Jeg bestilte 4 ting mandag eftermiddag, og tirsdag formiddag får jeg besked om, at de er færdige og klar til afhentning Ikke sidste gang jeg bestiller noget hos dem
Unternehmen hat geantwortet
Meget nemt at bestille på nettet. Det modtage svarede helt til forventningerne...super flot. Ikke sidste gang der bestilles
God service og hurtig levering intet at klage over
Vom Unternehmen geschrieben
Onlinesmeden er en dansk virksomhed med rødder i klassisk håndværk og moderne produktion. Vi designer og producerer unikke produkter i stål til haven og uderummet – alt fra havedekorationer og metalfigurer til espalier, rosenbuer, højbede og specialopgaver. Alle produkter bliver udviklet og fremstillet på eget værksted, hvor vi arbejder med præcision, kvalitet og sans for detaljen. Vores signatur er brugen af cortenstål, som med tiden udvikler en smuk, rusten patina, der beskytter materialet og giver et varmt, naturligt udtryk. Det gør vores produkter ideelle til det danske klima, hvor holdbarhed og vedligeholdelsesfri løsninger er afgørende. Vi tilbyder også galvaniserede løsninger til dem, der ønsker et mere ensartet og klassisk udtryk. Hos Onlinesmeden kombinerer vi moderne teknologi som fiberlaser med traditionelt smedearbejde. Det giver os mulighed for at skabe skarpe designs og solide konstruktioner, som både er funktionelle og æstetiske. Mange af vores produkter er udviklet med fokus på fleksibilitet, så kunden selv kan tilpasse størrelse og design efter behov. Vi lægger stor vægt på god kundeservice og en jordnær tilgang til vores kunder. Uanset om det er en standardvare eller en specialløsning, er målet altid det samme: at levere et produkt, der holder i mange år og bidrager med personlighed og karakter til uderummet. Onlinesmeden er dansk design, produceret lokalt – med fokus på kvalitet, ærlighed og godt håndværk.
Randersvej 35, 8981, Spentrup, Dänemark
- jonas@randers-volieren.dk
- onlinesmeden.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
God service og hurtig levering intet at…
God service og hurtig levering intet at klage over
Ikke sidste gang jeg bestiller noget hos dem
Meget nemt at bestille på nettet
Dårlig kundeservice
Min mor bestilte i sidste måned, hvad der skulle havde været en morsdag’s gave til sin mor, og et eksemplar til hende selv i form af to metal katte. Da de modtages, kan det konstateres at de ikke ligner dem på billedet. Der manglede en udskæring på begge katte.
Trods henvendelse både på telefon og på mail, uden nogen respons. Fejl kan ske, men det mindste man kan gøre som virksomhed, er da at svare på kundens henvendelse.
Derfor en ret skuffende oplevelse.

Antwort von Onlinesmeden
Hurtig og god betjening.
Hurtig og god betjening.
Vi har fået en rigtig god service og hurtig levering af varen
Meget fint figur til haven!
Fantastisk service da jeg ønskede vores…
Fantastisk service da jeg ønskede vores skulptur lidt mere personlig. Hurtigt levering
Tusind tak
Hurtigtog præcis levering
Rigtig fine varer
Rigtig fine varer - og hurtig ekspedition
Vil helt klart anbefale andre at handle her
Dejlige produkter
Det købte espalier er af fin kvalitet
Det købte espalier er af fin kvalitet. Der var ca. 10 dages leveringstid som ikke blev kommenteret.
Ingen problemer
Jeg modtog præcis det jeg havde bestilt, unden nogen problemer. Mange tak. 💪😁
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.