Bestilte fredag aften, alle lørdag formiddag fik jeg en mail da et at produkterne grundet en fejl fremstod som på lager online men ikke var på lager, jeg blev derfor tilbudt et lignende men bedre prod... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Meget tilfreds. Hurtig forsendelse af de rigtige varer uden nogen dikkedarer. En enkel mærkværdighed var, at de tre blink, som jeg havde bestilt kom i en relativt stor papkasse med masser af bobbelpla... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg købte et nyt fiskehjul og tilkøbte samtidig påspoling af line på hjulet. Jeg var i tvivl om antal meter af line jeg skulle købe og kontaktede forretningen, hvor jeg blev venligt behandlet og godt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte et par støvler tidligt onsdag morgen og sendte en mail som opfølgning for at høre, hvornår jeg kunne forvente at modtage min bestilling. Fik en mail to timer senere med venlig forsikrin... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Outdoorcentret Jagt & Fiskeri har udover en webshop også en fysisk butik, som du finder i byen Asnæs i Odsherred. Vores fysiske butik i Asnæs har et stort udvalg af udstyr til lystfiskeri og outdoor liv samt jagtbeklædning. Mangler du et par vandrestøvler eller en ny regnjakke er Outdoorcentret et besøg værd, da vi også har et stort udvalg af beklædning til vandreturen. Fra marts til december har vi hver dag friske børsteorme på lager, så du altid har mulighed for at købe frisk agn til fisketuren. På vores online butik www.outdoorcentret.dk finder du et kæmpe udvalg af fiskeudstyr, beklædning, fodtøj, kikkerter, luftvåben og jagtbeklædning. I vores fysiske butik i Asnæs har vi desværre ikke plads til alle de forskellige produkter som du finder på vores webshop. Så hvis du finder et produkt på vores webshop, kan du ikke være helt sikker på at vi har det på lager i butikken i Asnæs. Derfor kan det være en god ide at kontakte os, og høre om vi har det på lager. Hvis vi ikke har det på lager får vi det selvfølgelig hjem, så du kan se det.
Kontaktinformationen
Dänemark
- outdoorcentret.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Konge behandling
Konge behandling.
Rigtig god service, gode priser og hurtig levering.
Ingen klager bare god service 👍
Super service og hurtig levering.
Hurtig levering og top kvalitet!
Alt ok.............
Hurtig ekspedition og varen lever op…
Hurtig ekspedition og varen lever op til mine forventninger
Korrekt og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering. Skoene lever fuldstændig op til min forventning.
Bestilte en lille lommekniv med…
modtog en lille lommekniv mrk deerhunter.desværre var den meget sløv og kan ikke slibe op. men det er en lille pæn kniv som kom hurtigt. jeg fik et venligt svar om jeg kunne returnere den, men jeg har forsøgt at slibe den .så den er jo ikke ny mere, jeg beholder den og har givet 5 stjerner,servicen er jo helt i top selvom kniven ikke er det

Antwort von Outdoorcentret.dk
Nok den hurtigste levering jeg…
Nok den hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet nåede dårligt at trykke på knappen så var det pakket og sendt
100 procent i orden

Antwort von Outdoorcentret.dk
God service og fremragende hurtig…
God service og fremragende hurtig levering.😊💪🌞🌞

Antwort von Outdoorcentret.dk
Go oplevelse med at handle hos dem
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.