Dropshipping bedrijf. Wekenlang wachten op een bestelling. Product komt op geen enkele wijze overeen met foto's. Standaard reactie via de mail "sorry, we zijn druk". Onzin. KOOP HIER NOOIT!!!
Op 9 januari voor € 89,95 een verwarmingsvest met accu besteld. Op mijn e-mails antwoorden ze met verzonnen problemen. Volgens mij bestellen ze het zelf eerst nog in China, maar doen ze zelf voor... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De natuur in. Puur. Precies de juiste uitrusting voor elke natuurliefhebber. Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit en de meest uiteenlopende productvarianten om de ervaring van onze klanten met onze OutdoorHeld producten zo uniek en effectief mogelijk te maken!
Österreich
- info@outdoorheld.nl
- outdoorheld.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Dropshipping bedrijf, waardeloze producten en dito service
KOOP HIER NOOIT!!!
Bodywarmer met warmte besteld
Bodywarmer met warmte besteld. Deze geannuleerd. Wat goed was. Na 20 dagen krijg ik hem toch opgestuurd. De warmte plekken kloppen niet en de annulering ook niet. Ik kan hem zelf terug sturen naar Oostenrijk voor 14 euro of 13 euro korting krijgen. Na veel heen en weer bericht schiet je bij dit lugubere bedrijf niks op. Lees ook veel retouren komen niet aan dus al je geld weg. Koop hier AUB niks. Dit is echt misleidende ,oplichting helaas.
OutdoorHeld besteld waarschijnlijk zelf in China.
Op 9 januari voor € 89,95 een verwarmingsvest met accu besteld.
Op mijn e-mails antwoorden ze met verzonnen problemen. Volgens mij bestellen ze het zelf eerst nog in China, maar doen ze zelf voorkomen een kwaliteitsproduct te verkopen.
Eindelijk vandaag (22 januari) bericht gehad van transporteur. Moet wel nog wachten op aflevering.
Volgende keer gewoon zelf bij Temu bestellen. Ondanks alle EU-heffingen ben je veel goedkoper uit en wordt zelfs eerder geleverd.
Kortom, niets bij OutdoorHeld NL bestellen.
Ik kocht een houthakkersjas
Ik kocht een houthakkersjas, "gevoerd en duurzaam". Grote teleurstelling! Één drukknoop ontbrak, een andere werkte niet. De witte voeringstof kwam direct door de naden en stof naar buiten. De buitenkant vertoonde snel witte vlekken. Wat bleek: de stof was niet geweven maar geprint, de verf liet snel los. Geen label met vermelding van de samenstelling of wasvoorschrift.Waardeloze rommel, koste wel € 60,00. En dan ook nog terugsturen naar China voor een enorm bedrag. Absolute afrader.
STOP STOP STOP met bestellen
STOP STOP STOP met bestellen. Je krijgt goedkope rommel geleverd. Zonder van je geld. Puur oplichterij. Criminelen die snel rijk willen worden met het geld van mensen die wel eerlijk zijn!!! Bah bah
Trap er niet in!
Trap er niet in!
Producten met gaten geleverd, Nieuwe zending niet ontvangen en geld kwijt
Mails van Zoe, met onzin .. en negatieve review wordt verwijderd van hun site
Ik vraag om een factuur maar krijg en…
Ik vraag om een factuur maar krijg en e-mail dat het niet mogelijk. Vervolgens vraag ik naar een ontvangstbewijs die ik NIET meer op de mail heb, zeggen ze elke keer het zelfde > het was na het afronden van de bestelling automatisch per mail gestuurd. Ik bestel niks meer en let op ze doen niks. Er is eenzijdig communicatie
Niks doen ze goed….
Niks doen ze goed….
Ik heb weken moeten wachten op de bestelling, ik kan het pakket niet retourneren, krijg mijn geld niet terug, ze zorgen voor heel moeilijk mailcontact, ze antwoorden niet op je vragen, ik kan ze niet bellen en het product is hele slechte kwaliteit.
Pas op
Pas op!
Ze bieden Temu rommel aan waar je duur voor moet betalen!
En als je wil retourneren zijn alle kosten voor jou en mag je het naar jawel China sturen!!!
Of je gaat akkoord met 20% van het aankoopbedrag...
Hele trage klantenservice, telefonisch niet te bereiken en geen weet van de regels omtrent verkoop en retourneren via webwinkel.
K zou er dus niet via deze site iets kopen.
Chinese scam
Prima product
Binnen 10 dagen geleverd, ze passen goed. Lopen is nog even wennen maar ik heb er een goed gevoel bij.
Lange levertijd of ???
22 oktober schoenen besteld, zouden binnen 3 tot 10 werkdagen geleverd worden. Nog steeds niets ontvangen terwijl ze al een week onderweg zouden zijn. Link gekregen om de zending te volgen, maar die vertrouw ik niet, dus niet op geklikt
Ik heb de OUTDOOR™ Winter Pro
Ik heb de OUTDOOR™ Winter Pro - waterdichte blotevoetschoenen × 1 43 / Midnight (Zwart), maar bij een goede regenbui waren mijn tenen toch nat.
Klacht ingediend, maar ze zijn dat als een feedback en niet als klacht.
Ze beweren dat ze niet adverteren met Waterdicht ondanks dat het staat zowel vermeld op de website als op de factuur.
Mijn ervaring is dat ze zijn puur oplichters
Oplichting
Oplichting, zadel nooit mogen ontvangen. Klantenservice zeer slecht.
Een grote oplichter
Een grote oplichter. Zending komt niet aan, maar moet zelf met DHL conta t opnemen. Vervolgens meld je dit aan outdoor, maarer wordt niet meer gereageerd. Geen zadel, en geld kwijt.
1 ADVIES, KOOP HIER NIETS, TENZIJ JE VAN JE GELD AF WIL
Doe het niet
Ik had de schoenen besteld maar zaten niet naar wens, kon ze niet retourneren met geld terug (staat schijnbaar in de kleine letters) Het duurde zeker een maand voor de schoenen er überhaupt waren, retourneren kon maar dan betaal je wel 70% van de aanschafprijs.
Retourennaar Oostenrijk.
Slecht product, slechte klantenservice, trap er niet in.
Verschrikkelijke service!!
Ik wacht sinds december op mijn retourgeld (tegen de 300 euro aan) na terugzenden van mijn gehele bestelling. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Ik geloof eigenlijk niet meer dat er een persoon schuilt achter Corinne van OutdoorHeld, degene die altijd de mail namens OutdoorHeld beantwoordt. Verschrikkelijk. Absolute afrader, mensen.
Louter dropshipping
Louter dropshipping: deze artikelen zijn voor een fractie van de prijs rechtstreeks te bestellen bij bv AliExpres. Retour zenden moet naar een buitenlands adres (hoge portokosten voor eigen rekening). Bij annuleren je geld terugkrijgen, gaat tergend vervelend en niet conform de voorwaarden.
Retour zonder geld terug
Mijn bestelling is terug gegaan. Was binnen de 14 dagen retour. Echter terug betaling ....wacht al 4 weken krijg op de mail een standaard reactie die keer op keer gekopieerd word. Ruikt na oplichting. Maar ja waarschijnlijk zal niemand dit bericht lezen aangezien de meeste berichten verwijderd worden.
Verkopen? Geen probleem. Terugbetalen? Ho maar.klein…
Verkopen via Instagram kan een klein kind, nadien goeie service bieden indien de producten niet voldoen en je geld terug bezorgen zonder 10 mails te moeten sturen (nog steeds niks terug, na 1.5 maand!), daar is duidelijk nog werk. Ik koop er alvast niks meer en waarschuw ook anderen via alle mogelijke kanalen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.