Op de website is een makkelijk de juiste keuze te maken. De filters zorgen dat je snel naar de producten wordt verwezen die aan je voorwaarden voldoen. Bestellen gaat heel eenvoudig. De levering is ui... Mehr ansehen
Zeer duidelijke info op de website. Heb vergeleken met verschillende sites. Bij jullie zaten de prijzen zeer scherp, de info was correct (liet te wensen over op vele andere sites). Bestelproces ve... Mehr ansehen
De Carioca inktuitwisser Inkiller, met twee punten 50 stuks is de beste prijs/kwaliteit inktkiller die je kan kopen. 50 Stuks is direct genoeg om een gans jaar door te komen. Officetown heeft een snel... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
OfficeTown levert in heel Nederland en Belgie kantoor-, school-, en hobbyartikelen. Besteld op maandag tot en met donderdag voor 19.00, vrijdag voor 15:00 uur normaliter de volgende werkdag geleverd.
Bellweg 35, 6101XA, Echt, Niederlande
- info@officetown.eu
- officetown.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Snel en efficiënt !
Zoals beloofd snel afgeleverd tegen zéér betaalbare prijs-kwaliteit.
Voor herhaling vatbaar.
Livraison rapide et produit fidèle à la…
Livraison rapide et produit fidèle à la description !
Rien à redire, top !
Snelle verzending.
Op aanraden van de fysio potloden voor m’n dochter besteld. Snel geleverd en goed verpakt. Site werkt prima & alle info via mail ontvangen.
Snelle service
Snelle service, alles netjes verpakt.
De eerste maal dat ik bij jullie een…
De eerste maal dat ik bij jullie een bestelling gedaan heb. Deze was snel geleverd en heel mooi verpakt. Het was een aanrader gr
Prima stellingkast
Prima stellingkast, snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten, degelijk.
Overall zeer tevreden
Grote bestelling gedaan
Grote bestelling gedaan. Fijn dat dat er veel updates over de bestelling kwamen
Super
Zeer snelle levering. Geweldige prijs als je een bepaald budget hebt. Mooie en leuke stiften.
Goed en snel👍
Snelle levering en geweldige pennen ☺️
Gunstig geprijsd, snel besteld en geleverd
De prijs was aanzienlijk lager dan die van de concurrenten. De online bestelling verliep snel en soepel. Het bestelde artikel werd snel en onbeschadigd geleverd.
Mooie en praktische kluis aan een goede prijs
Snlelle levering
Goede prijs
Zeer goed verpakt!
Bedankt!
Gewoon alles goed
Goed verpakt. Redelijk snel verzonden. Emails (orderbevestiging, factuur) duidelijk. Gewoon alles goed.
Goede en correcte prijs
Goede en correcte prijs, hele snelle levertijd.
Snel en accuraat
Perfect zoals ik mij voorgesteld had.
Perfect zoals ik mij voorgesteld had.
Aan een goede prijs en bovendien snel geleverd.
Snelle levering van de schorten
Snelle levering van de schorten. Lijken precies op wat er op de website stond.
Goede en snelle levering
Misleidend product en slechte klantenservice
De omschrijving van het product op de website blijkt ronduit misleidend. Het product dat ik ontving, voldoet totaal niet aan de verwachtingen die gewekt werden.
Toen ik hierover contact wilde opnemen, bleek de klantenservice telefonisch niet bereikbaar te zijn. Ik heb geprobeerd te bellen, maar kreeg geen gehoor. Ook via e-mail is er nog geen reactie gekomen, ondanks dat ik mijn klacht duidelijk heb uitgelegd.
Het gebrek aan communicatie en de misleidende informatie maken dit een frustrerende en teleurstellende ervaring. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af.
Top service. Supersnelle nazorg.
Uiteindelijk Top! Reset van eerste product werkte niet. Verpakking was sterk aaneen geplakt alsof ze voorheen al geopend was. Batterijen bleken geplet, maar na één simpele mail kregen we 2 dagen later al een perfect exemplaar aan huis geleverd.
Bedankt voor de snelle service en het vertrouwen Office Town.
Vriendelijke groeten vanuit Antwerpen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.