Open Company Bewertungen 294

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I recently used the services of Open Company Open Company, and I couldn't be happier. Their professionalism and commitment to excellence are unmatched. From start to finish, they were attentive, effic... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som vanligt sköter sig OpenCompany med personal sig på ett exemplariskt sätt. Snabbhet, enkelhet och bra produkter. Mitt senaste köp var en impuls efter deras annons på Facebook, det blev en Toshiba... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I recently used the services of Open Company Open Company. The experience was satisfactory overall. Communication was straightforward, and the level of professionalism met my expectations. Although th... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levering var 1-2 dage forsinket da varen som var på lager ved bestilling var blevet udsolgt midlertidigt. Fik email om dette, fint. Hvis butikken havde angivet hvor mange der var på lager kunne man... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Computergeschäft
  2. Softwareunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Dedicated Linux & open source supplier since 2001 - Open Company er en virksomhed med fokus på salg af Linux og open source relaterede produkter.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super kundeservice

Til enhver tid vil jeg anbefalde stedet for både den erfarne og urerfarne køber. Rigtig god kundeservice og vejledning. Uden tvivl vil jeg handle hos Linuxshoppen.dk igen.
Kristoffer Christensen

22. Dezember 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, flinke mennesker :-)

Jeg bestilte en "Value Intense PC"- som jeg troede var på lager... (Det var den nok ikke, i.e. jeg så nok forkert på hjemmesiden...)
Jeg brokkede mig til Open Company per email - og fik 1. klasse-service...
Alle fejler nu og da, kunsten er at rette op på fejl - Det gjorde OC perfekt...

30. Oktober 2013

Simpelthen fremragende!

Vi har en fantastisk samarbejde med Open Company og ScreenPublisher (infokiosk) og der er altid god service fra Open Company på hardware. De ved virkelig hvad de snakker om - super super super!
/Torben

7. Oktober 2013

Hej Torben
Tak for de pæne ord. Vi er også super glade for samarbejdet med dig og resten at TINXDK! Vi glæder os til fremover at leverer endnu flere Open Company Infokiosk / ScreenPublisher løsninger sammen med jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition og god service.

Vi har kun gode erfaringer med Open Company, både når det gælder leverancer og service.

13. September 2013

Hej Hans
Tak for den positive feedback. Det glæder at høre at du/I er tilfredse med os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ännu en bra affär, tack Open Company!

Mitt senaste köp var en impuls efter deras annons på Facebook, det blev en Toshiba ac100 på utförsäljning. Ett mycket bra pris, god kommunikation och efter att ha packat upp den idag kan jag bara tillföra att jag är helt nöjd.

9. Juli 2013

Hej Mårten
Tack så mycket for din fine anmeldelse. Det er også en fornøjelse at handle med dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Firmanavnet lever op til målet

Har købt et par mini computere over årende, hos førhen linuxshoppen.dk nu opencompany. Udover de enkelte handler, har jeg oplevet en god og teknisk velfunderet kommunikation når der har været problemer eller spørgsmål. Det er efter min mening noget af det der adskiller en god virksomhed fra en dårlig når man bruger sine penge på dem.
Kan varmt anbefales, kompetance og erfaring og åbenhed samlet i et :)

29. Mai 2013

Hej Johan
TAK for den meget flotte anmeldelse og de pæne ord. Det er supermotiverende at høre at du er tilfreds med os og vores service. Mange tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig levering og god service

Jeg havde min bestilling allerede dagen efter - og endda med et proaktivt opkald fra kundeservice og ændring i ordren. God gået!

28. Mai 2013

Hej Niels
Dejligt at høre at du er tilfreds med vores levering og service. TAK for anmeldelsen.

Hurtig og smidig ekspedition

Holder hvad de lover, og en fejl i min ordre blev uden problemer rettet, fantastisk service.

13. Mai 2013

Hej Nikolaj
Super at høre fra dig at du er tilfreds med dine oplevelse hos os. Vi gør hvad vi kan for at yde den bedste service, så det er dejligt at få positiv feedback. Mange tak!

Oppfølging i verdensklasse!

Ved lang leveringstid ble jeg informert hele veien og da jeg ønsket raskere levering ble gode alternativer gitt. Super fornøyd!

25. April 2013

Hej Geir
Mange tak for dine ordrer hos os - det er en fornøjelse at handle med dig/jer. Det glæder os også meget at du har givet os feedback - Tak for det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service - alt som det skal være

God service - alt som det skal være!
God mail respons
God telefon respons
Hentede varerne hos dem, hvor det også så fint ud.
De måtte da gerne have et showroom eller nogen sider på deres hjemmeside, hvor de beskrev deres spændende produkter lidt bedre. Ikke fordi at jeg skal købe dem - blot fordi jeg er nysgerrig og har indtrykket af, at de kan levere nogen unikke løsninger. Som jeg pt ikke forstår :-)

28. Februar 2013

Hej Sebastian
Det glæder os meget at høre at du er tilfreds. Vi har opdateret vores website over de sidste par måneder, så jeg håber det giver et lidt bedre indtryk af produkterne. Ellers hvis du er i tvivl er du, som altid, velkommen til at spørge. Tak for din flotte anmeldelse!

godt

Fik ikke alt tilbehør af det jeg bestilte der manglede nogen skruer men de kom ret hurtigt jeg køber her igen super hurtigt og godt

15. Jänner 2013

Hej Simon
Beklager vi glemte skruerne i første omgang ;-) Men godt vi opdagede det hurtigt.
Tak for anmeldelsen.

Hurtig og kompetent service

Hurtig og kompetent service. Jeg fik desværre en defekt harddisk udleveret, men det blev hurtigt løst.

14. Dezember 2012

Hej
TAK for din anmeldelse. Det glæder os at vi kunne finde en hurtig og tilfredsstillende løsning.

Engageret firma

Vi har nu handlet med Open Company i nogle år, da vi bruger fit-pc2 til dedikerede systemer. Leverage og support har altid været helt i top klasse. Altid en positiv oplevelse af handle med Open Company og være i kontakt med deres support.

13. Dezember 2012

Hej Malte
Vi takker også for det gode samarbejde. Godt at høre at i er tilfredse med os og vores service. Tak for anmeldelsen.

Perfekt igen!

Endnu en leverance, der bare kommer som forventet og i den forventede kvalitet

1. Dezember 2012

Hej Michael
Tak for ordren og tak for de pæne ord!

Mvh. Kenneth Peter Nielsen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr