Øjensynlig Bewertungen 17

4. Brillen-Großhändler
  5. Optometrist
  6. Sonnenbrillengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Øjensynlig er en anderledes optikerforretning. Vi er ikke en kædebutik, men os selv. Det betyder at vi selv bestemmer udvalget af briller og kontaktlinser. Vi er alle 4 optometrister og kontaktlinseoptikere. Vi vil gerne kendes for vores passion til optik, service, kvalitet og faglighed, både inden for brilleløsninger, kontaktlinser, speciallinser og tørre øjne. Vi giver en ærlig og personlig rådgivning. Vores stel finder vi på bl.a. messer i ind- og udland. Vi elsker noget anderledes, og mange af vores stel er fra små spændende leverandører. Vi har stel til små og (meget) store ansigter. Desuden har vi et stort udvalg af børnebriller, solbriller og sportsbriller.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

En kæmpe anbefaling af Øjensynlig

En kæmpe anbefaling af Øjensynlig!

Jeg har i mere end et år haft problemer med mit ene øje - det hele startede med en rids på hornhinden, og så fortsatte forløbet ellers med flere besøg hos diverse øjenlæger, øjenbetændelser og gentagende problemer med smerter og lysfølsomhed grundet ridsen på hornhinden. Efter lange omveje bliver jeg anbefalet kontaktlinser til at sove med, og her kan jeg læse Øjensynlig er eksperter.
Jeg har aldrig følt mig i så trygge hænder - her er fantastisk vejledning, god tid og enormt grundige undersøgelser.

Jeg har fået min hverdag tilbage uden bekymringer, om hvorvidt øjet gør ondt eller pludselig bliver irriteret.

Leder du efter kompetent hjælp fra dygtige og grundige fagfolk er Øjensynlig helt klart et besøg værd!

9. März 2026

Antwort von Øjensynlig

Hej Michelle. 1000 tak for at dele din anbefaling. Vi er glade for at vi har kunnet hjælpe dig. Hilsen Øjensynlig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte solbriller hos Øjensynlig.

Købte solbriller hos Øjensynlig.

Endte med at komme ud med noget helt anderledes end jeg havde forestillet mig at jeg havde brug for. :) (hvilket er positivt i denne sammenhæng)

Behagelig betjening, kyndig vejledning, intet købepres og fair priser.

Næste gang jeg skal købe briller vil jeg helt sikkert kigge ind igen.

Nu kan sommeren bare komme an!

Tak.

10. März 2026

Antwort von Øjensynlig

Hej Andreas. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig :-) God sommer og nyd solen. Mvh Øjensynlig

Simpelthen fantastisk

Simpelthen fantastisk. I mange år, har jeg lidt af tørre og røde øjne, som også gjorde ondt.
Mit besøg hos øjensynlig, var fantastisk
Grundig undersøgelse af mine øjne og en plan og behandling kom i gang. Tusinde tak for hjælpen jeg har næsten ingen øjengener mere.,

20. Jänner 2026

Antwort von Øjensynlig

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig :-)

Briller

En rigtig god optikker. Kan varmt anbefale den butik.

30. Jänner 2026

Antwort von Øjensynlig

Tak for din anmeldelse :-)

Optikker i verdensklasse

Jeg kom ind til Øjensynlig da jeg i perioder lider af tørre øjne. Jeg havde ondt i mit venstre øje som også gjorde ondt. Jeg var lidt bange for, der var en rids på hornhinden. Det var der desværre også. Line printede billeder ud til mig og skrev en meget fin beskrivelse af ridsen osv. Hun sagde jeg straks skulle søge vagtlæge. Det gjorde jeg selvfølgelig. Han ringede til en øjenlæge som med Lines gode beskrivelse startede mig i behandling og sagde, jeg skulle kontakte en øjenlæge dagen efter.
Dagen efter var jeg hos øjenlæge, som konstaterede den samme rids som Line. Jeg havde medbragt papirerne fra Line, så han kunne se de fund, hun gjorde. Han roste Lines arbejde og sagde “ det er virkelig godt optikker arbejde”.
Det blev weekend og mandag morgen ringede Line til mig, og spurgte hvordan det gik. Tirsdag var jeg igen hos øjenlæge Jeg kørte forbi Line for at fortælle, hvordan det gik, og medbragte lidt chokolade til butikken. Hun kiggede også på mine øjne, og kunne som øjenlægen også se en bedring.
I dag er jeg afsluttet hos øjenlægen. Han roste igen Line og spurgte hvilken butik det var. Han var inde og kigge på hjemmesiden, og sagde han ville kigge nærmere på den.

Jeg kan kun give Øjensynlig min aller bedste anbefaling. Line hjalp mig med mine tørre øjne for et par år siden, hun er top professionel og overser ikke noget.
Da jeg fik en rids på hornhinden nu, har hun igen været super professionel og vist en omsorg, jeg aldrig har mødt hos en optikker før. Jeg er så taknemmelig.

4. Dezember 2025

Antwort von Øjensynlig

Kære Mille. Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig og hurtigt få dig sendt videre og i behandling, Hilsen Line, Øjensynlig

Bedste optikker

Altid imødekommende og kompetente medarbejdere. De har det bedste udvalg i stel og står altid parate til, at hjælpe.
Elsker og gør alt for at handle lokalt👏👏👏

29. November 2025

Antwort von Øjensynlig

Hej Nina. Tak for din anmeldelse - det gør os glade og stolte :-) Hilsen Øjensynlig

Virkelig positiv oplevelse

Tog turen fra København til Sorø for at få lavet en 'tørre øjne' undersøgelse hos Line og blev mødt med høj faglighed og ikke mindst virkelig stor imødekommenhed og tid til mig som kunde. Jeg gik derfra med en klar plan og ikke mindst ro i maven. Kan varmt anbefales!

9. Oktober 2025

Antwort von Øjensynlig

Kære Julie. Tusind tak for din anmeldelse. Det er så dejligt at kunne gøre en forskel. Mvh Øjensynlig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid fantastisk service og føler mig…

Altid fantastisk service og føler mig helt tryg og i meget kompetente hænder, når jeg får lavet linsekontroller. Alle med briller eller linser burde unde sig selv glæden ved yderst professionel og hjertevarm service og betjening.

27. Oktober 2025

Kære Marloes. Tusind tak for de flotte ord :-) Mvh Øjensynlig

Tørre øjne

At have tørre øjne er belastende, og øjenlægen siger prøv dig frem. I Øjensynligt fik jeg undersøgt øjnene, og fik vejledning i at afhjælpe generne. Tak

30. Oktober 2025

Antwort von Øjensynlig

Kære Birgitte. Tak for de fine ord. Vi er altid glade for at kunne vejlede :-) Mvh Øjensynlig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med den…

Jeg er meget tilfreds med den undersøgelse og vejledning, jeg har fået hos Øjensynlig i Sorø. Jeg vil klart anbefale alle, der lider af tørre øjne til at henvende sig her.

23. Oktober 2025

Hej Ingelise.
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig. Med venlig hilsen Øjensynlig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetent hjælp og et smil!

Hos Øjensynlig får man altid kompetent hjælp og et smil! Det har været svært for mig at få passende kontaktlinser, men Line gav ikke op - og nu har jeg en god og brugbar løsning. Og ved tvivlspørgsmål står de altid til rådighed i butikken. En klar anbefaling herfra!

29. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Øjensynlig - fagligt højt niveau og god hjælp

Øjensynlig har på fineste vis, hjulpet mig frem til briller, som jeg er blevet rigtigt glad for. Jeg troede aldrig, at jeg skulle blive glad for at gå med briller. Det er jeg nu.
Tak for sød og professionel hjælp.
De får min varmeste anbefaling.
Asta

26. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse ved køb af nye briller

Personalet er virkelig søde og imødekommende, og servicen er i top. Der bliver taget den tid til den enkelte kunde, som er nødvendig.

Jeg fik skiftet det ene brilleglas og lavet en ekstra synsprøve gratis for at sikre, at alt var perfekt.

28. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have været ved en lavpris…

Efter at have været ved en lavpris optikker, hvor jeg leverede brillerne tilbage. Prøvede jeg Øjensynlig i Sorø - købte et Alm. briller og et par solbriller. Jeg er meget tilfreds med de Alm. briller, solbrillerne drillede lidt (øjenvipper ramte glassene) jeg har nu fået et 3. Par, med bedre glas og er meget tilfreds. Super grundige og høj service i Øjensynlig - kan varmt anbefales

12. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hjælp mod tørre øjne

Jeg havde mange problemer med tørre øjne til en grad hvor det gik ud over både arbejde og socialt liv selvom jeg tog øjendråber. Min øjenlæge sagde man ikke kunne gøre noget ved det.
Jeg er lige blevet færdig med en måneds forløb baseret på undersøgelser fra øjensynlig og mine øjne har det nu normalt så længe jeg tager øjendråber og bruger varmepude nogle gange.

Derudover har de en hyggelig stemning og man får forklaret resultaterne på en god og visuel måde så man kan følge med i hvad der foregår.

Klart en tur fra København værd hvis man lider af tørre øjne.

31. Oktober 2022

Super god service

Super god service! Blue light brillerne virker overaskende godt, man får en helt anderledes søvn. Jeg bruger personligt meget tid foran computeren, og de var rigtig gode til at guide mig i den rigtige retning.

23. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr