Bewertet mit 4 von 5 Sternen

we hebben 4 bedrijven door gekregen waarvan 1 er met kop en schouder bovenuit steekt PowerMee : zeer beleefd stipt en behulpzaam , zeker een aanrader energiewest : prijs offerte per mail met ook... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was simpel om mijn behoefte te beschrijven en door te geven naar een aantal bedrijven dat mij mogelijks konden. Zonder zelf een grote moeite te moeten doen ivm zoeken. Aangezien er verschillende bedr... Mehr ansehen

1. Web-Kollaborationsplattform

Vom Unternehmen geschrieben

Ons concept begon net zoals veel goede ideeën, uit een moment van frustratie. Wij vroegen ons af waarom KMO bedrijven onnodig veel tijd steken in het vinden van nieuwe klanten. Deze tijd is voor KMO'ers kostbaar en dit kunnen ze beter gebruiken voor hun kernactiviteiten. Tegelijkertijd zijn er zoveel mensen die het lastig vinden om de beste deal te vinden voor producten en diensten die maatwerk vereisen. Dat moet toch beter kunnen dachten wij! Deze twee partijen zoeken elkaar zonder dat ze elkaar gemakkelijk vinden. Vanuit deze frustratie heeft Offerte.be zelf de oplossing uitgewerkt: een platform waar we vraag en aanbod sneller bij elkaar brengen. Sindsdien hebben meer dan 200.000 mensen succesvol gebruikgemaakt van ons platform!

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

60 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Geen aanrader

Na telefonisch contact te hebben zouden we gecontacteerd worden door hun partners , echter enkele minuten later een mail gekregen dat ze ons niet kunnen helpen wegens een ongeschikte situatie…
Geen aanrader dus

30. Juli 2024

Veel te opdringerig

Er waren 13 pogingen om ons telefonisch te contacteren tijdens een werkdag, zonder één keer een boodschap in te spreken. Dat is niet oké.
Ik mailde dat ik geen contact meer wou (veel te opdringerig), maar kreeg vervolgens toch weer telefoon (op een feestdag).
Als je het nummer blokkeert, gebruiken ze een ander nummer. Gelukkig komt hun naam telkens op het telefoonscherm.

19. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel veel valse reviews hier

Heel veel valse reviews hier. Het zijn de grootste oplichters die je maar kan tegenkomen. Sturen "leads" door van contacten die niet bestaan of nooit opnemen. Blijf hier van weg als je niet opgelicht wil worden.

14. Februar 2024
Offerte.be-Logo

Antwort von Offerte.be

Beste Mike,
Helaas gaf u niet uw volledige contactgegevens door waardoor wij u niet konden terugvinden.
Met plezier komen we in contact met u om te luisteren naar uw ervaring. Ik kan u alvast gerust stellen, valse reviews doen we niet aan mee. Onze +600 bestaande partners zullen een schitterende samenwerking kunnen beamen.
Mvg,
Het Offerte Team.

super gemakkelijk

na mijn aanvraag ,in contact gebracht met 4 bedrijven die mijn werken wilden uitvoeren en een offerte zijn komen maken na huisbezoek. En hebben daar 1 bedrijf uit gekozen om dat te komen uitvoeren . Kortom super gemakkelijk eigenlijk

25. Jänner 2024

Zeer snel!

Na het invullen van de vragenlijst kreeg ik de volgende dag al een telefoon met wat meer vragen en uitleg over hoe zij te werk gaan. Diezelfde week nog 3 bedrijven aan de lijn gehad die via offerte.be op de hoogte waren gebracht. Aanvraag ,3 offertes en mijn uiteindelijke beslissing waren binnen 1 week geregeld. Top!

16. Jänner 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alleen DM Solar kwam langs

Alleen DM Solar kwam langs , en ik kreeg de juiste inlichtingen en omdat ik een terugdraaiende teller heb , is een aankoop voor batterijen niet nodig . Wel houw ik contact met deze persoon , mocht mijn terugdraaiende teller vervangen worden .
Een 2° firma uit Kortrijk nam telefonisch contact op ; de persoon was danig onbeleefd en omdat ik eerst documentatie wilde ontvangen ,via mail , sloeg hij de telefoon toe....goe bezig !! Ik heb zelfs niet verstaan welke firma dit was.

11. Jänner 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Snel gematcht, aan foute firma's

We zijn zeer snel door drie firma's gecontacteerd. Helaas bleken zij niet geschikt voor de werken. Waarom wordt niet iets gedetailleerder opgevraagd wat er precies moet gebeuren (in ons geval: isolatie plat dak en dus geen zadeldak)?

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nog maar met twee bedrijven contact gehad.

Heb twee bedrijven laten komen die beide een goede uitleg hebben gegeven met twee verschillende voorstellen. Gezien wij meer specifieke info nodig hebben op technisch en elektrisch vlak zouden wij toch graag nog enkele bedrijven gesproken hebben. Heb contact genomen maar nog geen feedback gekregen.

PowerMee : een aanrader

PowerMee : zeer beleefd stipt en behulpzaam , zeker een aanrader
energiewest : prijs offerte per mail met ook veel uitleg
Elga : heeft een afspraak gemaakt en 10 min voor hij aanwezig moest zijn een bericht gestuurd dat hij er niet kon geraken en verder niets meer van gehoord
Be united : heeft opgebeld en gezegd dat ze in de eerste 4 weken geen plaats hadden voor een afspraak

Simpel en effectief

Aangezien er verschillende bedrijven werd aangesproken kon ik ook makkelijk offertes vergelijken en kiezen.

2. Jänner 2024

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr