Unternehmen hat geantwortet
✨✨✨Helt klart 5 ✨✨✨ Jeg har bestilt kollagenpulver og har nu et abonnement. Jeg har endnu ikke brugt produktet længe nok til at vurdere effekten, men jeg er meget tilfreds indtil videre. Sma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Nutrinic mener vi, at alle fortjener at føle sig smukke og have et godt helbred, uanset alder. For når du føler dig smuk og godt tilpas, har du mere selvtillid og overskud til de ting, der virkelig betyder noget. Vores kosttilskud klinisk dokumenteret og bæredygtigt fremstillet. Vi udvælger og bruger kun de bedste ingredienser og naturlige råvare. Det gør det enkelt for dig at vælge kosttilskud, der både er sunde for kroppen og for miljøet.
Højstrupvej 14, 7120, Vejle Ø, Dänemark
Jeg har taget dette tilskud i 3 år, og jeg kan tydeligt se en forskel, min hud har generelt ikke ændret sig meget disse år på trods af livets gang. Jeg er meget tilfreds og har anbefalet det til alle mine veninder igennem tiden.

Antwort von Nutrinic Kollagen
Har nu brugt Nutrinic i 2 måneder,og afventer min 3. pakke. Kan endnu ikke rigtig se noget fremskridt, men afventer at kunne se lidt ændring i huden efter 3 måneders brug,så jeg fortsætter ufortrødent 🤗

✨✨✨Helt klart 5 ✨✨✨
Smagen er mildere end forventet, hvilket jeg faktisk godt kan lide. Jeg synes også, det er rigtig fint, at man bliver spurgt via e-mail, om man vil dele sin oplevelse. Det giver et godt indtryk af virksomheden.
Glæder mig til at fortsætte med abonnementet og få det leveret hver måned lige til døren🚪 🥰
Kæmpe anbefaling ✨🌸

Antwort von Nutrinic Kollagen
Fantastisk produkt og uovertruffent service! Kan kun anbefale produktet og deres kundeservice - altid hurtigt svar og løsning. Samt virkelige dygtige medarbejdere! Da en af mine leveringer ikke dukkede op, sendte de en ny med det samme og havde den dagen efter.

Antwort von Nutrinic Kollagen
Collagenpulveret har god virkning på huden. Det tager lige de fine linjer i huden.
Jeg er 49 år, og tænker at hvis man begynder på collagenpulver i en tidligere alder, at man får bedre virkning af produktet.
Men er meget tilfreds med produkt og virkning☺

Antwort von Nutrinic Kollagen
Helt fantastisk og effektivt produkt. Kan kun anbefales

Antwort von Nutrinic Kollagen
Godt produkt, samt meget kundevenlig og nemt at have med at gøre via mappen.

Antwort von Nutrinic Kollagen
Jeg har brugt det 1 mdr. Så forventede ikke det store endnu. Men er klar til en mdr mere, men kundeservice må siges at være helt i top. Hurtig svar og handling

Antwort von Nutrinic Kollagen
Den mest markante og positive oplevelse jeg har haft med Nutrinic er, hvor meget min hud både i ansigt og på hele kroppen er forbedret. Mit forbrug af dagcreme og bodylotion er væsentlig reduceret. Min hud føles ikke tør længere.

Antwort von Nutrinic Kollagen
Alt fungerer, faste leveringer og god info om produktet. Nu afventer jeg resultatet i spænding ☺️

Antwort von Nutrinic Kollagen
Har nu brugt Nutrinic i godt et halvt år. Oplevet at min hud i ansigtet ser friskere og strammere ud. Også min hud på armene er blevet “fastere”
En god investering i mig…

Antwort von Nutrinic Kollagen
Jeg er super glad for Nutrinic. Min hud har fået mere glød og jeg synes også mine rynker er reducerede.
Jeg har fået mange bemærkninger om min glød Det er nemt at bruge med de små dosseringsbreve og smagen er fin. Pulveret opløses let.
Jeg glæder mig til at prøve Nutrinic i tablet form.

Antwort von Nutrinic Kollagen
Et stort udvalg der passer til den enkelte.
Jeg er ny kunde så er spændt på resultater.
God kundeservice
Hurtig levering med god kommunikation

Antwort von Nutrinic Kollagen
Virkelig godt produkt. Jeg kan se at mit hår vokser hurtigere og min hud er fastere. Altid levering til tiden

Antwort von Nutrinic Kollagen
Jeg er super glad for Nutric Kollagen, bruger pure, som jeg indtager i min morgenkaffe. Ingen smag overhovedet, jeg har taget det i mere end 2 år. Tydelig virkning, jeg får ofte at vide, at jeg ser yngre ud, end mine 64 år.
Desuden super kundeservice, hurtig og imødekommende respons hver gang jeg har været i kontakt med deres kundeservice. Jeg føler mig meget godt behandlet.

Antwort von Nutrinic Kollagen
Fantastisk kundeservice og forståelse for den enkelte. Hurtig og effektiv hjælp og service.

Antwort von Nutrinic Kollagen
Fra starten var jeg lidt skepsis, men det er gjort til skamme, for må min hud er helt tydeligt blevet mere fast. Har brugt produktet mere end 1 år

Antwort von Nutrinic Kollagen
Jeg har taget Nutrinic i lidt over 2 år nu. Min hud og “fine linjer” er blevet væsentlig bedre i løbet af de 2 år, men særligt mit hår og negle er blevet stærkere eller bedre. Jeg fælder slet ikke i samme omfang som tidligere. Nutrinic er en fast del af min morgenrutine, og det kommer til at fortsætte. Anbefaler sjældent ting videre, da jeg ikke oplever særlig effekt, men det gør jeg her.

Antwort von Nutrinic Kollagen
Rigtig fin og god kommunikation med virksomheden. Hurtig respons ved spørgsmål og nem og overskuelig webshop.
Jeg har taget kollagenpulver i 3 måneder og der er virkelig mærkbar og synlig virkning.

Antwort von Nutrinic Kollagen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.