Oliviers og co. er i en helt særlig klasse. Der er få steder, hvor man bliver behandlet så varmt og nærværende som her, og deres produkter er uovertrufne. Vi har 12 personer til en privat olivenoliesm... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Olivenolie smagningen var fantastik. Vi var en gruppe på ca 10 personer og vi fik 6-7 forskellige olier. Det var nemt at smage forskel. Det blev bundet sammen af en mega-kompetent snak i en hyggelig,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid en skøn oplevelse at modtage sin pakke fra Oliviers & Co. Det er de mest fantastiske olier og balsamico eddike der findes. Også deres flasker og propper som vi modtog denne gang til at g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er meget svært at opdrive citronolie i almindelige supermarkeder, så derfor bestilte jeg hos Oliver’s & Co. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den smager og dufter helt vidunderligt. Man kan ligel... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Specialbutik med verdensklasse ekstra jomfru olivenolier, trøffelprodukter, balsamico, eddiker og andre udsøgte delikatesser på hylden. I butikken på Gammel Kongevej kan du få professionel gourmet-rådgivning, og du kan smage dig frem og gå på opdagelse i de unikke produkter. På webshoppen oliviersogco.dk kan du dykke ned i det velassorterede udvalg og finde lækre opskrifter, viden om olivenolie og masser af gourmet-inspiration.
Kontaktinformationen
Gammel Kongevej 85, 1850, Frederiksberg C, Dänemark
- +45 50 40 40 60
- bonjour@oliviersogco.dk
- oliviersogco.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
De er altid så søde .
De er altid så søde til at fortælle og forklare om deres dejlige produkter.

Fantastisk service.
Fantastisk service.
Havde bestilt en hældedud som jeg troede passede til den olieflaske jeg havde købt. I var så søde at ringe og fortælle at den ikke passede så jeg undgik at købe noget som jeg ikke skulle bruge.

Antwort von Oliviers & Co
Lækre olivenolier og andet godt
Lækre olivenolier og andet godt. Dejlig butik hvor man fristes til at købe det hele.
Kan varmt anbefale denne perle!

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, fantastisk service. Kan på det varmeste anbefale!

Antwort von Oliviers & Co
Særdeles godt udvalg af lækre varer og…
Særdeles godt udvalg af lækre varer og god beskrivelse af dem.
Hurtig levering.

Dyrt og dårlig service
Glemte å bruke rabattkoden min, og de ville ikke ordne i det for meg. I tillegg Manglet det varer i bestillingen min. Dårlig opplevelse. Dyrt produkter, man får veldig lite for pengene.

Antwort von Oliviers & Co
Du får det du er oplyst om , ingen snyd og mega hurtig levering
Super hjemmeside , hurtigt levering og produkter der lever op til det der står skrevet . De lækre oliven olier , gør det bare meget mere smagfuldt i ens dressinger og madlavning 🙏😊

Antwort von Oliviers & Co
Fin betjening i dejlig butik.
Fin betjening.
Oprigtig engagement - og lækre varer.
Dejlig positiv atmosfære i butikken Gl. Kongevej.
Så dejlige opskrifter,

Høj faglighed
Høj faglighed og rådgivning inden for olier og specialvarer. Jeg har følt mig meget velkommen i butikken og der er altid hurtig levering af vare ved online bestillinger. Jeg oplever at produkterne er af høj kvalitet.

Antwort von Oliviers & Co
De skønneste produkter lige til døren
De skønneste produkter lige til døren - alt i top

Meget hurtig service
Meget hurtig service, og virkelig en god olie👍 vender helt sikkert tilbage

Antwort von Oliviers & Co
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.