Omsorg Sjælland rudersdal øs tsjælland
De er fantastiske. Man kan ringe til dem. De er søde og imødekommende i forbindelse med min fars hjemmehjælp og nu ekstra pleje. Deres rengøring og medarbejdere er også til ug.
Deres omsorg er fantastisk
Deres omsorg er fantastisk
Kan IKKE ANBEFALE. Som alle andre skriver, er det et dårligt ledet firma, de har kun vikarer ansat, og den rengøring de udfører er meget mangelfuld. Jeg har dog haft én fast, som var rigtig god, men hun er nu sygemeldt. Og så er det tilbage til vikarer fra gang til gang og arbejdet, de udfører er så ringe. Det er tid til at finde et nyt rengøringsselskab. Jeg gider ikke det her mere.
Forfærdelig og uansvarlig rengøringsfirma oplevet så dårlig ledelse de snyder med timerne.. hold jer væk fra dem.
Konceptet er klart: Så lidt (og så dårligt) gjort, som overhovedet muligt, på så kort tid (når det tilfældigvis passer dem), som overhovedet muligt - og glem alt om omsorg, det er bare et fint ord, de ikke kender betydningen af!
En helt klar aftale indgået i 2019 om hensigtsmæssig rengærrings tidspunkt på dagen, bliver der set stort på. Jeg som borger skal sidde og vente, flere timer efter aftalt tidsrum for rengøring. Jeg tager selv sengetøj af og skal ha hjælp til at tage på.
Da personale før er udebliver, har jeg ikke haft sengelinned på min dyne og er faktisk henvist til st vente 14 dage på det bliver gjort. Så jeg må ha fat i noget familie til at gøre det. Det er meget uværdig behandling af mig.
Hvis du som borger kontakter for at aflyse og beskeden skal sendes videre sker det ikke.
Det roder for omsorgssjælland.
Det er respektløst at jeg forsøger at sige til i god tid ved aflysning, men jeg får ingen besked om deres udeblivelse fra aftaler. Det er ikke de ansattes skyld, det er et rent ledelses problem. Jeg anbefaler ikke omsorssjælland vælg et andet firma, der er intet omsorg i driften.
Lidt om klimaet i Furesø: Det er her den EN øjede klub👁🤫😉 florerer i kommunen, ledelsen, pædagoger, lærere, socialrådgivere osv. og medarbejderne og borgerne og deres børn ned igennem deres 3 kants hierarki. Du ved, dem der Elsker Pentagrammer🤩, 666☠️🤘👌symbolerne : Måner, Natugler, frøer, slanger, drager, trekanter, pletter, hekse, magi, skeletter, tatoveringer af dæmoner, farven sort og død.. Også kaldet "Marsfolket" eller "NATbanden"...
Gæt hvor deres moral kompas ligger= Lavt.
Sproget er også sigende lavt: Bande og svovle af værste karakter er alm. Tale iblandt voksne og børn i farum generelt.
Jeg har arbejdet hos omsorg Sjælland Helsingør i 7 år , jeg oplever en ledelse som bakker mig op og tilpasser opgaver og byrde efter mine forcer og ydeevne , jeg kan altid få fat i min leder og oplever et godt samarbejde både fra kontoret/planlægger og kollegaer , for 2 år siden blev jeg syg med stress og jeg har da ALDRIG oplevet en bedre støtte og opbakning fra omsorg Sjælland !!! , det har gjort at jeg arbejder på fuld tid i dag , stadig tages der hensyn til hvis jeg føler mig presset , et og alt en rigtig god arbejdsplads med overordentlige glade borgere og pårørende
Aldrig før har jeg oplevet så dårlig ledelse samt planlægger. En leder der på ingen måder er lydhør, går til angreb hvis hun hører kritik som ikke falder til hendes fordel, det en leder som tager alt ufaglært ind fra gaden, en leder som fyre folk hurtigere end de nå at blinke. De har en planlægger, som på ingen måder kan finde ud af at planlægge, hun lytter ikke til sine medarbejdere, hun stjæler visiteret tid fra borgerne så medarbejderne kan have flere besøg på deres lister. Hold jer væk fra Furesø afdelingen, både som borger, men så sandelig også som medarbejder!
Hold jer og Jeres pårørende væk fra dette firma!! Paradoksalt nok bliver man både syg og stigmatiseret af at være i deres “omsorg”. Plejepersonale er venlig og velmenende, men ufaglærte og inkompetente! Al ledelse, kommunikation og aftaler er ansvarsforladt. Hver gang en fejl - og dem er der mange af - påtales i håb om bedre konstruktiv samarbejde, bliver det imødekommet med anfægtelse, beskyldninger og en generelt grim tone. Det er en SKANDALE Holbæk kommune kan tage ansvar for samarbejde med en så dysfunktionel virksomhed.
Lad være, vælg ikke omsorg Sjælland, alt uden undtagelse er galt, ledelse, administrering, omsorg pleje er ikke eksisterende kommunikation med pårørende er der overhovedet ikke, lad for alt i verden være med at vælge dette sted, hold jer til andre udbydere det her er det værste af det værste.
Et firma ud over det normale . Aldrig har jeg oplevet et firma med så mange leder skift og persille ale fyringer uden saglig begrundelse delse inkompetent ledelse der er ingen styr hvem.der før h ad og hvorfor lader personalet køre rundt i biler med nedslidte dæk og defekte bremser .borgene bliver lo et gul og grønne skove og firmaet kan slet ikke overholde deres aftaler .det er o er ejere ufaglærte personale .der kom.er lige fra gaden uden at have styr på personlig pleje eller medicin håndtering dette er ganske enkelt et firma hvor man skal tænke sig om.en ekstra gang .og de snyder deres personale for løn og ferie penge
Jeg vel ikke råde nogen til at vælge dette firma hverken som borger eller medarbejder.
Der bliver ikke talt til borgerne
Der er et mega dårligt arbejdsmiljø fra ledelsen siden. De lover en masse men kan ikke overholde noget af det. Er der nogen der skal fyres ved en af medarbejderne det langt tid før medarbejderen skal fyres ved det.
De er ligeglade med hvordan de behandler folk.
Håber man læser dette inden man vælger dette firma
Glem alt om at bruge dette firma. Det er rent kaos.
Jeg får rengørings hjælp hver 14 dag og I de 6 mdr. jeg har brugt dette firma har jeg kun mødt den samme person 1 gange. Jeg har virkeligt forsøgt at give dem en chance, men kaos'et er blevet for meget, så nu bliver det den kommunale hjemmepleje i stedet.
Opstarts mødet som jeg er blevet lovet flere gange er aldrig blevet til noget. Den ekstra rengøring, som skulle ske i starten er aldrig blevet udført. Dertil komme at rengøring flere gange blevet aflyst, samt at de flere gange er dukket op på en anden dag end den aftalte.
Vi får hjælp til rengøring herfra efter at værdigpleje ikke eksistere længere desværre.
Da vi skulle skifte blev jeg lovet samme person i hjemmet, samme tidspunkt som vi tidligere havde haft fra værdig pleje. På blot 3 mdr med dette firma er vores rengøring blevet aflyst 4 gange. Jeg har aftale med de skal komme ca kl 10 og flere gange har jeg selv måtte ringe og hører hvorfor der kl 12 stadigvæk ikke var kommet nogen. Her møder man en ubehøvlet dame der siger jeres rengøring er aflyst jeg har bare ikke noget at ringe. Jeg kunne så heller ikke i dag få oplyst hvornår vi får gjort rent. Vi har heller ikke endnu prøvet at have den samme person. Jeg skal desværre give en stjerne men dette firma er ikke til for borgeren. Visitationen i kommunen får nu besked herom.
Jeg skiftede den kommunale hjemmepleje ud med O S, d.14/9
Stor var min overraskelse da det viser sig atO S bruger nogle af de samme Per soner som kommunen
Det har absolut ikke højnet niveauet tværtimod
Fra særlig en person er det som der nu skal °betales tilbageordig jeg ikke var tilfreds med de kommunalt ansatte
Kim Jen sen, Helsingør
Det er ærgeligt at en dårlig person overskygger de døde og meget hjælpsomme mennesker OS også har
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.