Ik heb een stappenteller besteld bevestiging ontvangen. Op de site staat morgen in huis. Dus niet. Probeer te bellen wordt niet opgenomen het contact wordt elke keer verbroken. Maakt niet uit hoelaat... Mehr ansehen
OtiumTime
Zeer slecht. Wees gewaarschuwd! Al ruim een week geleden een product besteld en betaald maar buiten de bevestiging, niets meer van hun vernomen. Ook op contact pogingen via de site wordt totaal nie... Mehr ansehen
Oortjes besteld, hele snelle levering en goede service. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend! Ik twijfelde over het aanschaffen van een fitnessbracelet, maar aangezien de oortjes erg fijn zijn... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De beste oordopjes die jouw passen.
Niederlande
- contact@otiumtime.nl
- otiumtime.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Aanrader
Leuke prijs om bij te bestellen, ik gebruik ook hun nieuwste oortjes is echt een aanrader.
Was opzoek naar goede oortjes voor muziek en ben fan geworden
Tevreden
Ben heel tevreden over dit artikel, mooi design, werkt heel nauwkeurig ook de noise canceleation werkt correct, een aanrader dus.
nice headphones
nice headphones, helped me through everything. 10/10 would recommend. thanks again!!
Got some earbuds from here
Got some earbuds from here, and they were in all honesty much better than expected. The sound is of quite immaculate quality with no unwanted or unpleasant noises. Will definitely be getting my daughter some for her upcoming birthday!
Its so good i love it!
These earbuds changed my life
These earbuds changed my life, I love them they got my nan out of a coma after she had boobie cancer
Sincerely
Zeliot-Runescap

Antwort von OtiumTime
nice nice nice
its a very good page with alot of nice products and its very easy to use
Awesome sound experience and fast…
Awesome sound experience and fast shipping. thanks!
Kopen! Als je van je geld af wilt
Ik adviseer niet aankopen. Ze verhandelen Chinese goedkope goederen van een bestaand niet te noemen onbekend merk via een niet te noemen grootse Chinese website.
Ik denk haast wel zeker te weten dat je ze voor 70% goedkoper kan krijgen!
Klantenservice als je wilt ruilen is er niet want ze beantwoorden niet, jawel pas als ze last van je krijgen d.m.v. een Trustpilot review.
En dan nog geen behoorlijk antwoord!
Kwaliteit van de doppen zeer slecht geluid zonder bass en met bellen ben je erg onduidelijk te horen of klink je voor de tegenpartij alsof je in een colablikje lult.
Touch functie op het oordopje werkt erg irritant.
Vraag me ook af of ik geen refund artikel had ontvangen.
Al met al weggegooid geld en verspilde moeite om je geld retour te krijgen.
Beter dan verwacht
Beter dan verwacht: Heeeel blij met de kwaliteit , heeft echt een bas geluid :)
Ik heb AirPods besteld en vind de…
Ik heb AirPods besteld en vind de oortjes top. Ik heb ze nu al meer dan een half jaar en ze werken prima. Prijs-kwaliteitsverhoudingkomen is goed. De AirPods gaan langer dan 1 dag mee, geluid is prima en de AirPods laden vrij snel op. Kortom prima product voor een fijne prijs.
oordopjes doet perfect
oordopjes doet perfect. service was prachtig. ik will je bedanken..
Bedankt
Beste Oordopjes ontvangen van OtiumTime, ik vind de producten en communicatie uitstekend.
Bedankt
Smartwatches ontvangen ( veel te laat )…
Smartwatches ontvangen ( veel te laat ) maar niet volgens bestelling en 1 is nog kapot ook !
Vervolgens reageren zij helemaal nergens op !!!.
Wat mij betreft een hele slechte service en nooit meer hier kopen, zal ook anderen waarschuwen voor dit bedrijf.
Kapotte smartwatch, geen reactie van Profurbished.
Tijdje geleden smartwatch besteld. Snel geleverd, maar werkte niet. De oplaadkabel die bijgeleverd werd, was al stuk bij levering. Met een andere kabel een dag lang laten opladen, maar smartwatch is nog steeds niet aan te krijgen. Tot op de dag van vandaag heeft hij het nog niet gedaan.
Na 4 keer het contactformulier invullen geen reactie ontvangen. Jammer genoeg is dat de enige manier om in contact te komen met het bedrijf. Wat mij betreft oplichting.....
Zeer slecht
Zeer slecht. Wees gewaarschuwd!
Al ruim een week geleden een product besteld en betaald maar buiten de bevestiging, niets meer van hun vernomen. Ook op contact pogingen via de site wordt totaal niet op gereageerd. Een automatische ontvangstbevestiging geeft aan de volgende werkdag te zullen beantwoorden maar helaas geen vervolg.
Volgens de site, product vandaag besteld, morgen in huis! Ook zeer misleidend dus.
LET OP! ZEER ONBETROUWBAAR!
Waardeloos
Waardeloos
Nooit bestellen daar.
In het begin werkt het prima maar na een week deed 1 oortje het niet meer en gaan ze super snel leeg.
Website bestaat niet meer op Facebook niet meer te vinden. Stelletje oplichters zijn het
Nog steeds niks ontvangen..
Nog steeds niks ontvangen... al een week niks gehoord of gezien nog een keer een mailtje gestuurd maar ook hierop word niet geantwoord....
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.