Snelle verzending, goeie kwaliteit, was prima in orde. Moest 1 item retour sturen (verkeerde maat), en kreeg meteen persoonlijke mail van Odiezon met optie om te ruilen voor maat groter. Prima servi... Mehr ansehen
Vorige maand verbrande ik de bovenkanten van mijn beide handen, 2e en 3e graads verbrandingen. Nu de blaren en open wonden genezen zijn moet ik de littekens beschermen tegen de UV straling. Ik ben ze... Mehr ansehen
2 mooie uv-werende zonnehoeden gekocht online, 1,5 uur later was het al verwerkt en verzonden en 1 dag later heb ik het al ontvangen! Ben erg tevreden over de kwaliteit van de hoeden en snelle verzen... Mehr ansehen
We kwamen onverwachts bij de 'fysieke' winkel. Desondanks werden we met open armen ontvangen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen; de meeste producten op ons wensenlijstje waren voorradig. Od... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Sinds 2001 helpt Odiezon kinderen en volwassenen met diverse huidaandoeningen die gerelateerd zijn met de Zon en de bescherming daarvan. Dit doen wij middels een groot assortiment UV-werende kleding en accessoires.
Haakswold 8, 7961 LE, Ruinerwold, Niederlande
- 0522 470 220
- info@odiezon.nl
- odiezon.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Service kan beter
Er was veel uitverkocht waardoor het lang zoeken was voordat ik iets naar wens gevonden had! Toen ik de bestelling kreeg bleek nog niet alles leverbaar te zijn geweest er ontbrak nog iets. Hier was ik verder niet van op de hoogte gesteld. Jammer!
Snelle levering. Goede communicatie over de bestelling. Eenvoudige website. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Service goed
Ik kreeg in eerste instantie niet de goede maat, maar een telefoontje was genoeg om een dag later het goede te krijgen. Ben over dit uv shirt heel tevreden
heel traag voor te verzenden
heel traag voor te verzenden. na een week nog altijd niets ontvangen. eerst word het geleverd door postnl. nu in 1 keer door de gewone post. heel jammer gekocht voor op reis en nu moeten we vertrekken zonder
ik heb nog steeds niets ontvangen
ik heb nog steeds niets ontvangen. dus geen beoordeling
Vlotte afhandeling
Na het bestellen snel de orderbevestiging gehad en ik ben netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
Sunhoodie besteld voor de Vierdaagse
Sunhoodie besteld voor de Vierdaagse.
Goede pasvorm (beter dan op de foto), super zacht materiaal, geen schuurplekken. Ik heb het idee, dat het shirt me idd goed heeft beschermd tegen sterke zon de eerste dag. Geen zonverbranding.
Heb geen zonnebrand hoeven gebruiken.
Warm was het nog steeds, maar geen brandende hitte. Dat was fijn.
Zweten doe je toch bij die temperaturen en daar valt niet tegenop te smeren.
De legging was niet meer beschikbaar in…
De legging was niet meer beschikbaar in mijn maat en kleur, ik werdt hiervan op de hoogte gebracht en kon kiezen voor een andere kleur of afzien van de aankoop, wat ik ook heb gedaan en mijn geld werdt terug gestort. Zoals het hoort, een correcte afhandeling. 👍
Wel of niet UV-werend?
Website OK, Afwikkeling bestelling OK, Mooi overhemd.
Minpuntje: op de website staat het bestelde overhemd in de groep UV-werend. Op het label van het overhemd staat echter niets over UV (wel over andere kenmerken). Is het hemd nu wel of niet UV-werend?
De service bij Odiezon is correct tot…
De service bij Odiezon is correct tot zeer goed! De levering ( door Post-NL) trekt op niets. Ik ben al 7 dagen aan het wachten en nog steeds geen nieuws over mijn pakketje.
Geen pakket ontvangen
Geen pakket ontvangen. Link in de mail ontbreekt om het pakket te volgen.
Retourneren is een ellende
Retourneren is een ellende. Nergens is daar iets over te vinden op de website en per email wordt er tot nu toe niet gereageerd.
Heb het artikel nog niet ontvangen
Heb het artikel nog niet ontvangen. Groet, Marilyn Heil
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.