Nylanders Mattor Bewertungen

2. auch in
  3. Möbelgeschäft
  4. Teppich-Großhändler
  5. Teppichgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi har sålt mattor på nätet sedan 2005 och i butik sedan 1966. Bra service, pris och kvalité har alltid varit viktigt för oss. Hjärtligt välkommen!

Akzeptabel

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Köpte en matta till hallen, betalade frakt för hemsändning. Stor besvikelse!!

Köpte en hallmatta för 1214:- jag tittat på många gånger genom åren och tyckt den sett så fin ut på bild. Jag har inte haft råd att köpa förrän nyligen. När jag äntligen fick den mig tillsänd, vilken stor besvikelse! Jag beställde måttet på mattan 80 x 320 cm men den är 80 x 315. Slarvigt sydd langettering runt kanterna. Stickigt, vasst material, polyamid, i mattan. Så tunn och hård att gå på. Att gå barfota på den gjorde att skinnet på undersidan av fötterna trasades sönder även att jag endast gått på mattan barfota som hastigast några få gånger. Har rullat ihop mattan och tänker slänga den i sopcontainern. Jag fick erbjudande av kundtjänst att behålla mattan och att få 20 % rabatt avdraget på priset. Jag gick med på det istället för att krångla med att skicka tillbaka.. Kommer aldrig mer att köpa något från Nylanders Mattor 😔😞

28. Juli 2026

Jag satt och tittade på min matta ifrån…

Jag satt och tittade på min matta ifrån er som jag köpte för 8 år sedan. Den ser fortfarande ut som ny. Tittade igenom er sida för att kunna se exakt vad den hette men tyvärr hittar jag den inte.

En rya matta med kortlugg som inte lagt sig och som ALDRIG hade gått att reklamera, det är kvalité!!!

12. August 2026

Nöjd!

Nöjd!
Snabba leveranser.
Väldigt bra kundservice!
Svarar snabbt och är trevliga och tillmötesgående.

22. Jänner 2026

Oseriösa!!

Oseriösa!!
Rekommenderar inte als! Hade pratat med de om en matta,beställt och betalat och efter en vecka får jag ett mejl att mattan finns inte i lager!

7. Dezember 2025

Nylanders mattor är ett toppenföretag!

Nylanders mattor är ett toppenföretag! Jag beställde bla en stor måttbeställd matta som skulle kantas. Jag betalade med kort och bekräftelsen kom direkt. Dagen efter kom ett stort mejl med alla uppgifter med beskedet att de skulle skicka min order i början på nästa vecka. Jag tyckte det var rimligt eftersom den stora mattan behövde klippas till och kantas. På måndagen påföljande vecka fick jag ett mejl om att min order hade skickats och en bekräftelse från DHL. På tisdagen fick jag en bokningsbekräftelse om att min order skulle levereras på Onsdagen. Så på Onsdagen fick jag min leverans hem till min lägenhetsdörr. Kvaliteten på bägge mattorna är suverän! TOPPEN!

10. September 2025

Jag har en undran när F.

Jag har en undran när F.. kommer min matta betalde för den 20/12 2023. Får bara besked att jag ringer dig när jag får tag i leverantören. En undran har han gått under jorden. Det bör inte ta en hel vecka att få tag i vederbörande. Ta gärna kontakt med mig. Jag vill ha mina pengar tillbaka för detta är ju ett skämt hur ni behandlar era kunder. Med vänlig hälsning, Ann Christin Persson, Kristianstad

5. Jänner 2024

Beställde 5 mattor(större och mindre…

Beställde 5 mattor(större och mindre hallmattor). Den ena hade en spricka i sin gummibaksida. Mejlade dem, fick svar samma dag och de skall skicka en ny nästa vecka när den åter finns i lager. Bra kvalite på produkterna f.ö.

26. September 2023

Matta som skräpar och ingen respons

Jag köpte en jättefin dörrmatta i kokos(?), men den hårade av sig så jag ständigt hade dörrmatteskräp i hela hallen. Jag stod inte ut särskilt länge med den mattan.
När jag hörde av mig till butiken och klagade på mattan fick jag inget svar överhuvudtaget. Riktigt uselt!

12. April 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen