Vid min offertförfrågan fick jag snabbt svar från Oddes och Emirhan bokade in ett personligt möte. Vi hade ett mycket bra samtal och han ingav förtroende. Efter några dagar valde jag att beställa E... Mehr ansehen
Efter diverse skönmålade beskrivningar av olika batteripaket fick vi kontakt med Oddes och Emirhan. Vi fick då adekvat information och tipps om Emaldo batteripaket som passade våra behov. Vi är nöjda... Mehr ansehen
Helheten Offertförfrågan i november 2025 Jag ville inte ha leverans januari utan Jag valde ett datum i mars vi hade bara en vecka då som vi var hemma. Materialet kom måndag elektrikern kom onsd... Mehr ansehen
Hyllie Boulevard 34, 215 32 Malmö, 215 32, Malmö, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Helheten
Offertförfrågan i november 2025
Jag ville inte ha leverans januari utan
Jag valde ett datum i mars vi hade bara en vecka då som vi var hemma.
Materialet kom måndag elektrikern kom onsdagen fm fixade igång allt fixade min app körde igång startade i Ai styrning och allt har fungerat sedan.
Även grind styrningen kom igång veckan efter så 1100 kr blev det första månaden
Nu har det gått 7 dagar på nästa månad.
Har dok inte fått några pengar utbetalt ännu.

Antwort von Oddes AB
Först ringer ni och talar om att det fattas en slags kontakt till batteriet och den skickar ni direkt till mig med Posten och därefter skulle Sebastian ringa och hjälpa mig med hur den ska monteras men det är ingen som har hört av sig, men däremot så har jag ringt och fick prata med en kvinna och hon skulle prata med Sebastian och dom båda skulle sedan höra av sig till mig men det händer ingenting tyvärr!
m.v.h. Bengt

Antwort von Oddes AB
Riktigt bra bemötande från första stund (Jimmy som ansv säljare). Inga frågor var för dumma :-) Snabb leverans och bra installations team som var på plats, snyggt och prydligt. Uppföljning efter installation om att allt var ok. Kickback betalning fungerar klockrent. Enkel app.

Antwort von Oddes AB
Riktigt oseriöst företag, lockar med priser men sen kommer det till massa kostnader i efterhand.

Antwort von Oddes AB
Mycket bra batteriinstallation som sköttes av Jimmy på Oddes från första kontakt tills installation slutförts.
Rekommenderas!