Het valt me niet gemakkelijk om over…
Het valt me niet gemakkelijk om over deze ervaring te praten, maar ik hoop dat mijn verhaal anderen kan behoeden voor dezelfde fout. Toen ik mij bij dit platform aanmeldde, had ik geen enkele twijfel over de betrouwbaarheid ervan. Alles zag er professioneel uit, de communicatie was vriendelijk en de beloften klonken overtuigend. In het begin verliep alles ook probleemloos. Mijn account werd snel aangemaakt, stortingen werden zonder moeilijkheden verwerkt en ik had het gevoel dat ik de juiste beslissing had genomen.
Gedurende meerdere weken waren er geen duidelijke waarschuwingssignalen. Daarom kwam de werkelijkheid des te harder aan toen ik besloot mijn geld op te nemen. Wat eigenlijk een eenvoudige procedure had moeten zijn, veranderde in een lange en zenuwslopende strijd.
Direct na mijn opnameverzoek ontving ik een bericht dat er aanvullende documenten nodig waren. Hoewel mijn account al was geverifieerd, diende ik alles opnieuw in. Ik wilde meewerkend zijn en ging ervan uit dat de zaak snel zou worden afgehandeld. Maar nadat deze documenten waren gecontroleerd, volgde de volgende eis. Ditmaal werd mij verteld dat mijn account vanwege interne richtlijnen aan een extra controle moest worden onderworpen. Opnieuw wachtte ik geduldig. Opnieuw hoopte ik dat dit de laatste stap zou zijn.
Maar telkens wanneer ik dacht eindelijk het einde te hebben bereikt, verscheen er een nieuw obstakel. Kort daarna werd gesproken over een vrijgavevergoeding die betaald moest worden voordat de opname kon worden verwerkt. Hoewel ik er geen goed gevoel bij had, betaalde ik het bedrag omdat ik mijn geld terug wilde krijgen. Daarna verwachtte ik een oplossing, maar in plaats daarvan begon de cyclus opnieuw.
Er volgden meer e-mails, meer verzoeken en meer excuses. Soms ging het om veiligheidsmaatregelen, dan weer om wettelijke voorschriften en vervolgens om aanvullende compliancecontroles. Geen van deze verklaringen leidde echter tot een daadwerkelijke uitbetaling.
Met elke dag werd de situatie zwaarder. Ik besteedde veel tijd aan het schrijven van berichten, het wachten op antwoorden en het zoeken naar informatie. De onzekerheid was moeilijk te verdragen. Het meest frustrerende was dat ik aan alle vereisten voldeed en toch geen enkele vooruitgang zag. De reacties van de klantenservice waren meestal algemeen van aard en gaven mij nooit een duidelijk beeld van wanneer of zelfs of ik mijn geld ooit zou terugkrijgen.
Na maanden van teleurstellingen voelde ik me uitgeput en steeds hopelozer. Ik begon serieus te geloven dat mijn spaargeld voorgoed verloren was. In deze moeilijke situatie werd mij uiteindelijk ᵈᵘpᴢT aanbevolen. Vanaf het eerste contact verliep alles anders. Hun team luisterde aandachtig, analyseerde mijn situatie zorgvuldig en legde elke stap duidelijk uit. Voor het eerst had ik het gevoel dat iemand echt geïnteresseerd was in het vinden van een oplossing.
Dankzij hun ondersteuning en ervaring slaagde ik er uiteindelijk in om mijn geld volledig terug te krijgen. De opluchting die ik voelde was onbeschrijfelijk. Daarom wil ik anderen waarschuwen: wees uiterst voorzichtig met dit platform. Mijn ervaring werd gekenmerkt door eindeloze verificaties, onverwachte kosten, voortdurende vertragingen en steeds nieuwe excuses. Als er geen serieuze maatregelen worden genomen, bestaat het reële risico dat u uw geld nooit meer terugziet.