Ik was aanvankelijk wat sceptisch over elektrolyten, maar dit product heeft me echt overtuigd. Ik merk een duidelijk verschil in mijn energiepeil en herstel. Vooral bij vermoeidheid, warmte, sporten o... Mehr ansehen

Wat mij betreft een absolute aanrader voor iedereen die de volgende dag gewoon wil functioneren. Dit is een blijvertje! Na een avondje stappen voel ik me normaal gesproken de volgende dag brak, maar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super snelle en vriendelijk service! De bruistabletten helpen heel goed als je de instructies goed volgt. Ik had de fout gemaakt om ze niet tijdig te nemen waardoor ze niet goed ingewerkt waren. N... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn vriendin heeft altijd hele heftige katers maar zweert hier inmiddels bij! Twee weken geleden zijn we getrouwd en lag er voor elke kamer een tube Oriri klaar. Positieve reacties alom en zelfs de m... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ORIRI originated at 35,000 feet, inspired by the pursuit of health in the parched air of high altitudes. Recognized by aviation giants like Emirates and Virgin, ORIRI’s legacy embodies resilience. Our name, derived from Latin for 'to rise,' reflects our mission to elevate health standards with natural supplements. Committed to quality, innovation, and sustainability, ORIRI enriches lives worldwide, empowering individuals to elevate your health.
Niederlande
- hello@oriri.shop
- oriri.shop
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
geweldig spul
Na dit te hebben gebruikt wil ik nooit meer anders!

Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik, gewoon bruistablet oplossen in water drinken voordat je naar bed gaat en klaar. Je wordt opgewekt wakker zonder kater. De smaak is sterk, maar dat vind ik juist lekker na een avond goed doorzakken. werkt goed!

Antwort von ORIRI
Ok but doesn't justify the cost
This product is ok buy I cant say it makes a major difference. I tried it a couple of times before and after alcohol. Didn't see a marked improvement in how I felt and on the scores on my galaxy watch ultra and whoop.
Must have in huis
Fijne frisse limoen smaak. Perfect voor hete zomerse dagen om je minder slap te voelen of na een intensieve work-out. Helpt bij mij ook om minder/geen hoofdpijn te voelen na het nuttigen van alcohol. Must have in huis!

Gister een bruisdag gehad
Gister een bruisdag gehad, van het eerste Oriri-tabletje in de ochtend tot het laatste drankje om 22:00 uur. Voor het slapengaan weer een tablet genomen en vanochtend als nieuw opgestaan. Fit, scherp en energiek – je gelooft het pas als je het zelf probeert!

Lang leve oriri
Ik heb me zoveel beter gevoeld na een avond uit met oriri in mijn systeem!
Het is zo fijn om een avond lol te kunnen hebben zonder die vreselijke kater de dag erna! Super fijn dat dit bestaat en ook echt werkt!
Ski reis
Een week geleden ben ik terug gekomen van een mooie ski vakantie in Les Deux met een grote groep studenten. Oriri heeft ons zeker door deze zware week gesleept! Want naast een leuke avond in de apres ski moet er natuurlijk ook fanatiek geskied worden, en door de Oriri kan ik met zekerheid zeggen dat dit elke dag is gelukt.
Van al mijn mede studenten die ook de Oriri hebben gebruikt hoor ik zeer positieve verhalen!
Afgelopen weekend naar Sölden geweest
Afgelopen weekend naar Sölden geweest. Elke après-ski uitgespeeld. Voor het slapen een tablet Oriri en s’morgens weer fris en fruitig!
Mvg Kees
Top product
Top product, snelle levering en geeft je extra energie
Voor mijn hele studentenhuis besteld
Voor mijn hele studentenhuis besteld. Top spul!
Super goed om de wintersport uitdroging…
Super goed om de wintersport uitdroging tegen te gaan en je fris en energiek te voelen!
Werkt hartstikke goed
Werkt hartstikke goed! Al een aantal keer gebruikt na een etentje en feestje en ik werd aanzienlijk fitter wakker. Aanrader!
Tijdige levering
Tijdige levering. Nu 2 keer gebruikt na avond uit voor slapen gaan en frisser dan gebruikelijk wakker geworden.
Een avondje op stap met boys in de…
Een avondje op stap met boys in de Pijp. De Salmari vloeit weer eens rijkelijk op deze vrijdag avond. 500ml + Oriri en papa is weer helemaal ready voor de Hockey zaterdag ochtend. 💪 😀
Werkt echt als een dolle
Werkt echt als een dolle! Na een avondje uit gedronken en voelde me de volgende dag stukken beter dan anders. En toen ik grieperig begon te worden. Daardoor niet ziek geworden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.