Vi købte en Audi A6 hos Osbech Cars med Brian som sælger, og vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Fra første kontakt oplevede vi en professionel og imødekommende service. Efter vi ko... Mehr ansehen
Brian og Co hos Osbech Cars giver den varmeste og mest kompetente service. Vi havde brug for en ny elbil hurtigt og Brian sørgede for alt til os. Fra kompetent behovsafdækning, fin prøvekørsel, god fo... Mehr ansehen
Vi kan kun give vores allerstørste anbefaling til Osbech Cars. Fra første kontakt har Brian været helt igennem fantastisk. Han har mødt os med ærlighed, nærvær og en oprigtig interesse i at fin... Mehr ansehen
Ærlig og lynhurtig kommunikation prægede dagene op til afhentningen af vores BMW - intet spørgsmål var for småt eller stort.. hos Kenneth og Brian opleves sublim kunderådgivning og service fra start t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til vores bud på en mere digital bilforretning. Vi bor i hjertet af København på Sankt Annæ Plads. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive. For besigtigelse af en af vores biler booker vi en fremvisning, og har sat tid af til dig.
Sankt Annæ Plads 13, 1250, København K, Dänemark
- info@olcars.dk
- olcars.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Har 2 gange handlet hos OL Cars og har…
Har 2 gange handlet hos OL Cars og har hver gang fået en fantastisk vejledning og service. Begge gange fik jeg lige præcis den bil, som passede mig bedst. Efter at have spurgt ind til mine krav og ønsker, har OL Cars haft is i maven og fundet den rigtig bil, til den rigtige pris til mig. Vil klart handle hos dem igen!
Professionel video fremvisning og persoinlig service
Video fremvisning af brugt bil.
Et super godt koncept hos Osbech Laursen Cars, var årsag til at vi købte en brugt bil efter en meget udførlig og professionel video fremvisning.
Alle spm og forhandlinger var tilendebragt inden personligt møde.
Desuden god, professionel og personlig service ved afhentning.
Well done Brian Osbech

Antwort von Osbech Laursen Cars
En fornøjelse at handle med dig Brian.
En fornøjelse at handle med dig Brian.
Virkelig en fantastisk service du gav mig, og hjalp mig gennem bilsalget.
Tak for god behandlingen!

Antwort von Osbech Laursen Cars
Jeg har købt bil hos Olcars
Jeg har købt bil hos Olcars, har fået den fineste behandling hele vejen igennem, fra første samtale til garantiperioden udløb, jeg kan kun give min varmeste anbefaling, og vil helt sikkert kigge der når jeg igen skal skifte bil.
Henning Andersen

Kan varmt anbefales
Fik god rådgivning og vejledning undervejs i mit bilkøb. Bilen blev leveret som aftalt og kører fantastisk. Kan varmt anbefale at bruge Olcars.

Antwort von Osbech Laursen Cars
Har købt flere biler af Kenneth, er meget imponeret over den rådgivning, service og hjælpsomhed jeg har fået. Især hvis der er opstået spørgmål efter handlen har været afsluttet.
Audi A6 2016
Vi købte en Audi A6 fra 16, som vi er sindsygt glade for.
Her er en virksomhed som er skåret ind til benet, nemlig til det vigtigste, servicen. Bedre service finder man ikke andre steder. Vi fik leveret bilen klargjort, nysynet og indregistreret. Kæmpe optur.
Tak.
Super service!
BMW 330e - Tak til teamet
Hej Kenneth,
Tak for handlen, vores "nye" BMW 330e kører bare perfekt.
Og tak for den personlige service i har givet, det betyder rigtig meget når man skal ud og handle.
Hils dit team og sig tak for hjælpen.
VH,
Klaus
Useriøse fra start til slut.
Useriøse fra start til slut.
Jeg har været i kontakt med en af jer. I ringer og lyder vældig interesseret, men jeg har brug for en dag eller to til at tænke mig om. Jeg hører ikke fra jer igen, men ringer til jer og der sidder personen i røret så til møde og lover at ringe i løbet af time, men dette sker naturligvis ikke. Efterfølgende ringer jeg til jer igen, men forgæves. Nok de absolutte mere useriøse bilforhandlere jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med.

Tak for denne gang
Hej Brian
Vi takker for weekendens handel med BMW’en
Det var en sand fornøjelse at møde dig, og vi synes alt gik godt.
Bilen lever mere end op til vores forventninger og vi er SÅ glade for den.
Håber vi kan gøre en god handel sammen en anden gang
De bedste hilsner fra Rikke og Peter

Antwort von Osbech Laursen Cars
Profesionelle og helt fantastisk…
Profesionelle og helt fantastisk service. Har brugt deres tid mange gange og hver eneste gang er jeg blevet budt velkommen. Derfor var der ingen betænkeligheder da drømmebilen dukkede op på deres salgsliste. Helt klart et sted der skal opleves. 5 flotte stjerner herfra.

Antwort von Osbech Laursen Cars
Har lige købt bil hos OSBECH LAURSEN…
Har lige købt bil hos OSBECH LAURSEN CARS. Brian var en fornøjelse at handle med og man følte sig i gode hænder. Tak for en dejlig oplevelse og en god bil.
Mvh
Christian

Faktisk oplevelse fra start til slut
Faktisk oplevelse fra start til slut
Brian gav en troværdig beskrivelse af bilen og vi blev bestemt ikke skuffet da vi så den. Super gennnemgang og Brian svaret på alle spørgsmål, klart og var meget ærlig. Fedt koncept i har og vi vil gerne handle med jer en anden gang.
Hilsen et par glade bilejere af en lækker bil 👍

Antwort von Osbech Laursen Cars
En stor fornøjelse af handle med…
En stor fornøjelse af handle med Kenneth Laursen hos Olcars.
Jeg kan varmt anbefale at handle med Olcars.

Virkelig god betjening
Virkelig god betjening! Supersøde medarbejdere der gav os virkelig god rådgivning! Vi kan varmt anbefale Olcars, der til forskel fra mange andre bilforhandlere har kunden i centrum. Vi er blevet vejledt og rådgivet efter alle kunstens regler og har ikke noget at udsætte på hverken den telefoniske eller den personlige kontakt. Vi har fået supergod vejledning og vi er rigtig glade for vores nye bil og har følt os godt behandlet hele vejen. Næppe sidste gang vi køber bil der.

Antwort von Osbech Laursen Cars
Vi har købt en Honda som vi er super…
Vi har købt en Honda som vi er super glade for :) ... super professionel behandling, skøn bil... hjælpsom, effektiv og behagelig service. tak for handlen. Mvh Mette

Handlende bil med Kenneth. Fin fin oplevelse
Handlende bil med Kenneth, og det var en særdeles behagelig og god oplevelse. Gennem min tid har jeg handlet bil en hel del gange, samt arbejdet med bilbranchen. Det er mit helt klare indtryk, at man her har fat i den længe, ende både hvad angår pris, produkt og selve handlen. Kenneth fremstår særdeles professionel og kompetent, og jeg handler meget gerne her igen, og kan kun give min varmeste anbefaling. En anderledes bilforretning med rigtigt fine varer på hylden og godt købmandskab. Tak for handlen,

Antwort von Osbech Laursen Cars
Magen til betjening skal man lede længe…
Magen til betjening skal man lede længe efter! Meget utraditionel og helt i top! Vi kan varmt anbefale Olcars, der til forskel fra de store etablerede bilhuse har kunden i centrum. Og det er jo rart som kunde, at føle sig taget seriøs i en bilhandel!

Professionelt og kundeorienteret
Hele købsprocessen både Kenneth og Brian var fremragende professionalt og bilen leve op til vores ønske 100% så 5 stjerne fra os:) Vores næste bil bliver købt fra dem næste gang også!

Antwort von Osbech Laursen Cars
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.