Heel snel, binnen 1 dag, heb ik bericht gekregen dat mijn schade is afgehandeld van de woonverzekering en dat ik het offerte bedrag terug krijg binnen 5 dagen. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. I... Mehr ansehen
Zeer slechte ervaring mee! Je hebt een verzekering tot €5000,00 dus zeker niet de goedkoopste basis verzekering! En dan worden de medicijnen en daarna de behandelingen niet betaald omdat de limiet va... Mehr ansehen
Wij betalen al 15 jaar premie voor onze hond, 5 jaar geleden is dit over gegaan van eerst proteq naar reaal en vervolgens OHRA. We hebben het duurste pakket in al die jaren amper wat gedeclare... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
snelle afhandeling zonder moeilijke vragen
Mijn verwachtingen zijn overtroffen.
Ik ben tevreden en kan iedereen de woonverzekering aanbieden.
Bizar waardeloze klantenservice
Na 50 minuten in de wacht nog steeds…
Na 50 minuten in de wacht nog steeds geen contact. Het bandje wordt dan zeer irritant. Het geeft al 50 min aan dat de medewerkers in gesprek zijn met een ogenblik geduld aub. Hoelang is bij Ohra een ogenblik? Dus als je het niet online kunt regelen heb je een probleem. Geen of heel langdurige wachttijd! En dit is alleen nog maar de serviceafdeling. Ik lees elders dat je uiteindelijk als je geluk hebt en contact krijgt je mogelijk weer naar een afdeling wordt doorverbonden en weer langdurig id wacht komt. Wees gewaarschuwd. Jaaaaa, hoera na 50 min contact. Deze medewerker kon de vragen gelukkig zelf goed en netjes beantwoorden. Medewerker bood zelfs op nette wijze excuus aan vd lange wachttijd. En gaf daarbij nog aan dat ze bezig zijn met het oplossen hiervan. Dat laatste heel netjes.
Belachelijk hoge verhoging ten onrechte!
Zeer slechte ervaring mee! Je hebt een verzekering tot €5000,00 dus zeker niet de goedkoopste basis verzekering! En dan worden de medicijnen en daarna de behandelingen niet betaald omdat de limiet van €500,00
Is bereikt (dat in de kleine lettertjes staat!). Verder hebben ze dit jaar met 26% de verzekering verhoogd ipv € 56,99 is het nu €74,99 geworden!! Echt slecht. De reden van de verhoging klopt niet, ze geven aan dat de kosten van de dierenarts hoger zijn geworden, maar ze hebben sowieso een maximale vergoeding die ze uitkering en deze zijn niet verhoogd, dus dat is een onzin argument!
Very disappointed with my experience…
am very disappointed with my experience with OHRA.
I have been insured with them for around 3 years (liability and health insurance), and this was my first time needing assistance after an accident. Unfortunately, the support I received was extremely poor.
I spent hours on the phone with customer service. Each time, I was told that my case was not handled by them and that I would be transferred to the responsible department. However, I was repeatedly put on hold without any clear explanation, and in the end, no one was able to provide actual help or guidance.
I had already sent my claim form and the related documents, but they informed me that they could not see anything in their system. When I asked whether my documents had been received, they could not confirm it and did not offer any solution or direction.
Overall, I received no support, no clear communication, and no guidance on how to proceed. This experience has been frustrating and a complete waste of time.
I expected much better from a company I have trusted for years.
Onjuiste en dubbelzinnige informatie…
Onjuiste en dubbelzinnige informatie verstrekking door hun, geen empathie en je moet alles zelf maar zien uit te zoeken en regelen en zelf betalen. Je krijgt niks vergoed van ze als ze het kunnen bewerkstelligen, Volgend jaar zit ik bij wel een professione zorgverzekeraar.
Duur en slecht bereikbaar.
Zeer slechte bereik,onvriendelijk personeel.Heb daar verschillende verzekeringen lopen,afgezien dat het heel duur is, in het bijzonder huisdierenverzekering zijn ze heel slecht bereikbaar!huisdierenverzekering is pepper duur en afhandig dierenkosten zijn slecht te declareren!
Hier zeker geen huisdierenverzekering nemen want je krijg er spijt van!
Jaarlijkse premiestijging 35% autoverzekering
Een premiestijging autoverz. is gebruikelijk gezien de huidige ontwikkelingen maar toen ik 35% stijging constateerde had ik toch behoefte aan (en m.i. recht op) meer toelichting. Mevrouw B. van Ohra nam al erg defensief en vijandig de telefoon aan. De onderbouwing? Komt ie: "Kijkt u wel eens in uw portaal?" "Dat wat in de brief staat mevrouw, dat is de reden". Dat er redenen zijn voor van een stijging begrijp ik, dat staat in de brief, maar 35%?? Toen las ze de 2 premies op die ik eerst betaalde en nu betaal en kon ook nog rekenen wat het verschil aan euro's was. "Dat is de reden mevrouw" Kon ze nog belerend vermelden. Knap! Veel deskundiger was ze niet. Dus het gesprek snel beëindigd, om tijd over te houden voor het melden bij de instanties en snel op zoek naar een andere verzekeraar! Cursusje empathie zou mevrouw niet misstaan.
Complicated onboarding and Poor Customer Service
Complicated onboarding and very poor customer service
Huisdieren verzekering is oplichting
We hebben het duurste pakket in al die jaren amper wat gedeclareerd en nu door ouderdom van onze hond wat gebreken ontstaan doet OHRA vooral veel moeite om zo min mogelijk te betalen.
Hoge eigen risico’s en schijnbaar hebben we geen aanvullende tanden verzekering.
Telefonisch onbereikbaar en geen enkele empathie.
Neem geen huisdieren verzekering hier het is OHRA alleen maar te doen om premie binnen te harken.
De dieren verzekering is heel slecht.
De dieren verzekering is heel slecht.
Zo slecht dat ik iedereen adviseer om iets anders te nemen
Mijn hond is na 15 jaar overleden maar de consulten ,de euthanasie en de crematie wordt niet vergoed .
Dat hele bedrag bestaat uit eigen risico en eigen bijdrage .
Het is te gek voor woorden want dit is oplichting.
Ik ga ze niet eens bellen want ze hebben maling aan mij.
Maar wel elke maand 49,50 afschrijven.
Deze mensen moeten hun ogen uit hun kop schamen.
Ik hoop dat veel mensen dit lezen en hun verzekering bij OHRA opzeggen.
Zeer positieve autoverzekering ervaring
Zeer positieve ervaring met OHRA. Mijn schadevrije jaren uit zowel de Verenigde Staten als Europa werden zorgvuldig beoordeeld en zonder problemen geaccepteerd (in totaal 14 jaar).
De communicatie was duidelijk en professioneel. Mijn dossier werd snel opgepakt, de polis aangepast en de premie correct herberekend en verrekend.
Na een frustrerende ervaring bij Allianz Direct Nederland, dat slecht bereikbaar was en waar ik vastliep in standaardreacties was is dit echt een wereld van verschil. Ook premie is meer dan 60% goedkoper!
Rommelige website
Wij hebben een dierenverzekering en via hun website kun je declaraties indienen. Er staat notabene vermeld: u kunt maximaal 3 bestanden uploaden. Hierop hebben wij dus 3 declaraties geupload. Krijgen we een mail, dat er maar 1 declaratie per keer kan worden ingediend. Wel erg rommelig daar zeg!
Onbereikbaar en onmogelijk om iets te regelen
Zeer frustrerende ervaring. Er is geen contact te krijgen met de klantenservice en inloggen lukt niet omdat de activatie-e-mail uitblijft. Hierdoor wordt het regelen van een opzegging onnodig lastig. Dit is wat mij betreft onacceptabel. Verzeker je dieren liever bij een partij die wel bereikbaar is en haar klanten serieus neemt.
Zeer onvriendelijke klantenservicemedewerker
Na twee weken geleden een zeer beroerde ervaring met de klantenservice gehad te hebben, besloten een review achter te laten op Trustpilot en wat schetst mijn verbazing? Ohra scoort niet meer dan ene 1,6 en er zijn veel klachten over de klantenservice.
Ik had al in de app en op hun website gekeken of ik een antwoord op mijn vraag, over de polis, kon vinden maar niet dus.
Wordt er opgenomen op een niet zo vriendelijke manier, het is immers de toon die de muziek maakt. Ik leg uit waarvoor ik bel maar word er herhaaldelijk als een klein kind op gewezen dat ze een digitale verzekering zijn en dat ik zelf in de app moet kijken.
Ik voelde me als een kind afgeblaft en gekleineerd.
Ik ben super tevreden over de huisdierenverzekering van OHRA
Ik ben super tevreden over de huisdierenverzekering van Ohra. Zeer snelle afhandeling van de declaratie! Hebben een zieke hond en best veel declaraties de laatste tijd. Als ik de declaratie indien heb ik meestal de volgende werkdag het geld op de rekening. SUPER. Ik heb dit bij een andere huisdierenverzekeraar wel anders meegemaakt.
Dit gaat over de huisdierverzekering
Dit gaat over de huisdierverzekering. Al jarenlang diverse honden bij Ohra verzekerd en ik ben zeer tevreden! Ja, de premies zijn hoog en ja, sommige zaken zijn uitgesloten maar dat is bij alle verzekeringen. Mensen zouden vóór het afsluiten eerst eens goed de voorwaarden moeten bestuderen. Dan kom je ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Bij mij zijn alle onkosten altijd 80% vergoed en vaak staat de vergoeding de andere dag al op de rekening. Daar kunnen de concurrenten nog een voorbeeld aan nemen. Minpunt is dat er nu ook een eigen risico is ingevoerd.
Ik heb gisteravond een reisschade…
Ik heb gisteravond een reisschade gemeld en had paar uur later al bericht dat schade afgehandeld is.
Wat een snelle reactie!
Slechte schadeafwikkeling
Slechte schadeafwikkeling, tijdrovend, heel slecht bereikbaar en misleidende reviews op de website van Ohra, kortom wegwezen bij deze maatschappij.
Verschrikkelijke communicatie.
Verschrikkelijke communicatie.
Vooral in dringende/noodsituaties.
100 soorten bandjes en keuzes. Ook als je de SOS-lijn belt. Oja, en als klap op de vuurpijl terwijl je dringend iemand nodig hebt: de chat-bot..
Die je uiteindelijk wéér een ander telefoonnummer geeft na heel veel vragen..
Heb je eindelijk iemand aan de telefoon, is dat toch blijkbaar niet diegene die je nodig hebt. Word je doorverbonden naar weer een standaard bandje die je al heb gehoord en dit zeker een kwartier lang. Daarna stuurt iemand een berger, duurt veel langer dan gezegd.
Je belt op om te vragen: hoe nu verder? Dan word er gezegd dat ik naar een willekeurig garage kan rijden binnen 20km. Nog nagevraagd of dit echt op deze manier kan, mij leek het namelijk al bijzonder. Maar nogmaals dit kon gewoon...daarmee afdoende en opgehangen. Gelukkig zei de berger dat het normaal niet zo gaat en dat ik eerst even rond moest bellen of er überhaupt plek is bij een garage. Zo gezegd, zo gedaan: nergens plek en/of nergens vervangend vervoer. Met de berger mijn auto zo goed als mogelijk geducted-taped en de berger heeft een test-ritje in mijn auto gemaakt om te kijken of het veilig was om te rijden. Dit was gelukkig zo, nu 1 week later rijd ik nog zo omdat er nergens plek en vervangend vervoer is.
Ik zit echt na te denken om hierdoor over te stappen naar een andere firma.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.