Erg tevreden
Erg tevreden, super snelle levering en vooral geen rare reflecties buiten in de zon. Kan gelukkig altijd goed op mijn scherm kijken. Top!
NYRAL maakt premium anti-blauwlicht screenprotectors voor iPhone en MacBook. Onze filters zijn getest door SGS en blokkeren tot 95% van het schadelijke HEV-blauwlicht (380-430nm), zonder zichtbare tint op je scherm. Minder vermoeide ogen, dezelfde beeldkwaliteit. Ontworpen in Nederland, verzonden met PostNL.
Vogelkers 12, 5268HH, Helvoirt, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Super fijne screenprotector! Het scherm blijft mooi helder, en de touchscreen blijft net zo soepel werken als zonder screenprotector.
Het installeren gaat gemakkelijk dankzij de duidelijke instructie die erbij zit.
Ik merkte na een aantal dagen echt dat het mijn ogen minder ‘moe’ maakt.
Zeker een aanrader!
Goede kwaliteit, het is makkelijk te bevestigen met een duidelijke uitleg. Snelle levering was erg fijn!
Erg tevreden!
Het aanbrengen van het plaatje is nog nooit zo makkelijk geweest
Mooie eerste indruk
Ziet er gewoon netjes uit. Alles wat je nodig hebt zit erbij en de uitleg spreekt voor zich.
Ik was bang dat een blauwlichtscreenprotector mijn scherm geel zou maken, maar dat is totaal niet het geval. De kleuren blijven super scherp en helder. Ook de touchscreen blijft goed functioneren!
Prima prijs, 0 kleurverschil en installatie ging foutloos. Geen bubbels, geen gedoe. Eindelijk een blauwlicht-protector die gewoon doet wat hij moet doen.