SDKbiler Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

forstår ikke jeres kunder og giver dem ikke deres rettigheder. I er en elendig virksomhed, og der findes mange andre virksomheder, som er bedre end jer. Ingen burde købe noget fra jer eller arbejde me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt en Toyota Urban Cruiser hos SdK Biler i Skagen, og vi er fuldt ud tilfreds med hele forløbet. Fra første kontakt til den endelige handel har servicen været professionel, imødekomm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg handlede bil med Kenneth Peters, som var meget behagelig og professionel gennem hele forløbet. Efter at bilen var ankommet, fik jeg uden problemer ændret bestillingen til en AWD-model i en anden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe stor tak for hjælp og service. Vi købte vores bil en Toyota bz4x hos en anden Toyota forhandler, men der manglede information om brug af bilen og så var der er par små fejl der skulle laves... Mehr ansehen

1. Toyota-Händler

Vom Unternehmen geschrieben

SDKbiler er Danmarks nordligste autoriserede Toyota-forhandler og serviceværksted. Vi dækker Nordjylland med afdelinger i Aalborg, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn og Skagen. Åbningstider, se vores hjemmesider hvor gældende åbningstider vil være opdateret.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

58 Bewertungen

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en fornøjelse at handle…

Det har været en fornøjelse at handle med Poul fra Novabil i Skagen.
En god og gennemsigtig købsproces og en bil der blev leveret direkte til min arbejdsplads i København. Vanvittig god service 👍🏻

1. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste oplevelse fra start til slut …

Bedste oplevelse fra start til slut ved salg af min gamle Yaris Hybrid til køb af min nye flotteste og sejeste Yaris Hybrid. Poul Chr. Petersen Bach, vendte altid hurtigt tilbage på mine mange spørgsmål. Kun helt sikkert anbefales.

25. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bilhandel der er værd at køre fra København til Brønderslev for

Jeg har for nylig købt en Toyota Yaris, og hele oplevelsen var simpelthen fantastisk. Jeg var nødt til at køre hele vejen fra København til Brønderslev for at finde denne forhandler, men det var det hele værd.

Det, der virkelig skiller sig ud, er forhandlerens fleksibilitet og ærlighed. Fra starten var de lydhøre over for mine ønsker og krav, selvom jeg kom langvejsfra. De gjorde alt, hvad de kunne, for at imødekomme mine behov, og jeg følte mig virkelig set og hørt som kunde, hvilket er sjældent i bilbranchen.

Det mest imponerende var, at de formåede at lave service på min bil næsten dagen efter, jeg købte den. Serviceintervallet var tæt på at være overskredet, men forhandleren handlede hurtigt og effektivt. Dette niveau af engagement og kundeservice er bemærkelsesværdigt.

Jeg kan varmt anbefale denne forhandler til alle, der søger en ærlig og pålidelig bilhandel. Det er sjældent at finde sådan en kombination af kundeservice, ærlighed og ekstra fordele som hurtig og pålidelig service. Jeg vil helt sikkert overveje at handle her igen i fremtiden.

15. Oktober 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fandt den fineste lille bil hos Toyota

Fandt den fineste lille bil hos Toyota. Super god service og rådgivning. Meget tilfreds med mit køb.
Trods forsinkelser på værkstedet, blev jeg i salgsafdelingen mødt med stor venlighed, hvor man fandt en løsning der passe bedre for mig.

Kan varmt anbefale Toyota Skagen, når der skal købes bil

18. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste bilhandel - som jeg har gjort!

Efter at have totalskadet min bil, skulle jeg hurtigt finde en ny bil. Det var naturligt en stor tidspresser, hvor jeg besøgte mange forskelige bilforhandlere.

Når mit valg faldt på at købe en Toyota Aygo X i Skagen hos Poul Petersen Bech, skyldtes det, at han var meget vidende om biler generelt og derfor kunne fortælle mig direkte, hvad jeg fik for en bil hos ham i forhold til mine alternativer.

Han var ligeledes god til at forstå mine krav og behov til en bil og kunne derfor pege mig i den rigtige retning og så var han ligeledes skarp på prisen, ingen hokus pokus fra ham kun et fair, godt og stærkt tilbud!

Det var et tilbud jeg simpelthen ikke kunne sige nej til, da bilen passede perfekt til mig og familien - økonomisk var bilen fastsat til en yderst fair pris.

Jeg kan kun anbefale at handle med Poul, da han er udover det sædvanlige!!!

Esben Andersen

16. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige handlet en Toyota C-HR i…

Har lige handlet en Toyota C-HR i Skagen. Det var en god oplevelse. Mødte tilfældigt sælgeren (Poul) ude ved tanken, som opdagede, at vi også kiggede på udstillede biler ved siden af. Inden vi havde set os om, var vi “lokket” ind i butikken (Vi havde set på biler i Frederikshavn uden held tildligere på dagen, så vi var i handlehumør). Vi fik super behandling, god pris på både den nye, og den vi gav i bytte og fin service hele vejen i gennem. Kan kun anbefale at handle der.

8. Jänner 2023

Novabil i Skagen

Novabil i Skagen er vores helt klare favorit.
Super service både i salgsafdelingen og værkstedet. Helt klart en KÆMPE fordel, at man kan handle og få bilen på værksted lokalt.
Poul er en kæmpe hjælp når vi bytter bil, og her sidst havde vi brug for en 3. Nr plade…det fixede Poul da som den største selvfølge. Her i oktober gik vi fra 2 til 1 bil, men havde brug for en ekstra bil…vi skulle i Fårup sommerland med alle børnebørnene…vi kunne da selvfølgelig låne en bil så alle kunne komme afsted.
Alt i alt er det MEGA vigtigt for os at have en salgsafd og værksted i Skagen. De er alle meget kompetente. Toyota er det mærke vi holder os til, da vi aldrig har haft problemer og der er hurtig hjælp.
Marianne Ruth

17. Oktober 2022

Novabil frederikshavn

Havde vores Toyota Auris til service i Frederikshavn, da jeg var nede og bestille service gjorde jeg dem opmærksomhed på at den ene gasdæmper til bagklappen var en del rusten, deres medarbejder Tonni sagde den var dækket af deres nye garanti som kaldes Relex.
Da den så kom til service afviste værkfører Jonas at det var en garanti sag, kan kun sige det er et værksted der ikke er til at stole på.

8. August 2022

Køb trygt bil af Poul

Lis og jeg har købt bil af Poul 2 gange. Han er noget så sjældent som en bilforhandler som først og fremmest tænker på sine kunder.

Service, tillid og gode priser er blot noget af det som dukker op når jeg tænker på Poul og hans lille team i Skagen. Desuden er de både professionelle og rare på værkstedet. Vi har således kun godt at sige om Novabil Skagen. De får vor varmeste og bedste anbefalinger ❤

4. August 2022

Novabil Skagen

Magen til fantastisk behandling skal man lede længe efter, vi har følt at vi blev snakket med, og ikke bare til.

Vi har, i samarbejde med super-sælgeren Poul fundet en fantastisk bil.

Tusind tak for go behandling Novabil skagen.

29. Juli 2022

Fantastisk service i Skagen

Jeg købte sidste sommer bil i Skagenafdelingen af Poul Chr. Petersen Bach.
Det var en rigtig god oplevelse, og Poul var virkelig serviceminded under hele forløbet - fra jeg først så bilen, til forhandling og klargøring, til bilen blev leveret i Aarhus.
Jeg kan kun anbefale at købe bil samme sted og vil da også helt sikkert vende tilbage, når jeg engang skal have en anden.

1. Mai 2022

tjek regningen

Man skal passe på, når man aflevere sin bil til Nova bil Hjørring for årligt service. de har sat en ekstra regning( 1200) underretning(Toyota vej hjælp), uden at spørge mig om det. da jeg selv havde Falck gennem forsikringen.
jeg har betalt regningen 2 gange i 2 år uden at tjekke, fordi jeg har troet på dem.

28. Jänner 2022

Professionelle og kundemindede

Vi har brugt Novabil i Frederikshavn flere gange, både til leasing og prøvekørsel af nye biler.

De udviser altid eksemplarisk kundeservice, og vi har endnu ikke haft en dårlig oplevelse.

12. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min kammerat blev kaldt en fed idiot

Har aldrig før oplevet at blive behandlet så dårligt før af en Værkfører Ole Pedersen hos Novabil i Frederikshavn.
Min kammerat havde haft en bil af ældre model med i en ulykke og denne skulle beses af ovennævnte i forsikringsøjemed. Da min kammerat blev utilfreds med at bilen ikke blev kørt på lift for at blive gennemset, blev dette afvist. Efter dette kontaktede vi forsikringen som kontaktede Novabil, hvilket resulterede i at vi blev afvist som kunder og min kammerat blev kaldt fede idiot og han smækkede røret på da jeg prøvede at få en forklaring.
HOLD JER LANGT VÆK

26. April 2021

Novabil Skagen

Handlet bil hos Poul Petersen Bach, Novabil i Skagen 2 gange nu. Begge gange har forløbet været tilfredsstillende. Købte en Aygo i 2020. Men da vores kørselsbehov ændrede sig og vi skulle bruge en større bil, var Poul god til at guide os frem til den rigtige model i den rigtige prisklasse. Han tog Aygo i bytte til en fordelagtig pris og vi endte med en Corolla hybrid stationcar fra 2019.
Vi var også glade for at kunne støtte og handle lokalt i Skagen by.

11. Februar 2021

Skuffelse over novabil Frederikshavn

D. 19 maj 2020 køber min samlever en Toyota sportsvan fra 2011, hos novabil Frederikshavn. Prisen er 75.000 kr. Han vælger at betale 30.000 og resten låner han gennem Toyota eget finansieringsselskab , Toyota finans.
Den 2/1 2021 afgår han ved døden, og har ikke brugt bilen 1 måned forinden. Han har nu afbetalt 40.000 kr på bilen, som til med, i den korte periode, har været på værksted 2 gange.
Jeg henvender mig hos forhandleren for om muligt at få en del af de indbetalte penge retur, da det er begrænset hvor meget bilen har været brugt.
Jeg får at vide, at det vil de finde ud af. Jeg rykker efterfølgende for svar og bliver tilbudt 40.000 kr, imod at jeg betaler lånet ud. Restgælden på lånet er nu 60.000. Altså bliver jeg bedt om at betale yderligere 20.000 for en bil min samlever knap nok har brugt.
Jeg henvender mig efterfølgende pr. Mail til indehaveren, for at forsøge at få en fair behandling, men hører ikke fra ham.
Toyota finans spørger tilmed om, om jeg selv kan få afleveret bilen til novabil, og jeg hjælper gerne, så det fik jeg hjælp til. Da vi afleverer bilen, spørger jeg om der er en besked til mig, jeg er måske så naiv at tro, at det i det mindste kunne være en undskyldning for dårlig behandling, men der er ingen besked til mig.
Jeg er målløs over den behandling jeg har fået, og kan kun håbe, at andre ikke kommer i samme situation.

4. Februar 2021

Har nu handlet bil hos Nova i Skagen

Har nu handlet bil hos Nova i Skagen. Handlede .ed Poul Back, og må sige at servicen var bare helt i top, både ved fremvisning af bilen, samt da vi hentede og afsluttede handlen. Så afgjort tommel op til hr. Poul B.
Og forøvrigt en meget fin bil.

29. Jänner 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr