Opdrachtnummer: SMML72422551 LG warmtepomdroger gekocht. Januari 2024. Droogt nu niet meer. Aangemeld bij mediamarkt. Zou 5 jaar garantie op onderdelen en 10 jaar op motor zitten. Mediamarkt meld h... Mehr ansehen
Waar een groot bedrijf klein in kan zijn: klantenservice. Tot drie keer toe wordt de afleverdatum verplaatst, er blijkbaar vanuit gaande dat ik wel zorg dat ik thuis ben. Ondertussen blijkt dat ze he... Mehr ansehen
Ik heb onlangs via de MediaMarkt Outlet een oven besteld. Op de dag van de geplande bezorging ontving ik echter een e-mail waarin stond dat mijn bestelling was geannuleerd, omdat het product te... Mehr ansehen
Een 'geretourneerd product' (Siemens vaatwasser) met 25% korting (minimaal 150 euro goedkoper) kunnen kopen. Product was volledig nieuw en nooit gebruikt. Alle accessoires en boekjes lagen er evenee... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Op MediaMarkt Outlet vind je producten die al een eerste leven gehad hebben. Dit kan zijn doordat een van onze klanten het product niet gebruikte of niet meer nodig had. Ook showmodellen en (licht) beschadigde artikelen zijn in de outlet te vinden. Met deze producten is vaak niet veel mis en daarom gunnen we ze bij MediaMarkt Outlet een nieuw leven. Uiteraard controleren we de producten goed en reinigen of herstellen we deze als het nodig is. Daarna mogen ze voor mooie prijzen alsnog de deur uit. In de Outlet staat bij elk product vermeld wat er precies mee gebeurd is. Wel zo transparant. Daarnaast heb je bij elk product dat je koopt in de MediaMarkt Outlet gewoon de wettelijke garantie. Door onze Outlet-producten te kopen bespaar je veel geld en draag je ook nog eens bij aan duurzaam gebruik van consumentenelektronica.
Wilhelminakade 161, 3072AP, Rotterdam, Niederlande
- outlet.mediamarkt.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Soepel verlopen
Bij Outlet een aantal airfryer accessoires gekocht voor mijn Philips Airfryer, erg snel geleverd, ze hadden de verpakking wel ietsjes beter mogen regelen, was enkel een zwarte plastic laag over de doos met het label erop, maar prima. Eén van de accessoires paste niet dus die heb ik teruggestuurd en kreeg snel mijn geld terug. De rest was top, erg blij mee.

Antwort von MediaMarkt Outlet NL
Zeer tevreden met aankoop en bezorging
Ik heb een Miele wasmachine besteld met een aantrekkelijke korting. De levering verliep perfect: het apparaat werd netjes afgeleverd en de bezorger was bijzonder vriendelijk. Hij nam zelfs de tijd om wat handige tips te geven over de transportbouten en het eerste gebruik. Al met al ben ik erg tevreden – zowel over het product als over de levering.

Antwort von MediaMarkt Outlet NL
Prachtige nieuwe mega grote LG oled tv…
Prachtige nieuwe mega grote LG oled tv gekocht. TV was super snel in huis en netjes naar verwachting.

Prima product zoals omschreven
De levering was snel en er werd goed gecommuniceerd via e-mail wanneer het pakket eraan kwam. Product zelf was in orde en had de krasjes die werd getoond op de MediaMarkt Outlet website, dus volgens verwachting.

Slechte voorraad info
Online product van bijna 800 euro besteld. Hier besteld omdat het dan de volgende dag in huis zou zijn. Bestel bevestiging ontvangen en online werd aangegeven dat het artikel verzonden was. 2 dagen later gebeld wanneer er geleverd zou worden. Wat blijkt? Artikel niet voorradig en onbekend wanneer wel te leveren. Geld teruggevraagd en ergens anders besteld. Waardeloos Mediamarkt!
Slechte service, ondanks goede vaatwasser – een gemiste kans
Deze Siemens vaatwasser gekocht ter vervanging van een 10 jaar oud model, ook van Siemens. Omdat ik geen gedoe wilde, heb ik bij MediaMarkt besteld mét installatieservice én extra garantie. Dacht: alles geregeld, geen zorgen. Helaas…
De bezorging was al een dag later dan beloofd. Geen ramp, kan gebeuren. Maar bij de installatie ging het mis. De bezorgers weigerden de nieuwe vaatwasser aan te sluiten, met als reden dat de oude nog aan de kraan en het stopcontact zat. Dat was nieuw voor mij. Onder ‘installatieservice’ versta ik: oude afkoppelen, nieuwe plaatsen. Blijkbaar dacht MediaMarkt daar anders over.
Zonder enige hulp is het apparaat vervolgens in de woonkamer gedumpt. Mijn echtgenoot vroeg nog hoe we dan verder moesten – antwoord: "maak maar een afspraak met een monteur, maar we kunnen niet zeggen wanneer die komt." Geen oplossing, geen service.
Toen ik ging bellen, kreeg ik de schuld: “U heeft niet voor de duurdere installatieservice gekozen.” Alleen… die keuze heb ik nooit gezien. Of het stond niet duidelijk vermeld. Dan moet je dat beter communiceren vooraf.
Volgens de voorwaarden moest het oude apparaat 'ontkoppeld en klaarstaan'. Dat kan. Maar dat moet je wel duidelijk laten weten bij aankoop, zeker als je inzet op gemak en service. Een simpele check vooraf was genoeg geweest.
De vaatwasser zelf? Perfect. Daar niks op aan te merken. Maar MediaMarkt? Een desillusie. Van 'ontzorging' is geen sprake geweest. Pas op als je denkt dat het makkelijk geregeld wordt – dat is helaas niet zo.
Bestelling niet geleverd en geen terugbetaling
Mijn bestelling is niet geleverd door de mediamarkt. Na dat te melden zouden ze actie ondernemen en dat is niet gebeurd. Pas toen ik zelf weer belde werd de melding doorgezet naar de bezorgdienst. Tot nu toe elke keer zelf moeten bellen en dan onderneemt de mediamarkt pas actie. Blijkbaar kunnen ze zelf niet bedenken dat ze aan het werk moeten voor klanten. Conclusie is dat ik inmiddels, na 5 telefoontjes, al een maand aan het wachten ben op mijn terugbetaling.
Slecht beleid
Leeuwarden: 7 kassa’s; 1 open; rij van hier tot Tokio. Waardeloos.
MediaMarkt stuurt beschadigd pakket naar klanten
Ik heb een bestelling en wordt verzorgt door DHL, bij DHL sorteer centrum vind de pakket beschadigd en neem niet aan om te bezorgen en direct terugsturen naar MediaMarkt, heb diverse contact met MediaMarkt klantenservice genomen wordt niet geholpen, opnieuw zenden doet ze niet terug betalen doet Mediamarkt ook niet, waarom stuur Mediamarkt een beschadigd pakket !!! en houdt het geld van de klanten vast.
Geen bewijs van retour
Omdat ik de tv te klein vond heb ik hem direct terug gebracht naar de winkel ( Rijswijk) Op dezelfde dag van ontvangst.
Na inlevering werd mij verteld dat ik een mail zou ontvangen waarin mijn retour en de terugbetaling zou worden bevestigd. Omdat ik dat niet vertrouwde ( ik kreeg geen enkel bewijs dat ik de tv had terug gebracht) heb ik 30 minuten in de winkel gewacht op de mail. Omdat ik deze niet ontving heb ik de medewerker hierop aangesproken en pas toen kreeg ik een papieren bevestiging van de retour. Tot op heden heb ik geen mail ontvangen. Wat nu als ik zonder bewijs mijn geld terug zou vragen? Ik zou niets hebben om mijn retour aan te tonen. Zeer slechte service!
Klantenservice Mediamarkt negatief
Ik heb een koffie machine gekocht en deze was na 5 dagen elders goedkoper, ik kreeg het verschil niet terug. Toen ik mijn apparaat wilde inleveren, ging dit niet omdat ik de originele doos niet meer had. Apparaat had ik 4 dagen in huis en nog niet gebruikt. Ik kreeg geen manager te spreken en ondanks dat ik hun voorwaarden voorlas, gingen ze hier niet in mee. Ik heb heel veel gekocht bij Mediamarkt en onlangs 4 apparaten twv 1600eur. Zeer zeer slechte service, heb mijn laatste aankoop gedaan. Cor
Zeer slechte ervaring met MediaMarkt
Zeer slechte ervaring met MediaMarkt – Droger kapot, slechte klantenservice en geen oplossing
Ik heb op 22 oktober 2024 een droger gekocht bij MediaMarkt, maar na enkele weken is de droger kapot gegaan. Na twee bezoeken van een monteur bleef het probleem bestaan, en de laatste monteur gaf aan dat de droger niet meer te repareren was. MediaMarkt kreeg echter geen contact met de monteur voor een verklaring van onherstelbaarheid, en hierdoor zit ik nog steeds, op 5 maart 2025, met een kapotte droger.
Wat volgt is nog frustrerender: een medewerker van MediaMarkt heeft mij via e-mail een omruiling van het apparaat beloofd, wat ik zwart op wit heb. Echter, toen ik later contact opnam, vertelde een andere medewerker dat haar collega dit niet had mogen beloven en er nu niets mee zou gebeuren. Ondanks de belofte en bewijs via e-mail, wordt mijn probleem niet opgelost en word ik als klant aan mijn lot overgelaten.
Dit is absoluut onaanvaardbaar en blijkt uit de slechte klantenservice die ik heb ervaren. MediaMarkt heeft geen respect voor haar klanten en is niet bereid om haar fouten recht te zetten. Dit is de laatste keer dat ik iets bij MediaMarkt koop.
Kortom:
-Droger kapot, geen oplossing na meerdere monteurs.
-Geen contact met monteur voor onherstelbaarheidsverklaring.
-E-mailbelofte van omruiling wordt niet nagekomen.
-Slechte klantenservice, geen adequate reactie op eerdere toezeggingen.
Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat ze bij MediaMarkt kopen, gezien deze slechte ervaring.
Site ligt er al een tijdje uit!
Site ligt er al een tijdje uit!

Antwort von MediaMarkt Outlet NL
Slechtste bedrijf van Nederland...na…
Slechtste bedrijf van Nederland...na tientallen telefoontjes en mailtjes geen fatsoenlijk antwoord op de vraag waar mijn geld blijft waar ik recht op heb na een retournering...
Ik wacht al maanden op mijn geld…
Ik wacht al maanden op mijn geld (500,-)van een retour. Ik heb al 7 mailtjes gehad met de mededeling dat een collega het af zal werken. Tot op heden niets............
Bose Speakers gekocht
Bose Speakers gekocht, echter vielen deze tegen qua geluid. Deze persoonlijk geretourneerd bij Mediamarkt Middelburg. Helaas nu 4 weken later nog steeds geen geld terug ontvangen. Meerdere malen contact gehad met Mediamarkt Middelburg maar zij verwijzen door naar de outlet waar je geen contact mee kunt krijgen… Ze vragen geduld, maar na 4 weken begint dit wel op te geraken… Ik wil gewoon mijn geld terug!
Als het kan hier niets kopen!!!
Hier niets kopen!!!! Kriminelle Bande .
Stofzuiger in het outlet gekocht. Werkte nooit!! Eigenlijk garantie op en inmiddels 3 keer terug gebracht naar de mediamarkt. Ze menen het recht te hebben om te repareren. Maar nu is het de 3de keer en ik zou mijn geld terug moeten krijgen. Maar wat gebeurt? Sinds 12.12.24 is mijn stofzuiger bij de mediamarkt of hun leverancier en ik krijg geen geld en ook de stofzuiger niet meer terug.
Ze reageren op geen enkele brief of e-mail en aan de balie weten ze van niets.
Ze hebben gewoon €200,— gejat.
BTW weg ermee
BTW weg ermee? Ze belazeren de boel.... Ik volg de laatste weken prijzen omdat we net zijn verhuisd en we hebben nog wat nodig bv. een tv. Ze hanteren nog steeds dezelfde prijzen en de outlet is al een week dicht voor onderhoud.... Een vijfde van de prijs (de btw) gaat er echt niet af.
Ik koop sowieso daar niks meer....
Bestelling geplaatst en tot heden niet ontvangen
12 Dec. heeft mijn moeder en zus en condens droger in de outlet besteld en betaald! Deze zouden ze binnen een week leveren. Tot op de dag van vandaag geen droger gezien en geen geld terug ontvangen.
Contact met de klantenservice en enige wat je hoort is dat ze ermee bezig zijn en dat ze er op terugkomen. Dit is nu 6 weken lang! Schandalig dat Mediamarkt nergens duidelijk over geeft. Naar mijn inziens heb je 2 keuzes! Of je geeft aan dat het product niet meer leverbaar is en je stort het geld terug. Of je geeft aan dat hij tijdelijk niet leverbaar is en geeft de keuze aan de klant of ze willen wachten. Echter heb ik deze keuzes ook al 3x aangegeven en zelfs daar doen ze niets mee. Dit wordt nu een bericht voor de consumentenbond
airpods gekocht outlet mediamarkt
airpods gekocht voor mijn dochter onder het mom het is een tweede kansje. Helaas bleek bij het uitpakken van het cadeau met kerst het rechteroortje niet te functioneren. Meteen 27 december ter reparatie aangeboden in de winkel. Mediamarkt besteed deze reparatie uit aan een repartiewinkel, die vervolgens het product onherstelbaar acht. Communicatie is vervolgens of we het product willen vernietigen if ongerepareerd retour willen. Totaal geen oplossing voor het het defect. Vervolgens bijna 5 uur aan telefoontjes(waarbij twee keer wordt opgehangen midden in het gesprek en een keer 18 minuten in de wacht) met meerdere antwoorden en beloften(valt onder garantie en ja we zetten dat op de mail. Vervolgens geen mail ontvangen) dat het opgelost zal worden. Lees: het wordt doorgezet naar een andere afdeling waarvan je vervolgens niks hoort. We zijn nu bijna een maand verder en vooralsnog geen oplossing of laat staan een medewerker die weet hoe te handelen. WAARDELOOS!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.