Oliviers & Co Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oliviers og co. er i en helt særlig klasse. Der er få steder, hvor man bliver behandlet så varmt og nærværende som her, og deres produkter er uovertrufne. Vi har 12 personer til en privat olivenoliesm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en skøn oplevelse at modtage sin pakke fra Oliviers & Co. Det er de mest fantastiske olier og balsamico eddike der findes. Også deres flasker og propper som vi modtog denne gang til at g... Mehr ansehen

1. Delikatessengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Specialbutik med verdensklasse ekstra jomfru olivenolier, trøffelprodukter, balsamico, eddiker og andre udsøgte delikatesser på hylden. I butikken på Gammel Kongevej kan du få professionel gourmet-rådgivning, og du kan smage dig frem og gå på opdagelse i de unikke produkter. På webshoppen oliviersogco.dk kan du dykke ned i det velassorterede udvalg og finde lækre opskrifter, viden om olivenolie og masser af gourmet-inspiration.

Hervorragend

Fantastisk olie

Fantastisk olie, fantastisk betjening

26. September 2025

Kære Jakob

Tusind tak for dejlige ord og stjerner! Vi har de sødeste kunder :)

Top kvalitet

Fantastiske produkter, kundeservice og levering. Top kvalitet og især deres figenbalsamico er “to die for” 😋

26. September 2025

Antwort von Oliviers & Co

Tusind tak for dejlige ord og stjerner - vi prøver netop at ramme alt det du nævner. Og vi elsker selv figenbalsamicoen. Har du mon prøvet figenbalsamicoen på gode oste og desserter? :D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og fin levering med en lille…

Hurtig og fin levering med en lille overraskelse i kassen 👍

25. September 2025

Kære Johanne

Tusind tak for dejlige ord og stjerner! Vi synes, at man også skal have lidt ekstra service, når man ikke kan besøge butikkerne :) Dejligt den lille overraskelse vækker glæde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget lækre varer og altid hurtig…

Meget lækre varer og altid hurtig levering 😃👍

22. September 2025

Kære Maiken

Tusind tak for dejlige ord og stjerner! Vi håber, at du nyder efteråret og alle de skønne råvarer :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Velsmagende olie og eddiker har smagt…

Velsmagende olie og eddiker har smagt pamplemousse rose og olie med citron

13. September 2025

Kære Inge

Tusind tak for de fine stjerner :) Det er sådan en god kombination med pink grape eddiken og citronolien. Det sæt redder alle vores kålsalater : )

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækkert sortiment og skønne varer

Super lækkert sortiment og skønne varer. Meget flot julekalender. Handler altid her til bl.a. Tapas. Kan kun anbefales.

11. September 2025

Kære Anette

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det gør os rigtig glade at høre, at du kunne lide årets julekalender :) Du kan roligt glæde dig til december, for indholdet synes vi selv er det bedste til dato.

Alt det bedste til dit efterår og kærlige hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk smag der rammer ens mund

En fantastisk smag der rammer ens mund. Pas på man bliver afhængig;)

20. August 2025

Antwort von Oliviers & Co

Tusind tak, Linda! Det er nemlig lige den fantastiske smag, som vi gerne vil ramme. Og heldigvis er det en god afhængighed ;)

Efterårshilsner og keep cooking

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering ,lækre varer og en…

Hurtig levering ,lækre varer og en lille smagsprøve på nye ting

18. August 2025

Kære Karla

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Den gør os virkelig glade! Vi vil glæde os til at pakke din ordre en anden gang :)

Flotte efterårshilsner

Excellent products

Have all you want in regard to Olive oil etc. Highly recommended.

Dear Thomas

Thank you so much for your words and stars - it means the world to us.

Have a lovely autumn and keep cooking :)

Warm regards

ELSKER DEM OG ALLE DERES PRODUKTER

ELSKER ALLE DERES PRODUKTER, ELSKER DERES SERVICE OG BARE ALT!! Kæmpe anbefaling :)

5. September 2025

Kære Hannah
Hvor bliver vi bare glade af at læse din anmeldelse! Tusind tak for de søde ord og for al begejstringen – det betyder virkelig meget for os, at du nyder både produkterne og servicen. TAK!

Efterårsknus fra

Hurtig levering og super service 🙏🏻🤩🥳

Hurtig levering og super service 🙏🏻🤩🥳
Vil handle der når jeg mangler igen!

Kære Maria
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Den gør os virkelig glade! Vi vil glæde os til at pakke din ordre eller tage imod dig i en af butikkerne en anden gang.

Superdejlige produkter

Superdejlige produkter. En verden af velsmag - og skøn betjening.

9. August 2025

Kære Charlotte
Tusind tak for de søde ord. Vi bliver rigtig glade for at høre, at du nyder både smagen og betjeningen hos os – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Kære Kurt

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både levering og produkter – vi håber, du får stor glæde af det hele.

Gode olier ⭐️ 5 stjerner herfra

Den bedste olie på markedet

29. August 2025

Kære Lene
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det gør os rigtig glade at høre, at du ser vores olier som de bedste på markedet! Tak!

Dejlig lille biks i th

Dejlig lille biks i th, altid sød betjening og massevis af alt for fristende lækkerier

8. August 2025

Kære Lene
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det glæder os virkelig, at du nyder stemningen i butikken og synes om både betjeningen og alle de små fristelser på hylderne.

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Alt i orden.

6. August 2025

Kære Monica
Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at alt har været i orden, og at du er tilfreds med oplevelsen!

Fantastisk olie og god service

Fantastisk olie og god service

25. August 2025

Kære Lars
Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi bliver så glade for at høre, at du har nydt både olien og servicen. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Den bedste citronolie

Det er meget svært at opdrive citronolie i almindelige supermarkeder, så derfor bestilte jeg hos Oliver’s & Co. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den smager og dufter helt vidunderligt. Man kan ligeledes købe en skænkeprop til dåser. Det er bare genialt. Handler helt sikkert his Oliver’s & Co igen.

22. August 2025

Kære H. Strandby
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at citronolien har levet op til dine forventninger, og at både smag, duft og skænkeprop gør en forskel i køkkenet - det er lige som det skal være. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang!

Olivenolie smagningen var fantastik

Olivenolie smagningen var fantastik. Vi var en gruppe på ca 10 personer og vi fik 6-7 forskellige olier. Det var nemt at smage forskel. Det blev bundet sammen af en mega-kompetent snak i en hyggelig, afslappet og lidt nørdet (på den gode måde) stemning. Desuden blev serveret lidt lækker mad, hvor olie og eddike var brugt i den bedst tænkelige kombination.

Kære Uffe
Tusinde tak for din skønne anmeldelse med de store stjerner. Det gør os så glade at høre, at I havde en god oplevelse med smagningen, og at både olier, stemning og de små serveringer faldt i smag. Vi elsker at dele viden og nørde olier sammen med jer, så det varmer virkelig at få sådan en tilbagemelding. Tak for besøget!

Alt fungerede fint.

19. August 2025

Kære Mai-britt
Tusinde tak for din fine anmeldelse med de store stjerner!
Knus fra
Oliviers & Co

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr