Ormepiller Bewertungen 152

TrustScore 3.5 von 5

3,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eftersom I ikke reagere på mail, må jeg prøve herinde! DAO har ikke leveret pakken, og de kan åbenbart heller ikke tracke den, så de henviser til leverandøren (ormepiller.eu) Jeg har derfor skreve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fusker firma! Fik lavet en forkert ordre,skrev om de kunne annullere den om lørdagen,de svarede om mandagen,at det kunne de ikke. Jeg kunne sende den retur og få mine penge retur.Jeg lavede in... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilte pillerne fredag og fik dem tirsdag, så det er rigtig fint, men den modtagede pakke ligner mere et garagesalgs-koncept end noget med rigtig dyrlæger ansat. Man får pillerne i deres blisterpak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte piller og fik en åben prøvekuvert uden indhold. Sendte en mail til deres kundeservice, og Philip svarede hurtigt at han beklagede og ville eftersende dem. Stor var flovheden da jeg opdagede a... Mehr ansehen

3,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Dao fejl i leveringen

Dao havde desværre lavet en fejl i leveringen af pakken. DAO påstod at have afleveret pakken i min postkasse, men der ikke nogen pakke i postkassen. Jeg efterlyste pakke hos Dao og skriv til kundeservice.
Efter blot et enkelt døgn, svarede kundeservice tilbage at de sendt en ny leveringen afsted på deres regning.

31. Jänner 2025

Virkelig god service

Virkelig god service! Min pakke med orme piller blev væk med DAO og henvender mig til service desk som straks sender en ny pakke U/B! Tak

31. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte Ormemiddel i pipetter d

Vi bestilte Ormemiddel i pipetter d. 4, dec, DAO modtog forsendelsen i DK d. 6. og d. 7. dec modtog DAO forsendelsen i Helsingør depot - herefter skete der ikke mere, før jeg d. 13. dec rykkede DAO hvorefter forsendelsen blev modtaget - men uden indhold.
Jeg kontaktede Ormepiller.eu med problemet, som straks meddelte at de sender en ny pakke - denne modtog vi 3 dage efter!
God stil! og fantastisk service! Tak til Ormepiller.eu

19. Dezember 2024

Skuffet

Har altid været fint tilfreds med
mine ordre. Jeg bestilte 4 ormepiller til kat, men fik kun 2 leveret. Har forsøgt at kontakte firmaet via mail, men intet svar.

12. Juli 2024

Stor tilfredshed herfra

Bestilte ormepiller til min kat samt mine naboers katte og levering var kun 3-4 hverdage. Dog manglede en enkelt pakke, men efter at jeg kontaktede firmaet via mail fik jeg hurtigt ny levering. Har handlet med Ormepiller.eu før og er yderst tilfreds. Billigt, hurtigt og kundevenlig.

4. Oktober 2024

Skuffet

Jeg har faktisk altid været godt tilfreds med at handle hos jer, men denne gang er det virkelig under alt kritik 😔
Jeg købte i tirsdags 1 okt, 2 orme pippeter til min kat, pengene blev trukket straks, det synes jeg er dårlig stil inden varen er afsendt.
Jeg har kun modtaget en mail at ordren er modtaget, jeg venter stadig en bekræftelse på at min vare er afsendt, det er 3 dag nu jeg ved ikke en skid om min vare er på vej eller hvor den bliver af.
Hvis den ikke er ankommet inden mandag vil jeg have mine penge retur.
På baggrund af dette kan jeg ikke give jer mere en 1 stjerne 🌟

4. Oktober 2024

Super kundeservice

Bestilte nogen produkter fra hjemmesiden, og pakken blev hurtigt afsendt, og nået frem til sidste depot inden hjemme levering, hvor dao så mistede pakken.

Jeg sendte en mail til kundeservice med dokumentation om at pakken var forsvundet, og dagen efter modtog jeg besked om at pengene var refunderet.

Hurtig og god service 🤩

11. September 2024

God og hurtigt

Hurtigt levering og kvalitets produkter mine små gutter er nu fri for parasitter.

Alle piller var i boksen og det tog 4 dage for pakken til at komme, og jeg havde lavet en bestilling mandag og fredag var de allerede ankommet.

6. September 2024

Ærlig og hurtig

Bestilte 12 ormepiller til små katte, der var en fejl, som bare blev rettet lynhurtigt, selvom det sandsynligvis var de de kom med pakkens skyld. En virkelig behagelig og ærlig oplevelse, og det er nøjagtig samme piller som vi plejede at købe ved vores dyrlæge, som desværre er gået på pension. Jeg kommer til at bestille herfra i fremtiden også, det er helt sikkert.

2. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt en pakke hvor i har… glemt ormepiller

Jeg har bestilt en pakke hvor i har glemt at sende mig 2 ormehuller til min kat. Alle kan fejle, men hvorfor svare i mig ikke når jeg har skrevet mail til jer ?

13. August 2024
Ormepiller-Logo

Antwort von Ormepiller

Hej Jan.
Jeg beklager meget pakke fejlen. Vores lager får sendt en ny pakke med det du mangler.
I forhold til mailen, så svarede vi dig en dag efter at du skrev.
De bedste hilsner.
Philip - Ormepiller.eu

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har ikke modtaget alle produkter.

Har ikke modtaget alle de produkter jeg har bestilt. Har skrevet 4 emails men har ikke fået svar... Første gang jeg handlede ved ormepiller.eu havde jeg ellers en fin oplevelse...

6. Mai 2024
Ormepiller-Logo

Antwort von Ormepiller

Hej Sonja.
Jeg tror at der er sket en fejl, da jeg ikke kan finde nogle mails fra dig.
Har du mulighed for at prøve at sende en ny mail til info@ormepiller.eu, Så sørger jeg for at du modtager de manglende produkter.

De bedste hilsner.
- Philip fra Ormepiller.eu

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tillidsvækkende E-handelJeg har netop modtaget produktet

Jeg har netop modtaget produktet, så det er ikke afprøvet endnu.
Dog ønsker jeg at fremhæve jeres 5 stjernede kundeservice. Den oprindelige forsvandt for DAO, og i sendte mig fluks en ny forsendelser gratis. Det er første gang jeg har oplevet den grad af god service på internettet
Birte

29. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte ormepiller til mine katte for…

Bestilte ormepiller til mine katte for 4 dage, og i dag har jeg modtaget dem….har ALDRIG haft problemer med firmaet…altid modtaget inden for 3-7 dage, og beløbet først trukket når jeg har modtaget min pakke👏👏😀

24. April 2024

Det er første

Det er første, men sikkert ikke sidste gang jeg handler ved jer.
Leveringen var hurtig, men jeg undrede mig dog over, at min bestilling kom i blister pakkerne uden æske…
Hjemmesiden virke meget professionel, og man kan måske også få lidt vejleding ved evt. Behov?

8. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr