Störtnöjd med urvalet för piercingar, finns mycket fint att välja bland - känns också som det regelbundet dyker upp nya saker, vilkert är trevligt. Jag hade velat ha fler val av titan (särskilt titan... Mehr ansehen
Riktigt besviken. Beställde en töjbar earcuff , så jag öppnade såklart påsen. Kanske skulle passa en 3åring tillslut. Åkte direkt o soporna eftersom påsen va öppnad o jag inte kunde skicka tillbaka .... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Otroligt snabb leverans. Beställde igår vid lunch kom hem idag vid 14. Bor dessutom på landet. Fick även med en godisbit, så gulligt! Köpte örhängen och navelpiercing för endast 210kr. Hoppades på att... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Välkommen till oss på Ornament! Ornament är en prisbelönt piercingstudio, smyckesbutik och e-handel med fokus på kvalitet, trygghet och professionell piercing. Vi utför säker och hygienisk piercing i Malmö med implantatklassade piercingsmycken, och erbjuder kvalitetssmycken i allergivänliga, hållbara och vattentåliga material. Vi på Ornament brinner för smycken och den känsla som rätt smycke kan ge. För oss handlar det inte bara om accessoarer, utan om uttryck, identitet och självförtroende i vardagen. Vårt sortiment består av stilrena, unika och moderna smycken för hela kroppen, med fokus på estetik, komfort och hållbarhet. I vår butik och piercingstudio i Malmö möter vi dagligen kunder som vill ha hjälp med allt från piercing och smyckesval till piercingar, storlekar och passform. Den fysiska närvaron är en central del av vår verksamhet och ger oss möjlighet att arbeta nära våra kunder samt kontinuerligt utveckla vårt sortiment utifrån verkliga behov och erfarenheter. Vi har även många uppskattade omdömen och recensioner på Bokadirekt, där du kan ta del av andra kunders upplevelser och enkelt boka en tid i vår studio. Detta skapar en extra trygghet för dig som kund, oavsett om du handlar online eller besöker oss i butik. Vi arbetar aktivt med att välja material och former som är skonsamma mot huden och bekväma att bära över tid. Samtidigt lägger vi stor vikt vid detaljer - från design och passform till funktion, särskilt när det gäller piercingsmycken där säkerhet och kvalitet är avgörande. Vi utvecklar löpande vårt sortiment och tar tillvara på kundfeedback för att ständigt förbättra både produkter och helhetsupplevelsen. Du är alltid varmt välkommen att handla på Ornament.se eller besöka vår butik och piercingstudio i Malmö.
Davidshallsgatan 8, 21145, Malmö, Schweden
- 040 - 12 32 00
- info@ornament.se
- ornament.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Great customer service
The earrings I ordered were just as described. Super beautiful and seems to be high quality. Fast delivery and very cute packaging, they even added a candy! Great customer service 😄
Fina smycken men dumt att det inte står…
Fina smycken men dumt att det inte står hur grova smyckena är.

Antwort von Ornament.se
Nöjd
Beställde en clicker till min septum och den är PERFEKT! Bra kvalitet och prisvärd 😊
Frakten var snabb och paketeringen var bra.
super bra service
Superfina och lätta att ta av och på !
Bra priser och snabb och säker leverans
Smidigt köp
Bevakning av vara funkade bra. Smidigt köp och snabb leverans efter att varan inkommit.
Underbara smycken!
Snabbt och lätt!!
Jätte fina och bra örhängen
Daradattada I'm loving it.
Shysst utbud, bra priser, snabb leveranstid och suverän service. Köper i princip alla mina smycken härifrån.
Toppenbra företag
Snabb leverans, väl paketerat o väldigt bra produkter. Kommer definitivt handla här i fortsättningen.
Mycket nöjd.
Snabb leverans & trevlig personal
Toppen
Jättefina örhängen, tyvärr var ena missfärgat när jag fick hem dem, men kontaktade kundtjänst och de hjälpte mig på en gång, var förvånad över hur snabba de var, de var väldigt tillmötesgående och trevliga och jag fick jättebra hjälp och nya hela örhängen som jag haft varje dag nu under en tid och de håller verkligen måttet🙏 så tack för det
Alltid bästa service mindes personal.
Bra produkt som stämmer överens med…
Bra produkt som stämmer överens med beskrivningen och snabb leverans
fina smycken och snabb leverans
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.