rachunek za prąd zaakceptowano mailem, a profil kasyna nadal pokazywał rejected. Nie wiem, który komunikat traktować poważnie, bo support cytuje oba. Odświeżenie później tylko potwierdziło problem.
Pierwszy dzień wyglądał dobrze, drugi login zgubił zapisany slot i status promocji. Niby nic dramatycznego, ale konto kasyna nie budzi zaufania. Zgłoszenie #16310 wisi bez konkretnej decyzji.
Liczba gier tutaj stale rośnie. Dzisiaj sprawdziłem swoją ofertę. Mam już ponad 5 ulubionych. Wybór się poprawia. Co tydzień pojawiają się nowe tytuły. Odkrywam świeże gry. Jestem zadowolony.
Ora spendo molto meno perché il saldo sparisce troppo velocemente. Il prelievo è arrivato alla fine, ma aspettare così tanto è stato davvero frustrante...
Porównaj kasyna online dla graczy z Polski pod kątem licencji, bezpieczeństwa, szybkości wypłat i jakości obsługi klienta.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Ustawiłem filtr dat
Ustawiłem filtr dat, a kasa kasyna i tak przyjęła kolejną wpłatę.
Limit był widoczny w profilu, więc nie wiem czemu cashier go zignorował.
Sprawdzałem ponownie
Pierwszy dzień wyglądał dobrze
Niby nic dramatycznego, ale konto kasyna nie budzi zaufania.
Zgłoszenie #16310 wisi bez konkretnej decyzji.
Nigdzie nie podano RTP
Gra na starszej przeglądarce urwała…
Gra na starszej przeglądarce urwała rundę bez komunikatu. Lobby wróciło normalnie, tylko saldo i historia nie pasowały do siebie. Panel kasyna nadal trzymał ten sam błąd.
Wsparcie milczy
Obsługa niby miła
Obsługa niby miła, ale na moje pytanie o weryfikację dostałem gotowca z FAQ, potem drugi raz to samo 🙃 w końcu ogarnąłem sam, bo z nich pożytku było mało.
Filtr dat mówił brak transakcji
Filtr dat mówił brak transakcji, a cashier pokazywał tę samą wypłatę. Dwa miejsca w kasynie, dwa wyniki, zero lol To samo zobaczyłem później na laptop.
Nawigacja chaotyczna
Nawigacja chaotyczna, gubię się między kategoriami. Kupę czasu zajęło odnalezienie gry z wczoraj.
Bonus świecił jako aktywny
Bonus świecił jako aktywny, a Legacy of Dead pokazał grę z realnych środków. W historii rund nie było prostego rozbicia sald. Sprawdzałem ponownie o 8:28.
Dnevne nagrade prije su bile bolje i…
Dnevne nagrade prije su bile bolje i nedostaju mi stare besplatne ponude! ��
Bộ phận hỗ trợ khá lịch sự
Bộ phận hỗ trợ khá lịch sự, nhưng câu trả lời không giải quyết được vấn đề của tôi. ��
Live poker dealer interactions feel…
Live poker dealer interactions feel genuinely natural!
Winnings appeared in wallet straight…
Winnings appeared in wallet straight away
Removal request confirmed and gone
Deactivation request processed without…
Deactivation request processed without fuss
Preferences save across all browser…
Preferences save across all browser tabs!
Liczba gier tutaj stale rośnie