Ovidefarm Bewertungen 34

TrustScore 3.5 von 5

3,4

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij hebben 2 honden geadopteerd ...en als je geen hondenkennis hebt neem dan een puppy want honden met een rugzak hebben een leider nodig die niet zomaar opgeeft een hond bij het minste geringste teru... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

My dog was sick after adopting him, actually the same day. It took almost 2 months of antibiotics to get him well again. I would have loved to know that from the personal that portraited him as heal... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lieve stichting waar met zorg en liefde honden uit Bulgarije worden opgevangen. En waar goed bemiddeld wordt tussen hond en nieuwe eigenaar. Er is gewoon tijd om te kunnen wennen, na te denken, te k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zomer 2023 hebben we onze rescue hond daar voor de eerste keer gebracht. Eerdere pensions vond onze hond niet heel fijn. Dus de verwachting was laag. Onze hond ging met weinig zin naar binnen, gehe... Mehr ansehen

3,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Onpersoonlijke opvang

Onpersoonlijke opvang, de hond werd meegenomen/gebracht zonder enig gevoel. Ze zitten in ijzeren kooien opgesloten, het stinkt er. Veel geblaf en gejank. Onze hond heeft er 1 nacht geslapen en was dagenlang van slag. De positieve reviews geloof ik niet of ze houden niet van hun hond. Ik zou m'n goudvis er nog niet naar toe brengen.

3. Juni 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Binnenkort brengen wij onze hond weer…

Binnenkort brengen wij onze hond weer naar ovidefarm. Zij komt kwispelend uit de auto en begroet de mensen die er werken nog net niet met een grote smile. Sigrid is haar favoriet, toen wij haar de 1e keer brachten was ze bang en onzeker. Sigrid heeft met veel geduld haar op haar gemak gesteld.

7. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb eerdere revieuws over ovidefarm…

Heb eerdere revieuws over ovidefarm geschreven, nu de laatste update, hij is vanaf vandaag ter adoptie aangeboden. Hij Bobbyis 3 weken terug bij ovidefarm. Deze hond is ziek maar ze doen het af met een simpele voedselallergie..2 dierenartsen zeiden dat hij schade heeft opgelopen door giardia. Dit heeft inwendig schade gemaakt. Hij moet voor verder onderzoek naar Utrecht. En.. hij is heel bang voor kinderen, verkeer en alledaagse geluiden. Trainingen cursussen een gedragtherapeute niets heeft geholpen. Honden worden bij elkaar in de kennel gezet zonder te weten of de honden giardia vrij zijn. Pas op mensen! Ondanks rode vlaggen dachten wij goed te doen voor de hond, maar ovidefarm adoptie gedeelte is echt heel slecht. Alles draait om geld! Ik heb zaken gedaan met Sigrid.. haar hou ik dan ook verantwoordelijk voor het willens en wetens verkopen van een zieke pup, het doorverkopen van een zieke pup, incorrecte informatie vertrekken omtrent de honden, het niet doorlezen van de vooraf ingevulde vragenlijst ( zelf toegegeven) het beloven van cruciale acties en niet uitvoeren hiervan. Deze vrouw kent geen empathie, en ziet alleen euro tekens. Bobby is te zien op de fb site van ovidefarm en op insta.. mensen bezint eer ge begint.. hoe goed bedoeld ook.. de hond is hier de dupe van!

7. Juni 2023

Nooit weer

Nooit weer
Zo slecht
Honden ziek terug gekregen communicatie heel slecht
Niet georganiseerde sooi daar.
Eigen voer is niet gegeven
Eigen mand, is niet gebruikt lag nog op de kast

11. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor dit asiel een waarschuwing

Voor dit asiel een waarschuwing. Ik kreeg een heel angstig hondje mee, waarover niets is gezegd tijdens de overdracht. Hondje at niet en verschool zich alleen maar in de bench. Wilde niet eten, uitgelaten worden, enz. Wat mij betreft getraumatiseerd. In overleg met het asiel na enkele dagen teruggebracht. Wat bleek? Je krijgt je betaalde som van 425 euro nooit terug. Eenmaal betaald is betaald, hoe de hond ook is. In het contract staat niets over de financiën, overigens, bleek toen ik daar achteraf naar keek. Alleen een vage clausule dat het asiel ‘niet gehouden is terug te betalen’. Kort daarna stond het hondje gewoon weer aangeboden op de website. Een wel heel onzuivere manier van doen, voorzichtig geformuleerd.

7. November 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Informatie van hond klopt niet

Wij hadden in mei dit jaar een hond bij hun geadopteerd. We kwamen daar eerst kijken maar dat was echt een heel rommelige plek. Op de website stond allemaal informatie over onze hond maar een groot deel daarvan klopte niet. Er stond bijvoorbeeld dat ze in de auto kon maar toen we met haar terug reden ging ze al kotsen en dat doet ze elke rit. Ze zeiden ook dat ze geen jachtinstinct had maar dat heeft ze wel. Ook zeiden ze dat niet alleen thuis kan zijn maar dat kan ze prima. Ze was ook zogenaamd zindelijk, eerste nacht poepte en piste ze het hele huis al onder. Onze hond is wel een echte lieverd ben we zijn heel blij met haar, gelukkig is ze nu weg bij de ovidefarm

19. August 2022

Ze werken erg rommelig

Ze werken erg rommelig. Amanda had ermee ingestemd om mijn hond bij hen te laten logeren en binnen 20 minuten krijg ik een e-mail van Selma dat ze geen plaats meer heeft voor mijn hond. Ik had mijn boeking afbetaald na akkoord van Amanda. En met veel moeite kreeg ik een deel van mijn geld terug. Ik zal mijn hond nooit naar hen toe brengen.

2. August 2022

Geweldig pension.

Geweldig pension.
Mijn honden logeren er regelmatig.
Ze zijn altijd blij dat ze weer mogen.
Hele lieve mensen met een hart voor dieren.
Ook mijn katten logeren er regelmatig en hebben daar met zijn vieren hun eigen kamertje.

13. Februar 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet professioneel

Lieve Kiwi geadopteerd. Op de site stond dat ze alleen kon zijn. We hebben ovidefarm ingelicht over dat we op een appartement wonen en met haar veel naar buiten zouden gaan.
Toen we bij ovidefarm waren om haar te adopteren zij een van de werknemers; ik neem aan dat jullie een huisje met een mooie tuin hebben voor Kiwi. Hier was dus niet gecommuniceerd. Ook hier nogmaals gevraagd of Kiwi even alleen kon zijn. Met als antwoord; ja.
Toen wij eenmaal thuis waren met Kiwi kwamen we erachter hoe lief ze was en hoe erg ze van knuffelen houdt. De eerste dagen hebben we haar niet tot nauwelijks alleen gelaten (opgebouwd door eerst 10 minuten alleen). We kwamen erachter dat Kiwi niet alleen kan zijn. Wanneer we gingen slapen begon ze hard te piepen, janken en de bench te slopen. Wanneer ze alleen op de kamer zat met de bench open sloopte ze de kamer.
Dit meerdere malen geoefend en proberen te verlengen, dit had geen resultaat.
Ook het buiten lopen ging steeds beter. Alleen trok Kiwi aan de lijn (waren we van op de hoogte), maar na een tijdje begon ze naar auto's, fietsers en bussen te springen.
Er is ons verteld dat een beginnerscursus niet nodig is omdat Kiwi de commando's kent. Deze kent ze nauwelijks tot niet.
Toen we een bericht stuurde naar ovidefarm dat we haar terug brachten werd er gezegd: "Een hond na 4 dagen terug brengen is voor ons niet dat er alles aan geprobeerd is". Wij snappen de reactie, echter hebben wij wel alles geprobeerd wat we konden in een appartement. Na 2 dagen hadden wanneer al klachten van buren.
Ook is er direct verteld dat we het geld niet terug kregen: "Hierdoor kunnen we u helaas de kosten niet terug geven omdat wij nu een gedragstherapeut er bij moeten halen omdat dit een onwijze klap in Kiwi haar vertrouwen is". Nu maakt het geld ons niet uit. Maar na 4 dagen dat we haar terug brachten stond ze alweer open ter adoptie op de site.
Nu vraag ik mij af, wat kan een gedragstherapeut in 4 dagen tijd, terwijl wij in 4 dagen naar hun zeggen niet ons best hebben gedaan?

14. Jänner 2022

Positieve ervaring!

Ik had op Verhuisdieren.nl een leuke hond gezien, deze was door Ovidefarm vanuit Bulgarije naar Nederland gehaald. Ik ben eerst gaan kijken en was direct verliefd 🥰
Ook het contact met Selma via e-mail was heel prettig. Uiteindelijk ben ik een week later teruggegaan om Marlo op te halen. Alles voor de adoptie was goed geregeld en ook naderhand is het contact nog altijd fijn en betrokken! Op Facebook is er een groep speciaal voor de geadopteerde hondjes en zo kunnen baasjes op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en ervaringen uitwisselen of vragen stellen.
Mijn ervaring met Ovidefarm is heel positief en ik kan het zeker aanraden om eens te overwegen om hier een leuk kameraadje te adopteren!

3. Mai 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lieve stichting waar met zorg en liefde…

Er is gewoon tijd om te kunnen wennen, na te denken, te kijken of er een klik is.
Een hondje uit het buitenland kan altijd wat ingewikkelder zijn dan een pup die net uit een Hollands nest komt, maar met de nodige aandacht is het zo dankbaar om een hond een fijn thuis te geven.

30. April 2021

Een zieke hond

8 maanden geleden hebben wij Randy geadopteerd, hij had een gaatje in zij lies maar dat kwam door het trimmen, dat kon dacht ik. Ik vond het ook niet vreemd op dat moment dat hij daarvoor aan de antibiotica moest. De eerste avond thuis kreeg hij een grote epileptische aanval. Volgens Selma Loos van Ovidefarm kon dat komen van de stress, dit werd min of meer bevestigd door de dierenarts. Met de dierenarts werd in overleg besloten om niet direct te komen voor een keuring maar dat pas na 2 maanden te doen en Randy de kans te geven om tot rust te laten komen en zo kon ook blijken op de aanval op stress beruste of structureel was. Van dit consult hebben wij natuurlijk verslag gedaan aan Selma Loos van Ovidefarm. Het volgende wat vreemd was dat toen wij Randy op onze naam wilden zetten, bleek dat Randy nog niet in Nederland was ingeschreven en dat hij op papier nog geïmporteerd moest worden. Toen het tijd werd voor zijn keuring, bleek het wondje in zijn lies een verzameling wondjes te zijn en werd duidelijk dat er een grote ontsteking was. Dit was volgens de dierenarts niet veroorzaakt door een wondje, veroorzaakt door het trimmen. De ontsteking was al aanwezig en zou kunnen veroorzaakt door de castratie die in Bulgarije had plaatsgevonden. Hij werd direct op een stevige kuur met antibiotica gezet. Ook vond de dierenarts dat zijn paspoort er eng netjes en nieuw uitzag, wat vreemd is voor een hond van 7 jaar, hij had het idee dat het paspoort niet klopte. Hij heeft hiervan melding gedaan bij de NVWA. De behandeling van Randy sloeg niet aan en werd verlengd. Later zou blijken dat hij resistent zou zijn voor die antibiotica. Een aantal testen later zou blijken dat hij een andere vorm van antibiotica moest hebben voor die ontsteking. Een operatie en diverse kuren verder leek het erop dat de ontsteking overwonnen was, helaas was dit niet zo en kwam de ontsteking in volle hevigheid terug en zouden nog diverse kuren met antibiotica en prednison volgen alvorens wij in samenspraak met de dierenarts tot de conclusie kwamen dat Randy geen hond waardig bestaan had en het beste voor hem was om hem in te laten slapen. Van alle medische stappen die wij hebben gezet hebben wij Selma Loos van Ovidefarm op de hoogte gebracht tot het moment dat wij van haar kant de nodige verwijten kregen en dat zij geen zieke honden leverden en dat reclameren geen zin had. Dit had binnen 2 weken na levering moeten gebeuren. Wij geven geen mening over deze manier van handelen, dit laten wij graag over aan mensen die dit lezen. Zijn paspoort bleek trouwens na onderzoek van de NVWA vals te wezen. Er waren meer vreemde zaken aan het licht gekomen. Zo was er nog een hond in Nederland met hetzelfde chip nummer en waren veel honden niet aangegeven als geïmporteerd en illegaal verhandeld.
Dit alles, wat wij met Randy hebben meegemaakt heeft ons heel boos gemaakt. Het vele geld wat het ons heeft gekost, was niet erg geweest als er resultaat was geweest in positieve zin. Onze boosheid richt zich in 1ste instantie naar Selma Loos en Ovidefarm die niet in het belang van de te verkochte dieren werken maar puur op financieel gewin, legaal en illegaal. Wij weten ook dat deze mensen niet de enige zijn maar met die andere hebben wij niets mee te maken gehad. Wij dachten goed en kritisch te hebben gehandeld, gezocht naar goede en slechte reacties. Toch hebben wij een malafide handelaar getroffen. Wij roepen dan ook de handelaren cq stichtingen die wel uit goede bedoelingen handelen zelfreinigend te zijn en een keurmerk op te richten, zodat het makkelijker is om goede handelaren cq stichtingen te vinden.

26. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr