De sødeste og mest hjælpsomme personaler. De står altid klar til at hjælpe ved spørgsmål og praktiske ting. Jeg er superglad for at sælge via reshoppit Odense. Butikken er ren, tilgængelig og meget ov... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej Super fin præstation af tøjet, på standen. Registrering af tøjet der skulle sælges fungere rigtig fint. Har haft stand december - januar. Havde ikke fokus på at tøjet der blev solgt i decem... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En fantastisk oplevelse! Jeg havde en stand i tre måneder, solgte over 50 stykker tøj og fik ryddet godt ud i min garderobe. Det er utroligt nemt, da man kan oprette sine varer hjemmefra. Hjemmesiden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk butik med et fantastisk koncept! Deres butik er altid super nydelig, og du føler dig velkommen når du besøger dem. De gør en indsats for at inspirere kunderne både fysisk i butikken, m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Odense er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Thriges Plads 5, 5000, Odense C, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Har haft standleje ved reshoppit 5 gange over de sidste par år, og det fungerer altid fejlfrit. Jeg får altid solgt godt ud af mine gemmer, og der er meget venlig personale til rådighed :?

Antwort von reshoppit.dk Odense
Jeg har haft lejet en stand i 2 uger, hvilket har fungeret godt. Personalet er venligt og der damper samt bøjler til rådighed. Jeg kan især godt lide, at man kan tilkøbe hjælp til oprydning på sin stand, hvis man bliver forhindret i at møde op selv.

Antwort von reshoppit.dk Odense
Nu har jeg haft lejet en stand i reshoppit i Odense 2 gange nu og har været tilfreds alle gange. Jeg handler der også flere gange om mdr. og man kan finde så mange lækre ting der. Kan virkelig kun anbefales at både handle der eller leje en stand ;)

Antwort von reshoppit.dk Odense
Super koncept, men for at komme helt i mål, ville det være et kæmpe plus, at man tydeligt kan se hvilke tøjstørrelser der er på standen.

Antwort von reshoppit.dk Odense
Fungerer virkelig godt og nemt som sælger. Dejlig butik og sødt personale :)

Antwort von reshoppit.dk Odense
Mega god butik med masser af lækkert genbrugstøj. Dejlig stor. Man kan bruge flere timer derinde.😍

Antwort von reshoppit.dk Odense
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.