Bestilte to paller med ovntørret birkebrænde og ovntørret bl.løv den 8/7. Brændet ankom den 14/7, leveret af den sædvanlige, utroligt venlige og hurtige chauffør, som placerede begge paller præcis so... Mehr ansehen
Træet kom hurtigt - blev adviseret dagen i forvejen - telefonbesked 15 minutter før ankomst - to paller kørt på plads på vores anviste sted på grunden. 5 Stjerner !!! 2 paller bøgetræ HELT TØRT.
Orientering om tid for levering og sms dagen før Da min første bestilling viste dig at være en dårlig sending fra Polen gik jeg valget mellem afslag i pris, afbestilling af ordren eller vente på næs... Mehr ansehen
Ovntoert har været min faste leverandør gennem mange år. Jeg har altid været tilfreds. Mit birkebrænde er godt og tørt ved ankomsten. En fornøjelse at fyre med. Og fragtmanden er flink og leverer alti... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Garanteret tørt ovntørret brænde – klar til brug ved levering. Levering med mobiltruck ikke bare til kantstenen
Dänemark
- ovntoert.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Brændet har en perfekt størrelse
Brændet har en perfekt størrelse, brænder fint og der er meget lidt aske. Det er birk.
Dejligt tørt og velduftende brænde.
godt træ
godt træ, levering på aftalt dag og sted , godt med besked før levering, køber gerne brænde herfra igen
Super hurtig og præcis levering.
Super hurtig og præcis levering.
Træet er helt perfekt og er i en god størrelse.
Leveringen var OK og god kommunikation…
Leveringen var OK og god kommunikation med chaufføren.
Dog er vi ikke tilfreds med brændværdien af det leverede ovntørrede bøg. Det brænder hurtigt op. Vi har fået leveret ovntørret bøg fra flere andre leverandører med en god brændværdi, så vi har noget at sammenligne med.
Hurtig levering, afleveret på grunden hvor Jej ønskede det.
Vh. Ib Lave. 👍👍
Langsommelig levering men fint ovntørt bøgebrænde
Fint ovntørt bøgebrænde. Mange stykker var noget store i det, men det passer fint til os, da vi har en ret stor brændeovn. Levering var langsommelig. Det tog 11 dage fra bestilling på ovntoert.dk til vi fik vores brænde.
Godt produkt
Super fin service og meget hurtig…
Super fin service og meget hurtig levering!
Bestilte ovntørt bøg, der brænder virkelig godt!
Vil absolut handle her igen!
Alt er som det skal være.
Alt er som det skal være.
Muligvis lige tørt nok, men det går.
Kom til aftalt tid
Kom til aftalt tid. Lever op til forventningerne, og er blevet anvendt fra første dag.
Birke brændetårn
Bestilte et trætårn, hvor vi fik en bekræftelse på mail at de havde modtaget vores ordre. Der efter intet om leveringsdato eller yderligere info. Skrev en mail til dem efter ca. 14 dage hvorefter de blot skriver at tårnet bliver leveret den efterfølgende dag. Så i forhold til kommunikation med kunderne det det godt forbedres.
Mht. Træet i tårnet er der fint tørt. Der var dog nogle stykker inde i midten som jeg er i tvivl om det er birk, som jeg bestilte.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.