Ich habe technische Fragen gestellt und Unterlagen füe ein WIO L1 angefragt. Zu meiner positiven Überraschung bekam ich alle Fragen kompetent beantwortet und, was heute leider eine Seltenheit ist,... Mehr ansehen

Ich bin sehr zufrieden mit meiner Bestellung. Der Versand erfolgte schnell und zuverlässig. Besonders positiv hervorheben möchte ich den Kundenservice: Nach meiner Bestellung hatte ich noch eine Rückf... Mehr ansehen
Das Produkt wurde im Shop als lagernd in Deutschland mit 20Stück angegeben, was neben der Ratenzahlung ebenfalls ein wichtiger Grund meiner Entscheidung war. Nach 2 Tagen hatte sich der Versandstatu... Mehr ansehen
Welcome to OpenELAB.io
— your trusted global destination for open-source hardware, electronic modules, development boards, sensors, robotics kits, and IoT solutions. Our mission is simple yet powerful:
to drastically lower the barrier to electronic creation for everyone, everywhere.
At OpenELAB, we support a growing worldwide community of makers, developers, students, educators, and professional engineers. Whether you are building a smart home prototype, developing an AIoT product, exploring STEM education, testing embedded systems, or scaling a robotics application, our platform is designed to help you move from idea to reality faster and more confidently.
Looking for reliable components for your next project?
Browse our latest electronic development products here
and discover high-quality solutions for prototyping, learning, research, and production.
As a premier international supplier of Arduino-compatible boards, ESP32 modules, Raspberry Pi accessories, wireless communication modules, robotics hardware, and embedded development tools, OpenELAB is proud to serve innovators across education, industrial R&D, automation, robotics, smart agriculture, home automation, and Internet of Things applications.
Why do thousands of innovators worldwide trust OpenELAB?
OpenELAB is more than just an electronics store. We are a practical resource hub for electronic prototyping, embedded system development, IoT hardware sourcing, robotics experimentation, and STEM learning. We believe great products begin with accessible tools, reliable modules, and a supportive ecosystem.
If you are searching for electronic modules online, open-source hardware suppliers, IoT development boards, robotics components, sensor modules, or engineering prototyping tools,
OpenELAB.io is ready for your next project
Explore our growing catalog of development tools and components for smart home systems, wireless communication, AIoT solutions, robotics applications, education kits, and maker projects.
Start shopping now
and find the right hardware to accelerate your development process.
Need inspiration before ordering?
Visit OpenELAB.io to explore featured products, trending technologies, and engineering-ready modules
At OpenELAB, we are committed to making electronics development easier, faster, and more accessible for global innovators. Explore our full catalog and technical resources here:
openelab.io
Have you built something amazing with our parts or experienced our service? We highly value our community’s feedback. Read our reviews below or share your OpenELAB experience with the world. Your feedback helps more makers, engineers, and developers discover trusted electronic solutions for their next innovation.
Click here to explore OpenELAB and power your next electronics project
🛡️ 100% Authentic Parts & 30-Day Returns
Zeppelinstraße 33, 85748, Garching bei München, Deutschland
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Da ich süchtig nach den Produkten von M5Stack bin, hat sich OpenELAB als verlässlicher Lieferant dieser Produkte erwiesen. Die etwas höheren Preise werden durch den sehr guten Support wieder ausgeglichen. Ich werde bestimmt noch öfter dort bestellen!

Antwort von OpenELAB Technology Ltd.
Sehr kompetent, auch bei Komplizierten Fragen. Immer wieder gerne!

Antwort von OpenELAB Technology Ltd.
Schneller und kompetenter Service.
Teile sind von guter Qualität und der Support ist schnell und höflich.
Durchaus sehr zu empfehlen für alles was Teile und Drohnen angeht!

Antwort von OpenELAB Technology Ltd.
Der Kundenservice fühlte sich sehr persönlich an. Sie haben mich durch die Lösung meiner Bestellprobleme geführt und Anpassungen in letzter Minute vorgenommen.