Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pas på der løber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har de sidste måneder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spørgsmål jeg har haft, er blevet venligt og præcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar på her til morgen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For dårligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan følge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornår strømmen er billigst, når det eneste, I kan oplyse, er en forsi... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget tilfreds med den pågældende medarbejder. Løste problemet straks og kompetent. Men en ventetid på over 7 minutter som nr. 1 i køen fra start til slut var utilfredsstillende.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

2956 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og kompetent tilbagemelding på…

Hurtig og kompetent tilbagemelding på e-mail-henvendelse om skifte til andet cvr-nummer af aftaler

18. März 2026

Hej

Mange tak for de fine ord.

Det glæder os at høre, at din oplevelse med Customer Care har været tilfredsstillende. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis behovet skulle opstå.

Mvh. Lasse O.

Hurtig og venligt

Hurtig, venlig og kompetent service!

5. März 2026

Hej Klaus.

Sikke en fin besked at starte fredagen ud med.
Tak for dine fem stjerner - dem sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

sød betjening- medarbejderen forstod…

sød betjening- medarbejderen forstod straks hvad jeg mente

27. Februar 2026

Hej Kirsten

Mange tak for de fine ord, de er bragt videre til min kollega.

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang, du må have en dejlig weekend.

Med venlig hilsen.

Hurtig svartid på telefonen

Hurtig svartid på telefonen, klart svar og efterfølgende hurtig levering af materiale

19. Februar 2026

Hej Troels.

Tusind tak for de fine ord - de gjorde da lige dagen endnu mere perfekt.

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Hurtigt svar på henvendelse

22. Jänner 2026

Hej Dorte,
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at vores svartid var tilfredsstillende.

Med Venlig Hilsen
Michelle E.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har altid fået god service af…

Vi har altid fået god service af Ørsted. Altid meget hjælpsomme.

15. Jänner 2026

Hej Betina

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at kontakten med Customer Care er en god oplevelse.

Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden god gang.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget tilfreds med den pågældende

8. Jänner 2026

Hej Mikael

Tak for de fine ord, og for at du gav dig tid til at lave anmeldelsen.
Vi har stor fokus på, at det skal være nemt at komme i kontakt med os, så er ked af at du har haft en anden oplevelse.

Lasse L.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fastholder stædigt rykkere

Fastholder rykkere, de selv har påsat, fordi deres system ikke kunne trække pengene på det samme kort, som hele tiden har været tilknyttet

14. Oktober 2025

Hej Morten,
Jeg beklager de udfordringer, du har oplevet – det kan være meget frustrerende, når et nyt kort ikke bliver registreret som forventet.

Jeg har forsøgt at ringe til dig i dag uden held og har derfor sendt dig en mail med en opdatering om fremtidig fakturering.

Vi kan se, at de rykkere, du omtaler, vedrører perioder fra tidligere måneder, hvor vi desværre ikke var i dialog med dig og vi vil gerne sikre, at det fremover bliver så enkelt som muligt for dig.

Vi holder aktivt øje med din aftale ved næste fakturering. Skulle noget gå galt med betalingen eller faktureringen i november, kontakter vi dig med det samme for at løse det.

Hvis du har spørgsmål hører vi meget gerne fra dig.

Med venlig hilsen.
Michelle E.

------------------------------------------------------------------------
Vi vil meget gerne høre mere om, hvad der er sket, siden du desværre ikke har haft en god oplevelse ved os.

Vi har derfor sendt dig en anmodning om dine kontakt oplysninger, så vi kan undersøge din sag nærmere.

Venlig hilsen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig service og nærmest på…

Meget dårlig service og nærmest på grænsen til en truende adfærd. Et godt råd, gå en lang omvej fra dette skandaløse firma.

4. September 2025

Hej Kevin,
Tak fordi du deler din oplevelse.
Det beklager vi meget - Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give.
Vi vil gerne forstå præcis, hvad der er sket og har derfor via Trustpilot anmodet om dine kontaktoplysninger. På den måde kan vi følge op direkte og sikre, at det ikke gentager sig.

Michelle E.,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ørsted mangler service styr på tingene

Ørsted er helt væk, når det omhandler service.
Hvis man ringer til, så er det ikke muligt at blive videresendt til den afdeling ens spørgsmål omhandler.
Det virker hellere ikke til, at Ørsted har styr på tingene, for de lovede, at det ikke ville blive nødvendigt med ny kapital, men det blev det alligevel.

27. August 2025

Hej Kurt,
Tak fordi du deler din oplevelse.
Vi er kede af, at du har haft en dårlig erfaring med vores service og telefoniske kontakt – det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade.

Vi vil meget gerne i dialog med dig om dine oplevelser og har derfor via Trustpilot anmodet om dine kontaktoplysninger.

Michelle E., Customer Care

super effektivt ...

3. Juli 2025

Hej Gitte

Tak for de fem stjerner

Vi sætter stor pris på, at få din anerkendelse, og glæder os til at hjælpe en anden gang.

Hjælpsom kundeservice-

Hjælpsom kundeservice-
Hurtig ehandling af mit spørgsmål og inden for 1 time en fil med de ønskede 5 års hændelser - Jeg kipper med flaget.

2. Juli 2025

Hej Lisbeth.

Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse, og har viderebragt din anerkendelse til Lasse.

Vi ser frem at kunne hjælpe dig en anden gang.

100% satisfaction with their Customer Care

Charlotte D. was incredibly helpful and quickly resolved my question with clarity and efficiency. I truly appreciated her support!

13. Juni 2025

Dear German,

Thank you so much for your kind words and positive feedback! We're thrilled to hear about your 100% satisfaction with our Customer Care.

Charlotte D. is indeed a valuable member of our team, and we're glad she could assist you efficiently and clearly.

Your appreciation means a lot to us, and we look forward to serving you again in the future.

Best regards,

HURTIGT SVAR PÅ MIN ANMELDELSE

Hurtigt svar på min anmeldelse

6. Juni 2025

Hej Henrik.

Tusind tak for de fem stjerner.

Vi sætter stor præcis på din feedback, og ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg besøger dem aldrig igen

Jeg besøger dem aldrig igen. Virklig dørlig kundeservice ringet til dem her i går hvor de bad mig skrive en mail om mit spg så forstår jeg ikke hvorfor de har et nummer da jeg så skrev til dem hville de ikke svare på mine spg besøgerr dem aldrig mere!!!!

28. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har altid været tilfreds med Ørsted's service

19. Mai 2025

Hej Thi Thuy Vu

Tusinde tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner.

Det er en fornøjelse at høre at du har modtaget tilfredsstillende kundeservice.

Vi ser frem til at kunne være til hjælp en anden gang.

Charlotte D.

Ørsteds digitale kundeoplevelse elendig

Ørsteds digitale kundeoplevelse er helt håbløs. Det er umuligt at gennemskue betalinger og fakturaer. Der følger ingen betalingsoplysninger med fakturarerne. Og når jeg bliver bedt om at betale et udestående via Mit Ørsted, findes denne mulighed slet ikke i mit tilfælde.

24. März 2025

Hej Jesper.

Vi har haft gennemgået din sag, og har efterfølgende været i dialog med dig med en mere uddybende forklaring.

Det var tekniske og ærgerlige omstændigheder der gav dig følelsen af en håbløs oplevelse, og det er vi meget kede af.
Vi vil så gerne gøre tingene så smidige som muligt, og holder godt øje med din sag så vi kan få den afsluttet ordentligt.

Vi ønsker dig alt det bedste

Heidi P, Customer Care

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og effektiv kundeservice ved…

God og effektiv kundeservice ved henvendelse til Ørsted Erhverv - tak.

19. März 2025

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at din oplevelse med Customer Care, har været tilfredsstillende.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give feedback.

Customer Care.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr