Første gang, det blev en rar oplevelse - og så er det bare professionelt samtidig🌺. Klart anbefales, virkelig kunde minded💪🏻
Super god oplevelse da vores gamle Kia Picanto ikke kunne klare flere syn. Nemt at bestille afhentning. To flinke gutter kom forbi og ordnede afhentning, samt afmelding af bilen hos borger.dk i l... Mehr ansehen
De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjælpelig med af melde bilen på Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Nyborg Autoophug er en organisation af miljøgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. Når du afleverer din skrotbil til autoophug, får du selvfølgelig en skrotpræmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjælp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug får du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen på din adresse. Vælger du selv at komme ned med den får du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse på skrot
Falstervej 23, 5800, Nyborg, Dänemark
- kontakt@nyborgautoophug.dk
- nyborg-autoophug.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Første gang
Kan klart anbefale Nyborg Autoophug!
Jeg kørte min Honda FR-V til Nyborg Autoophug og fik en mega god service. Der blev taget rigtig godt imod mig, og jeg blev fulgt ind på kontoret, hvor vi fik ordnet alt papirarbejdet i forhold til skrotningen. Det gik let og hurtigt, og jeg modtog den første del af pengene allerede samme dag. Jeg kan klart anbefale Nyborg Autoophug til andre.
Super god service
Super god service, og rigtig god pris, kommer gerne igen og handler med dem.
Kære Nyborg Autoophug
Kære Nyborg Autoophug, sikkert en hurtig service og nem. Har kørt min bil hele vejen fra Kolding til Nyborg autoophug og det tog ca 5 min alt ting var på plads.
Kan anbefale dem 100 % herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse. Jeg kørte selv ned med min bil og de hjalp mig helt igennem med hvordan det foregik, da det var første gang jeg skulle skrotte en bil. Virkelig flinke og søde. Hvis jeg en dag har endnu en bil der skal skrottes, så tar jeg til Nyborg Autoophug igen
Var forbi i dag og skulle bruge en…
Var forbi i dag og skulle bruge en reservedel til min Toyota, virkelig venlige personer og prisen OK , kommer gerne igen.
Ham jeg snakkede med gav en god…
Ham jeg snakkede med gav en god vejledning og var hjælpsom med at udfylde skrotnings formularen . Alt i alt kanon oplevelse i nyborg ✅
Meget god og venlig hjælp med at finde…
Meget god og venlig hjælp med at finde og forære mig en bilnøgle, som skulle bruges som legetøj.
Meget professionelle
Hurtig ekspedition
De holder hvad de lover
Fik de første kr 930,- første dag resten stod på min konto 3 dage efter
Helt igennem en god oplevelse
Hilsen
Henrik
Hurtig
Hurtig , venlig ,og god service. Skulle ikke tænke på så meget, så var der styr på det hele .
Så kan kun sende de bedste anbefalinger til Nyborg autoophug.
Mvh Anita Nielsen. 😊🌟
Skrottede en bil dernede sidste år
Skrottede en bil dernede sidste år, alt ok
Var forbi Nyborg Autogenbrug
Var forbi Nyborg Autogenbrug for at hente en del til min Ford Ka. Der er god orden på pladsen, og man bliver mødt af en flink og nede på jorden stemning. Det er en fornøjelse at komme et sted, hvor man hurtigt kan finde det, man skal bruge, og prisen bagefter var mere end fair. Hvis man selv har styr på værktøjet og mangler stumper i god kvalitet, så er det her det helt rette sted.
Super oplevelse, jeg kommer helt sikkert igen!
God og venlig service
God og venlig service. Nemt at bruge deres hjemmeside. Hurtigt afhentning af bil.
Og da der var sket en fejl med betalingen, blev det rettet med det samme
Super fin om hurtigt service kan…
Super fin om hurtigt service kan anbefales

Virkelig god service
Virkelig god service. De er venlige og smilende, og hjælper gerne med at forklare proceduren ved skrotning af ens bil.
Pengene fra skrotning, sørger de for, bliver indsat på ens konto i løbet af få timer. En tryg og behagelig oplevelse. Kan varmt anbefale Nyborg Autoophug 👍

Antwort von Nyborg Autoophug
Super søde og kompetente mennesker
Super søde og kompetente mennesker.
Jeg fik lov til at vente en time i deres kontor indtil jeg kunne komme hjem.

Antwort von Nyborg Autoophug
Super god og hurtig service
Fantastisk god oplevelse, flinke mennesker, og hurtig betjening.

Rigtig god service!
Rigtig god service!
Bilen blev afhentet præcis som aftalt af en meget sød og høflig ung mand.
Kan klart anbefale at få skrottet bilen hos dem.

Antwort von Nyborg Autoophug
Har inden for 4 uger haft brug for en…
Har inden for 4 uger haft brug for en god ophugger, her er nyborg autoophug kommet mig hurtigt til hjælp, hjælpsomme, søde mennesker, med et smil på læben og imødekommende. vil varmt anbefalede dem da det var nemt og ligetil 🙏🙏

Fantastisk service
Kan varmt anbefale dette firma, super hjælpsom, hurtig og pålidelig. Vil helt klart komme igen en anden gang.

Antwort von Nyborg Autoophug
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.