passioneret omkring det, han laver, hvilket gjorde hele processen både behagelig og tryg.
Jeg købte et Rolex Datejust 16234 fra 1990, og det er helt ærligt imponerende, hvor flot standen er. Man skulle ikke tro, det har så mange år bag sig. Kvaliteten taler virkelig for sig selv, og det er tydeligt, at der er kræset for detaljerne.
Det, der især gjorde indtryk på mig, var den tillid og ro, jeg følte gennem hele handlen. Man er aldrig i tvivl om, at man er i gode hænder, og det betyder enormt meget, når man investerer i et ur i den klasse.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, og jeg er slet ikke i tvivl om, hvor jeg skal købe mit næste ur. Det bliver helt sikkert hos Thomas igen. derfor 5 fulde stjerner fra min side af!

Antwort von Notjustawatch
Super rar og tryg oplevelse hos…
Super rar og tryg oplevelse hos notjustawatch. Jeg skulle købe mit første ur og havde udkig på et submariner fra hjemmesiden. Thomas var god til at forklare og hjælpe mig igennem hele processen, der tit kan være besværlig og fremmed som førstegangskøber. Kan klart anbefales herfra!

Antwort von Notjustawatch
Helt fantastisk oplevelse og service…
Helt fantastisk oplevelse og service under handlen med Thomas Nowak! Jeg kan varmt anbefale at købe sit ur trygt og sikkert hos ham!
Dbh. Bo

Antwort von Notjustawatch
De bedste anbefalinger fra start til…
De bedste anbefalinger fra start til slut i mødet med notjustawatch og mødet med Thomas.
Thomas gjorde sig meget umage med at give mig et fyldestgørende indblik i uret, historien, alle funktionerne samt alle mine spørgsmål og langt mere end jeg havde forventet/bedt om.
Hans høje score på Trustpilot er 100% velfortjent og kan kun give ham mine bedste anbefalinger herfra!
Super professionelt!

God oplevelse.
Super flink fyr, troværdig og god service.

Antwort von Notjustawatch
Fantastisk oplevelse hos Not Just a…
Fantastisk oplevelse hos Not Just a Watch. Jeg havde en helt konkret forespørgsel, og Thomas fandt hurtigt præcis det ur, jeg drømte om – et Rolex Datejust fra mit fødeår. Hele forløbet var præget af ro, tillid og ægte passion for ure. Man føler sig virkelig i trygge hænder, og det mærkes, at Thomas gør sig umage hele vejen. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Antwort von Notjustawatch
Jeg havde fornøjelsen af at skulle…
Jeg havde fornøjelsen af at skulle købe mit første Rolex-ur i december. Mødet med Thomas var meget positivt og behageligt og jeg gik fra vores møde med en rigtig god fornemmelse i maven og en masse viden om det Rolex-ur jeg nu havde håndleddet😁

Antwort von Notjustawatch
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Topoplevelse hos Not Just a Watch – Kan varmt anbefales!
Jeg købte mit ur gennem Not Just a Watch hos Thomas Nowak, og hele oplevelsen var intet mindre end fremragende. Fra første kontakt var kommunikationen hurtig, personlig og professionel, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem købsprocessen. Thomas tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål, gav grundig information om uret og sørgede for, at jeg var fuldt informeret – noget jeg sætter stor pris på, især ved et køb af denne størrelse.
Uret leverede fuldt ud i forhold til beskrivelsen, og standen var som aftalt. Handlen var simpel, behagelig og uden stress, og jeg kunne mærke Thomas’ passion og ekspertise for ure i hver eneste detalje. 📿✨
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til alle, der går med tanker om at købe et luksusur – især hvis du sætter pris på god service, ærlig rådgivning og en personlig oplevelse. Tak Thomas – det har været en fornøjelse! 🙌 🕰️

Fantastisk oplevelse
Jeg har netop købt et nyt ur af Thomas til min kone, og alt fra vejledning, service, til overdragelse var fuldstændig i top.
Uret var på trods af at det var brugt i fantastisk stand.
Dette er ikke sidste gang jeg køber et ur af Thomas👍

Køb af Rolex datejust
en yderst kompetent og informativ præcentation, information samt instruktion af et meget flot ur, som lever helt op til mine forventninger. har efterflg været forbi min egen urmager, som gav uret UG med kryds og slange. kan varmt anbefale at handle med Not just a watch

Antwort von Notjustawatch
Godt oplyst og informeret hele vejen…
Godt oplyst og informeret hele vejen igennem.
Utrolig hurtig til at reagere, hvilke flere af kollegaerne i branchen kunne lære meget af.
Kommer tilbage 👌👌

Antwort von Notjustawatch
Super oplevelse at handle med Thomas
Super oplevelse at handle med Thomas, alt forløb som forventet. Uret levede op til hvad der beskrevet og handlen var nem og behagelig

Personlig og professionel
Meget engageret og personlig handel, og samtidig professionel.

Professionel
Købte mit første rolex hos Not just a watch og det var en oplevelse i verdensklasse. Man føler sig helt tryg og professionalisme er absolut i højsæde
Ikke mit sidste ur jeg har købt hos Thomas

Antwort von Notjustawatch
Jeg var på udkig efter et ur fra samme…
Jeg var på udkig efter et ur fra samme årgang som jeg selv (1993). Thomas fik lyn hurtigt bestilt et hjem. En uge efter sad jeg med det smukkeste ur om hånden. Det var mit første ur i den prisklasse, så jeg havde naturligvis en del spørgsmål. Thomas tog mig i hånden og fik mig til at føle mig tryg under hele processen. Er du på udkig efter super service og Thomas helt sikker din mand.
Kæmpe anbefaling herfra.

Ny stamkunde
Har været mere end tilfreds med min første oplevelse som kunde hos Thomas & Notjustawatch.
Man kan mærke hans passion for ure - særligt vintage - og hans troværdige service og store viden på området er en kæmpe tryghed og hjælp, når man som mig er ret ny i den verden.
Tillykke! Du har en ny stamkunde ;)

Antwort von Notjustawatch
Fantastisk Rolex ur købt hos troværdig urhandler.
Det har været en helt igennem rigtig god service og oplevelse at købe mit Rolex ur.
Det har været en meget tryg og troværdig handel og kommunikation med Notjustawatch..
Jeg kan kun anbefale at handle og købe et ur med kvalitet og sikkerhed via Notjustawatch.
Det er ikke sidste gang at jeg køber et kvalitetsprodukt / ur .. via dette firma.
Som ur entusiast og samler bliver det ikke bedre..
Mvh.
Christian

Hurtig, professionel, og fleksibel
Jeg købte et Rolex Datejust 36mm som gave til min kæreste – og jeg havde helt specifikke ønsker til både model, stand og årgang. Thomas fra Not Just a Watch leverede en serviceoplevelse, der var alt andet end almindelig. Han skaffede præcis det ønskede ur hjem til mig på kort tid, og hele forløbet bar præg af en professionalisme og dedikation, man sjældent møder.
Det føltes ikke som en standardhandel, men som en skræddersyet oplevelse. Alt fra den personlige kommunikation til håndteringen af uret gav en følelse af eksklusivitet og tryghed – som om jeg var den eneste kunde i fokus.
Jeg har tidligere handlet hos andre grey-dealere, men oplevelsen her var i en helt anden liga. Not Just a Watch har uden tvivl sat en ny standard for mig, og det bliver fremover mit faste sted at handle.
En stor tak til Thomas for at levere præcis dét ur, jeg drømte om, og for at gøre processen til en oplevelse, der matchede selve urets eksklusivitet.

Kun positive ord herfra…
Jeg giver min varmeste anbefaling efter en utrolig behagelig, tryg og professionel handel med Thomas… Kun positive ord herfra!

Antwort von Notjustawatch
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.