De momento Jamal del equipo de escalamiento parece me ha resuelto el problema. Ha sido muy amable y rápido en contestar. Esperemos cumplan realmente con su palabra. De momento esto conforme con el ser... Mehr ansehen
SCAM - Fake Shoes, Review Extortion, and a Deliberately Broken Website I am writing this review to warn others after being scammed by this company. My experience exposes a deliberate and... Mehr ansehen
Esmeralda me ayudo a resolver mi problema, siempre muy atenta y contesto todas mis dudas
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Nunca pude abrir los videos
Nunca pude abrir los videos
Amabilidad de parte de Eric para solucionar mi problema
Estoy teniendo dificultades para dar de baja el servicio. Me continúan descontando ( ya lo han hecho en 3 oportunidades. Una en noviembre y otras dos en diciembre) no puedo pagar esos montos. Eric se ha puesto en contacto conmigo muy amablemente. Espero que pueda solucionarlo.
Respuesta rápida y positiva
De momento Jamal del equipo de escalamiento parece me ha resuelto el problema. Ha sido muy amable y rápido en contestar. Esperemos cumplan realmente con su palabra. De momento esto conforme con el servicio
Una buena atencion
Excelente trato personal
Atención muy rápida y eficiente
Atención muy rápida y eficiente, no deseo la devolución del dinero, solo no quiero seguir con la suscripción, pues alguien como mi tarjeta y me inscrito en 4 aplicaciones, sitios web, usaron mi email y debo bloquearla, para que no me sigan sacando dinero.
Eric ma beaucoup aidé merci
Eric ma beaucoup aidé merci
Excelente respuesta para el tema de…
Excelente respuesta para el tema de cancelación le dieron seguimiento oportuno a mi gestion
Gyorsaság
Gyors válasz , de az ügyintézést elhuzzák .
Thank you Edith
Thank you Edith. You solved my problem. I really appreciate it. Regards, Irma Grobler.
اريد استرجاع المبلغ
اريد استرجاع المبلغ . لا اريد الاشتراك معكم
Je remercie l’équipe d’assistance qui…
Je remercie l’équipe d’assistance qui ont été compréhensifs envers ma situation.
Nu prea știu ce să spun.
Nu prea știu ce să spun.
Me respondieron promto
Jeremy me ayudó
Jeremy me ayudó, resolvió el problema, gracias.
SCAM - Fake Shoes, Review Extortion, and a Deliberately Broken Website
SCAM - Fake Shoes, Review Extortion, and a Deliberately Broken Website
I am writing this review to warn others after being scammed by this company. My experience exposes a deliberate and fraudulent operation from start to finish.
1. The Bait: I clicked a Facebook ad for New Balance shoes. The product does not exist.
2. The Broken Website: The website itself is designed to trap you. It is not just bad; it's malicious by design.
· You cannot view your cart unless you are in the process of adding a new item.
· Once an item is in the cart, you cannot remove it. The option simply does not exist.
· The entire user experience is engineered to make it impossible to review or change your order, forcing you to proceed to checkout with items you may not want.
3. The Switch: Instead of receiving shoes, my payment was taken for an unwanted gift card and membership program.
4. The Extortion: When I demanded a refund, the "Escalation Team" refused. A representative named Ahlby explicitly conditioned my refund on me posting a fake 5-star review on Trustpilot. He even provided the exact text I should copy, such as "Ahlby helped me."
5. The Only Resolution: They only refunded my money after I was forced to file a formal chargeback with my bank.
Conclusion: This is not a legitimate business. It is a sophisticated scam using a deliberately broken website to bait people, selling non-existent products, and then using review extortion to hide their tracks. They only care about taking your money. DO NOT TRUST THEM. AVOID AT ALL COSTS.
Petit malentendu mais résolu très…
Petit malentendu mais résolu très rapidement. Merci
Très bon SAV Merci de votre réponse…
Très bon SAV Merci de votre réponse rapide